Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed se ohlíží za svou historií a představuje Darwina s Dickensem
26.8.2015 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
První 3 díly jsem hrál, Black Flag taky. První dva díly dávaly smysl - jednička byla paráda, něco nového (viz. video), dvojka byla jednička dotažená k dokonalosti. Black Flag mě příjemně překvapil loděma, ale dneska už je to to samý jako v případě CoD - vynucený dojení stejný značky bez jakýkoliv inovace. Z finančního hlediska pro společnost pravděpodobně správnej krok, ale je to zoufale stejný a po X dílech už zoufale nudný.
-
AC II a Brotherhood jsou nejlepší díly série. Unity je francouzská revoluce v chybách.
-
-
Věřím, že v dnešní podobě už to takový bugfest není. Chtělo by to recenzi dnešní podoby i se všema DLC.
-
-
Tam nebyl problém jen v bugách.. ale i v herních mechanikách který jsou krok nazpátek.. a to nemluvím o procházení davem kterej je lepší snad aji v prvním Ácéčku.
-
-
-
Ja chci Marxe a Engelse, jak muzou udelat Anglii v dobe industrializace bez nich? Je to obvzlast vtipny kdyz k tomu pricteme ze v traileru zminuji jak byl Darwin v te dobe kontroverzni, tvari se jako kdyby proti kontroverzi bojovali a pritom se ji sami boji vzbuzovat
-
Tak Dickens video mě opět přesvědčilo, že je to další origin pro Batmana.
Škoda, že The Saboteur vydalo EA, jinak by ho Ubisoft mohl prohlásit za součást universu. -
-
The Saboteur? Pamatuji se, že to mělo hodnocení kolem 8 všude možně, a taky že se mi docela líbila (scény se striptýzem v každém druhém videu pomáhaly XD). Ale i tak jsem ho tehdy vynechal. Stojí ta hra dnes za rozehrání? Díky za odpověď
-
-
Mne bavila, byt to pak uz bylo vcelku repetitivni... ale i presto... dobry. Hral jsem to nedavno (rok, dva?), kdyz se objevil na originu, a bavil me i po letech.
-
Ta hra je naprosto super i v dnešní době. Hrál jsem ji dvakrát, poprvé jsem ji ale nedohrál, protože mi odešel HDD, ale i když jsem byl dost daleko, tak podruhé jsem si to užil úplně stejně hodně.
Dokonce jsem tehdy udělal video jak mě to chytlo. Určitě Saboteura doporučuju!! *4* *14*
-
-
-
Málo platné, jednička byla prostě úžasná a jedinečná. V něčem naivní, v něčem by zasloužila různé větší či menší úpravy, ale pro mě je to prostě vrchol celé série, která má zejména v posledních dílech již prudce sestupnou tendenci. Kdyby došlo k remaku, na příběhu a pojetí bych nejspíš nic neměnil, jen bych přidal nějaké inovace z dvojky (zabíjení z krytu apod.), pro oživení pár vedlejších úkolů (ale zase ne nějak moc, spíš kvalitu než kvantitu známou z posledních dílů), a hlavně bych přidal to, co bylo na třech dílech s Eziem to nejlepší a co bohužel vývojáři počínaje trojkou až na malé výjimky vypustili, tedy interiérové prolézačky, ať už šlo o budovy nebo podzemí apod. I ta zápletka ze "současnosti" ještě byla taková zajímavá, podněcující fantazii, co se objevila Juno a spol., nestojí to ani za zmínku.
-
-
Hrál jsi vůbec dvojku? Jednička byla po stránce hratelnosti a technicky parádní, ale herní náplň byla příšerná. Ve dvojce byl koncept jedničky dotažený skoro k dokonalosti.
. -
-
Herní náplň nebyla příšerná.
-
Hratelnost dvojky nezpochybňuju, vždyť jsem psal, že bych některé prvky do jedničky naimplantoval hned a s chutí. Ale příběh postavený na pomstě za popravenou rodinu, tedy to největší příběhové klišé všech dob, mě zrovna už moc nezaujal. Celou dobu mě ale hrozně bavilo luštění hádenek (glitche, glyphy, co to tehdy bylo), jenomže ten konec s Minervou na mě zapůsobil jako studená sprcha a dost mi ten zážitek z dvojky zpětně znechutil. Od té doby mě přestala tahle rovina už zajímat.
-
-
Začalo to jako klišé, jenže ten příběh nabíral na komplexnosti, jak jsi procházel dál a dál.
-
-
-
-
AC 2 momentálně v Datartu za 99,-.
-
Jé... to byly časy... když byla série ještě originální...
-
Dickensen je ideální avatar pro milovníky týhle serie, dle lore...
-
AC 1 je pro mě pořád nejlepší díl všech dílů. Atmosféra a Altair a všechno to dávalo boží zážitek. A první díl měl český dabing, což přidávalo více charismatu hlavního hrdiny. Dodnes si pamatuji dech beroucí znělku, když jste vzali sběratelskou vlaječku. Vlastně celý soundtrack byl dobrý.
-
Mi to teda přijde všechno stejný. Včetně superlativů, které se drží jak exkrement na podrážce marketingu každého dílu. Nehrál jsem zatím žádný díl a ani ten nově připravený mě nezaujal. Navíc všechny ty hlavní postavy na mě působí jak arogantní floutci z Hollywoodu. Povahově se mi líbil třeba hrdina prvních Gothiců, ale tohle fakt ne. Stejně protivné jak se koukat a poslouchat mužského Shepherda z Mass Effectu.