Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahle serie me nikdy nezajímala, ale jak jsem se ted docetl o tech mikrotransakcich pro koupi herni meny jen nevericne kroutim hlavou kam az lze zajit. Uz jen kvůli tehle drzosti bych te hre nedal 6/10 ale 1/10.
    • Jam97
      Právě si napsal něco jako "Ta hra mi je úplně jedno, ale když si můžu zanadávat a zastěžovat, proč bych to neudělal" P.S. S mikrotransakcemi taky nesouhlasím, ale sérii alespoň znám
      • Dovol mi aby som poklakol pred tvojou neskutočnou schopnosťou porozumieť textu. Si fakt geniálny.
      • vystihnul jsi to celkem presne, a co jako?
        • Jazz
          Jen se ti snažil naznačit, že jseš pyčus.
          • ,,že jseš pyčus,,

            A ty zase píčus, ja jsem aspoň s tvrdym :)
    • jak to nekdo popisoval, ze ve hre jsou ruznobarevny bedny s lootem podle toho, kolik clovek za hru zaplatil, to je fakt zoufalost, to uz je skoro jak grand turismo s tema jeho autickama *6*
      • Ristoro
        Jsou klasické bílé, které otevřeš hned, červené, na které potřebuješ sklil na odemykání zámků, modré, na které potřebuješ hrát tu debilní aplikaci na mobilu a zlaté pro které musíš plnit mise, které budou na webu AC Initiate. Ano, stačily by bílé a červené, ale platit se nemusí ve hře vůbec za nic. Jedna věc je, že to tam UBI dal, druhá je ta, kolik deb1lů na to skočí.
      • Ilusiveman
        Lol... To by mě zajímalo, jestli jim ty bedny vydrží, nebo zachvíli napíšou něco jako "sorry" my jsme to mysleli úplně jinak, mělo to jen podpořit tenhle a tenhle prvek ve hře.
  • Vtipy na účet Ubisoftu. Bavte se *3* *1*

    Jaký je rozdíl, mezi Goat symulator a Unity? Goat nestojí 60 éček.-Proč se příští assassin nemůže odehrávat ve 20 st.? Protože města s kupkami sena na ulicích už nenajdeš ani v Rusku.-Lets play s Unity by se měl přejmenovat na "Lets find bug.-Víte, kdo byl předobraz Templářů pro assassinskou mytologii? Ředitelství Ubisoftu.-Jak poznáš že to jde s Ubisoftem z kopce? Protože podle hráčů už je i EA zákazníkům vstřícnější, než Ubi-Jak začala Francouzká revoluce? Pádem Bastily. A jak začal konec Ubisoftu? Propadnutím se skrz podlahy v Unity.-Assassin creed Unity, by se měl přejmenovat na Assassin creed: Rogue ( přeloženo jako zlodějna).- Unity je tak prohnilé, že by se ho ani markýz de Sade nedotknul.- Co by si teď marketing Ubi asi nejvíc přál? Prachy, Ubisoftu je jedno, co si o nich lidi myslí tak dlouho dokud platí.- Jaká je nová definice pro začarovaný kruh? Obchodní strategie Ubisoftu.- Není to ironie že hra, která vzbudila takové naštvané a kritické ohlasy, jak mezi hráči, tak i kritiky, pojednává o časovém období, kdy znechucené střední a nižší vrstvy povstali vůči vládnoucím 10%? *5* - O Doomu se neprávem říká, že inspiruje k násilí. O Unity se ale po právu může říct že inspiruje k pirátství ( chce si taky někdo radši zahrát Black flag?)- Jaký je rozdíl mezi Johankou z Arku a Ubisoftem? Johanka si svou čest uhájila.- A na závěr jeden, který sice není můj, ale zde si zaslouží čestné místo: Ubisoftu nechce zvýhodňovat žádnou herní platformu. Proto Unity zprasily na všechny.
    • Mato1987
      huehuehuehuehuehue https://www.youtube.com/watch?v=UMJR0SKgP3g
  • Krescz
    tahle diskuze me tak znechutila, ze nemam chut si tu hru ani ukrast! *1*
    • Nestojí to za tvůj čas.
  • Jo jo, od "skvělého" Watch dogu, už si dávám pozor na hry od Ubisoftu.
    • Souhlas, nechápu, že po Watch Dogs se našli lidi, co si Unity předobjednali a to samý s FC4, který má nejspíš našlápnuto bohužel stejným směrem (doufám, že se pletu).
  • It's not bug, it's feature - Ubisoft
  • Odpojte svou konzoli od internetu, radí UbiSoft pro plynulejšího Assassina, článek na EG, *1* *1* *1* tak to mě hoši z Ubisoftu rozesmáli. A nám budou radit co? Vytáhnout u PC šňůru ze zásuvky?
    • už se nemůžu dočkat až někdo z herního prumyslu zase bude plkat jak online služby vylepšují herní zážitek a dedikovano servery jsou fuj stará věc dnes už nepotřebná...
  • "Některé truhly jde otevřít pouze pomocí mobilní aplikace." Místo aby hráč vyždímal ze hry co nejvíc, vyždíme z ní nejvíc ubisoft. Začíná to být nemorální. Ubisoft by měl platit lidem, že to vůbec hrajou. Neskutečné.... opravdu neskutečné.
  • MickeyMutant
    6/10 znamená, že to spadlo jen šestkrát za prvních deset minut.
    • Vogon
      6/10 je spíše :" Hra je sr*čka, ale prosím Ubisofte nepřestávej nám posílat kopie her na recenze.".
  • Já bych je normálně zmučil. Vždyť toto není možný. Mikrotransakce, nutnost mobilní aplikace, podělaná optimalizace, HW nároky a ještě hromada bugů.

    Já bych dal nanejvýš klidně i 4/10, jelikož velký Ubisoft si nemůže dovolit být až tak hrozný a ještě vám plivnout do ksichtu s mikrotransakcemi.
    • A k cemu je ta mobilni aplikace jako tak nutna? Ze nejde otevrit par truhel snad nekomu realne vadi?
    • Nutnost mobilní aplikace je hnus a to si vem, že navíc ne každý mobil ji zvládne. Díky debilitě vývojářů např. Lumia 520 si s tím neporadí (asi kvůli 512MB RAM). Kdyby tyhle truhly nebyly počítány do 100% progresu a byly by jako bonus pro hráče, neřekl bych ani slovo. Já se momentálně jen modlím, že až mi příští týden přijde 280X, že to na ní půjde hrát. *9*
  • On někdo na games kritizuje chyby, f2p věci ve hrách za plnou cenu a další herní problémy? To mě po*er v kině!

    To se jen tak nevidí. Skoro bych řekl, že konečně to hraje hráč a řeší herní prvky a ne kecy o kontextu a kráse celku a další nejasné myšlenkové pochody.
    Ještě to je mírné protože:
    Ty chyby Ubi opakuje, manipuluje recenze, jak zde někdo psal, tak musíte mít aplikace na telefon aby šli odemykat některé bedny ve hře.
    A hlavně je tam o f2p prvek v placené hře! Navíc je nastaven klasicky jako každý f2p a tedy aby lákal platící. To tak, že hráč musí něco dlouho dělat (hledat prachy na věci) ale když chce má to ihned za prachy. To je zásadní chyba. Zcela to narušuje nastavení hry která je prostě za prachy a čekám, tam nějaký vývoj. A ne tohle, kde je možné vývoj vybavení zcela přeskočit...

    Tohle je ještě velice mírné na takové prakticky. Jestli tedy takové praktiky jsou špatné. Možná také nejsou...
    • oktavius66
      Existuje pouze jediná možnost, jak si hru zahrát bez mikrotransakcí aniž by si musel dávat peníze... Stáhni si to + trainer na peníze a kupuj, tak jako by si je neměl. Čím více se bude pirátit, tím více to bude dopadat na vývojáře ať si uvědomí v čem je chyba ! Já už nekupuji všechno. Už jenom kupuji hry, které za něco stojí a radši si na tu recenzi počkám ať vím do čeho jdu, než si to předplatit a být zklamaný.
      • Bohužel to je jak říkáš. Koupíš hru za prahy a chceš jí koupit za prachy. Ale pak musíš někde hledat trainery apod :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit