-
pekný datadisk pre AC III, koľkáty v poradí to je ? 3tí?
-
Je lépe zoptimalizovaná a není zabugovaná. Ale lepší, než Unity určitě není. Ono tam ani nebylo moc co zprasit když ctrl + c, ctrl + v New York a Karibik jen naskinovali na sníh a led. Že měl Unity vyjít o 3 měsíce později, je věc druhá.
-
To fact ne, me AC uz delsi dobu nebavi, ctyrka mozna ano.
Nicmene ja zase zaplatil wowko( ja vim....) a hraju Far Cry :) Takze ja jsem do releasu GTA docela v klidu ;) -
Aha, jak dlouho? jak dlouho asi dokud se pár milionům lidí na světě nerozsvítí
-
Vzhledem k tomu jak vyschlý je rybník dobrých her s pirátskou tématikou, tak si to skutečně zahraju rád. Ale kolem dokola to je zas to samé. Jsem zvědavý, jak dlouho to Ubisoftu bude procházet.
-
Nech si to, určitě si to rád zahraješ až bude na kompl. Radší než přebugované Unity které vlastně patche ani nezachrání možná DLC co dovypráví zbytek příběhu. *4*
-
Nudnej hmm, takto nevím no. Hlavně ezio k tomu řemeslu přišel jak slepej k houslím. Pak se z něho stal takej drsnák. Zlomenej starej mužík proměnil se nám před očima k nepoznání.
Altair neměl moc prostoru, Connorovic rodina zas naopak až moc. -
Nevim :D
-
Vidíš, a mě zase Altair ve srovnání s Eziem přišel hodně stoickej a nikterak zajímavej, k lepšímu se to obrátilo až v Revelations. Pořád je to ale lev salónů ve srovnání s neskutečně nudným Connorem *1*
-
ano chceme zmenu, chceme AC RTS a adventuru.
-
2Díl ten floutek byl tedy pro mne trochu šok naštěstí ezio postupem času dospěl a stal se z něho prvotřídní assassín jop ale na Altaira neměl, kéž by jeho příběh pokračoval.
-
Tak Bíbr je o dobrých 9 let mladší jestli Wiki nelže čili vedle..mimochodem jsi na herním fóru a v diskuzi. Na češtinu ti tady celkem hážu bobek.
-
At to je pro pana flashe konina, on sám je celkem negativ ( rač si všimnout z jeho příspěvků)
Já mu taky jeho názory neberu, neznamená že s nimi vždy souhlasím. Je to masová hra - tedy hmm pro někoho konina. Deal with it. -
7 špatný není ale v tomto případě bych šel o známku víš klidně. Protože si to tahle hra zaslouží. *4*
-
Dvojka byla skvela, paradne napsanej arogantni floutek jako hrdina, kteryho si stejne okamzite kazdej zamiloval, vyvoj charakteru, vypravnost, rozmanitost. A pro me osobne minimalne 50% zazitku taky nebeska hudba od Jespera Kyda, hrozne me mrzi, ze se na tom dal nepodilel.
-
No každopádně nemůže být příběh tupější než v Unity, takže tomu dávám zelenou :)
-
Pro me je AC 2 to same jako COD2. DIl ktery hru zmenil k nepoznani a z jeste pomerne stealthove hry udelal dobrodruzny masakr kde 10 nepratel neni vyzva. Dodneska pamatuju jak jsem v prvnim dilu skakal pul hodiny ze strechy na strechu a schovaval se do sena protoze me honilo par nepratel. Abych se vratil k tomu cod, to je zas retardovina ktera zavedla ten desnej autoheal a multiplayer byl delany pro.. dosto mladsi publikum. O singlu se radsi nezminovat. *13* No a hlavne se obe ty serie hrajou od tech druhych dilu uplne stejne.
-
Co je konina a co není, je v takovém případě dost subjektivní názor. Pro mě je konina třeba Witcher nebo Skyrim a neberu jiným lidem, že je to baví.
-
Jo někdo uz od prvního dilu vedel ze to je konina, a někdo na to prichazi az ted. Ale faktem zustava ze se jedna o uspesnou serii která ma jiste mnoho fanousku, takze budiz jim prano a muzou jen doufat ze se to UBI pokusi zmenit k lepšímu.
-
a cerne pruhy