Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak od Valhally zadnej další velkej Assassin nebyl. Oni ty akcie po SW a Assasinovi zase půjdou nahoru 😉 https://x.com/_tom_henderson_/status/1791502312306884996?s=46

• KIMCID

Tak určitěéé

• Derp_1337

Tak Valhalla možná byla nejhranějším AC... ale Valhalla vyšla už před 4 roky. A co ty ostatní díly, co za posledních 5 let vyšly? Ty jejich prodeje si Ubisoft za rámeček nedá. A akcionáři mají podobný názor, protože hodnota akcií Ubisoftu se za poslední 3 roky neustále propadá.

Na začátku roku 2021 byla hodnota akcií Ubisoftu okolo 85eur, teď je to okolo 20eur.

• sugyn

Treba tady upada https://www.google.com/finance/quote/UBI:EPA?sa=X&ved=2ahUKEwj8-JDgupSGAxU_ywIHHf2MBYEQ3ecFegQIGhAh&window=YTD

• Upadá a proto je Valhalla nejprodávanější AC ever 😀 A letos vydají ještě dvě hry, které bude hrát půlka světa.

• KIMCID

No až to dáš česky rád přečtu. Ubisoft jen recykluje hry nic nového nepřináší.

• Upada ? kde ? toto pocuvam uz roky a predaju maju kazdym dielom vyssie. Hodnotenia od kritikov su vysoko a od hracov na steame taktiez...tak by ma fakt velmi zaujimalo kde upada. Ze proti nim zbroja youtube sasovia a ovecky bez nazorov v koment sekciach neznamena upadok. Faktom je ze vacsina hracov sa bavi a ta hulakajuca mensina co hry nehra sa medzi sebou utvrdzuje na internete. Ale tak je to so vsetkym v dnesnej dobe.

• KIMCID

Ubisoft pomalu upadá a já mu to přeji

• Jak nemám rád woke culture, tak tohle se Ubisoftu povedlo! Je to legenda ze byl Samurai ale co uz...

• Je to politický aktivismus a do her to nepatří.

• Nevím, jestli by bylo lepší hrát hru o samurajích za obyčejného černocha. 🙂

• Áhahahahahahaha 😂

• Yasuke je taky relativne nova mini-serie na NF

• Derp_1337

No ta "skutečná historická postava" byl v reálu jenom nějaký sluha a poskok. Rozhodně to nebyl žádný samuraj či ninja. 😐

• ale AC Mirage je aspon za 15e momentalne

• Ok, každopádně to byl výrazný pokles oproti Valhalle, a jak znám tyhle korporace, tak když není furt nějaký růst, tak je to špatně.

Nevim, já mám prostě takový pocit, že tohle bude brutální propadák, už z těch ohlasů na trailer.

• Hidden

No, podle Ubisoftu se Mirage minimalne v prvnich tydnech prodaval dobre (podobne jako Origins a Odyssey), takze to propadak podle vseho nebyl. :)

• jako AC je úplná fantasmagorie a klidně ať je tam černoch, ale rozhodně se mi nelibí, že se tady ohýbá historie a jede se narativ, že to byl samuraj. 

• "vůbec poprvé zahrajeme za skutečnou historickou postavu, kterou bude samuraj Jasuke". 

Ne, nebyl to samurai. Byl to sluha a poskok, takže to není historická postava v uvedeném kontextu. Prostě se vytáhla jedna extrémní výjimka, vylepšila se a hotovo.

Jinak trailer se mi líbil. Fakt to má koule, nebudu lhát... pokud to bude dobrá hra, výše uvedený bizár překousnu.

• ja uz ac japan hral jmenovalo se to ghost of tsushima 🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit