Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Já sem myslel, že tenhle článek bude o úplně jiných pirátech. *1*
  • Robotron3
    Realističnost? Takže už nepude zabít v pár minutách padesát nepřátel? Nebo aspoň nic takového jsem v seriálech HBO neviděl :)
    • Jsi si jistý, pane? *2* http://www.youtube.com/watch?v=GXL_VUaBtGI
      • Magister_Peditum
        Tam využil momentu překvapení (pravda, ten prostředek, kdy na něj vlítne "druhá vlna" gladiátorů není moc ukázanej) a pak mu pomohl kámoš Vorenus. A je tam několikrát jasně ukázané, že to jsou oba borci i na poměry legie. Vorenus tam někde říká, že zabil během galského tažení přes 300 nepřátel a Pullo je hrdinou XIII. legie. A samozřejmě, ani tohle není 100% věrohodné - to jsou možná ještě tak Bratrstvo neohrožených s Pacifikem.
        • ales.smutny
          Hlavně ti gladiátoři jsou sympaticky...negladiátorští :) Ta scéna mi nepřijde neuvěřitelná, je to 2x po čtyřech a na konci má Pullo dost, přičemž tihle "gladiátoři" jsou tak nějak na zabíjení zajatců a Pullo je veterán a hora masa :)
          • Magister_Peditum
            Tak základní premisa je v tom, že oni tam jdou v domnění, že jednoduše popraví odsouzence, ale on jen dost překvapí a polovinu z nich zabije dřív, než vůbec stačí zareagovat. Tohle prostě ještě jde vysvětlit, pak tam je ta scéna, kdy Vorenus s Pullem vymlátí celou hospodu kumpánů toho "mafiána", co prodal Vorenovi děti do otroctví - tam už by šlo pochybovat, ale jak už jsem říkal, jsou to římský borci a je to pořád jen seriál. *3*
  • a proto ten novej protagonista vypadá úplně jako pirát :D
  • Zatím se mi IV zamlouvá vic než 3 a mimochodem Kdyby se to jmenovalo Pirate Creed a bylo by to v univerzu AC, tak by to možná bylo lepší protože s každým dalším dílem se to bude odklanet Od AC víc a víc kdyby začali novou sérii udělali by líp než ždímat a stále dokola prevracet pravdy z předchozích dílů.
    • XorxoxTalarius
      Jo tak v tomhle s tebou souhlasim. Jenze to neudelaji jelikoz prodava znacka (bohuzel).
  • karliczekk23
    no už jsem myslel, že Ubisoft zase vymýšlí nějakou debilní ochranu
  • „Už žádní piráti pro děti“. Takže PEGI 18. No to sem zvědavej.
    • zadne "Ezio nezabijel civilisty" ale "dneska jsi jeste nezabil dost civilistu, kde se flakas??!" *1*
  • Tikov
    Rum není žádná romantizovaná představa. Nějaký alkohol se vydával snad ve všech námořnictvech.
    A na protézách také není nic ahistorického (tedy vím o důstojnících, nejsme si jist jestli vůbec lze dál plnit úkoly spojené s obsluhou lodi bez ruky/nohy, ale v přístavech muselo být mrzáků hafo)
  • No hlavne ze ne jako Pirati z Karibiku. Do ted jsem nepochopil popularitu teto filmove serie.
    • Vrook
      >johnny depp
      Je to skvělej herec a bohužel (alespoň pro mě) jediná známka kvality v týhle sérii.
      • Robotron3
        Bejvávalo...
  • Já se od HBO těším na nový seriál od tandemu Spielberg/Hanks - má být úplně nový seriál o "Mocné 8" líčící osudy osádek těžkých bombardérů, takže bude určitě hodně vzdušných bitev, pořádný "letecký" seriál tu už nebyl léta a druhoválečný už vůbec ne. Tudorovci jsou ovšem historický odpad, proč udělali z obtloustlého a nepůvabného Jindřicha VIII. namakaného a hlavně -nestárnoucího metrosexuála jen producenti ví... Tedy on to býval pohledný mladý muž, ale už ne v době kdy si bral Annu Boleynovou.
  • Lawliet
    Aarrrggh!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit