Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed: Origins překvapila vzdělávacím módem Discovery Tour
3.10.2017 | Daniel Kremser
45 příspěvků
-
Super našla jsem tam spousta starších her z mého dětství konečně si můžu zase něco zahrát :-)
-
Co ty víš, co inspiruje Elona Muska.
-
Ok jak myslíš jen mi to prostě tady moc nesedí.
-
Ahoj, až budete kupovat synkovi tuto, nebo i jinou hru, tak doporučuji se dívat na www.herni-svet.cz, mají tam spoustu her v akci, a hlavně skoro vše skladem, takže jsou objednávky rychle vyřízeny :-)
-
Nevíš jak moc *3*
-
A tobě ta registrace nějak pomohla?
-
Já se budu řezat až bude jen pro registrované aby už nemohl někdo podobný napsat podobný výplod.
-
Musím se přiznat - čtu komenty jen proto, že se u nich dost nařežu. A ty vaše výplody a skrytý narážky/ urážky jsou soo funny. *1* *1*
-
Kokotko = ggg
-
teď už je *1* *2* *15* *3* *5* *11*
-
Jeden článek tu už byl minimálně budeš muset grindit abys vůbec měl ten lepší bazmek! to se mi celkem zajídá *7*
P2w moba můžeš mi nějakou ukázat prosím ? nebo už jen klasická plácanda a bez argumentu ( navíc z anonymu protože nedávno byl ban?) -
to se ovšem nikdy dřív v AC nestalo, toto není p2w moba... *3* *3*
-
To si povíme až nebudeš moct zabít bose protože nemáš za mikrotransakce pořízený lepší nůž *3*
-
naopak, většina dílů byla hodně dobrá a takový black flag přímo geniální a toto vypadá zase dobře... a radši hrát špatnýho assassina než sebelepší izometrické retro pseudo-RPG hry...
-
Moc nechápu, co se ti nelíbí. Hra je samozřejmě Assassin's Creed. Je to akční rubačka ze starověkého Egypta. A ta akční rubačka obsahuje i mód Ancient Egypt, po jehož zapnutí se z té akční rubačky prostě stane interaktivní dokument. Btw mně se ten nápad líbí, už třeba ve dvojce jsem rád chodil po italských renesančních památkách a jen si je prohlížel. Měli je udělané poměrně dobře.
-
Alkoholu a erotice *1*
-
Tak syn má 14 tak to už asi zvládne ne? od 18 už snad bude mít rozum a bude se věnovat něčemu jinému :-D
-
Assassin's Creed: Origins má rating od 18 let. Tak ať si to mladej užije :)
-
Jo jako hra uz to stoji za prd nekolik let, tak aspon takhle vytriskat prachy
-
mimochodem příznakem downova syndromu je opožděný mentální vývoj... to zřejmě bude i tvůj případ *3*