Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed IV: Black Flag dostane nextgenovou Jackdaw edici
10.3.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
nerozumiem....vieš vôbec koľko sa predalo kópií hier The Last Of Us a GTA V?
-
práve tá repetetívnosť je veľkým neduhom hier od ubisoftu. Trpel tým napríklad aj Far Cry 3 ale trebárs aj Far Cry 2...
-
To mi právě bylo líto. Byla by to moc dobrá pirátská hra, kdyby se zbavili těch vousatých Assassiních základů a zaměřili se jen na lodě a piráty.
-
Tvrdo odmietam vsetko konzolove *1* Tak vetsi kecy jsem tady snad jeste necetl *1*
-
to víš že jo, a taky z 30m do vody a potopit se jen 30 cm, no problem, GAF KCALB
-
Vtuj parovpsi ej levim dorby.
-
aha a ty beres gta 5 jako skvost? LOL
-
A apak ses probudila zjsitil ze mas ruku v nocniku ... ;D
-
Odpoved na tvoji otazku je jednoducha ... protoze lidi se chovaj jako stado ovci - becic se nechaj jeden podruhym oholit.
Jinak volba mezi Zemanem a spicim panakem Schwarzenbergem ... to bylo prast jako uhod, a vetsina lidi to videla tak, ze Zeman aspon nepoleze dopr…dele Kradousovi ...
Osobne sem volil potetovance, anzto mi jeho zjev prisel naprostosto odpovidajici volene funkci dvorniho saska ;D. A jelikoz skoncil 3., zjevne sem se v nazoru shodnul s velkou casti obecenstva. -
Porozhlidni se kolem, cim vymastenejsi hra, tim lepsi hodnoceni ... nezalezi na tom ze je to zabugovany, ze to trebas jeste mesic po vydani nejde ani spustit ... "oni to spravi" je zaklinadlo vsech.
A pritom by se dala udelat uzasna piratska gamesa ... stacilo by se oprostit od naprosto dmentniho sbirani beden a dalsich totalne trotloidnich mechanik. -
Nechápu co ti na tom připadá přitaženy za vlasy. Možná ty skoky do sena, ale věřím, že by se našli lidi schopni skočit z 10 metrů do kupky sena a nic by se jim nestalo.
-
Hm, to je fakt *3*
-
Taky bych chtěl být tak špatnej režisér, abych si tím vydělával miliony dolarů ročně.
-
Vyhni se III. dílu;) A za sebe doporučím Assassin's Creed: Brotherhood:)
-
osobne hram vacsinou strategie a tvrdo odmietam vsetko konzolove, ale nedavno som kupil Asasin creed 2 na steame v zlave, kedze som nemal co hrat a musim povedat ze ta hra ma nieco do seba aj ked tie akrobacie su dost silno za vlasy pritiahnute a to radsej nehovorim o skoku do sena z vysky. Aj tak som prekvapeny ze ma to bavi viac ako som cakal. Mozno skusim aj tento novy assasin creed
-
To bude tím, že GTA vychází každý rok a je to jen dojnica na peníze, kdežto ass sin creed vyjde jednou za X let a jde vidět, že tvůrci mají velkou snahu hru vylepšit.
-
Já jsem nehrál ani LoU (v té době, kdy se hlasovalo) a ani GTA V;) A nehlasoval jsem ani pro AC IV. Navíc podle hlasování herní komunity opět vyhrálo AC IV. Navíc GTA nemusí sedět každému, znám dost lidí, co tu hru nemají rádi a vyhnou se ji obloukem. A LoU je pro mnohé obyčejná koridorovka, co se snaží hrát na city.
A ano, AC IV, kdybych nehrál svého "vítěze", tak bych ji asi také zvolil jako hru roku. Protože mi připoměla původní I a II díl. Navíc hrdina a zpracování jsou skvělé. Herní náplň pokulhává, ale dá se to "překousnout". -
Protoze ho zvolili. Proboha, to jsou otazky.
Podivej se na to takhle:
(otazka)Jak mohl Zeman vyhrat volby?
(odpoved)Lidi ho zvolili.
(namitka)Ale vsichni koho znam na nej nadavaj!/Vzdyt je to blbec!
(vysvetleni)Prestoze oboji ma na zvoleni urcity vliv, neni to rozhodujici(i za predpokladu, ze znas vsechny obcany CR to porad neni rozhodujici- muzu na nej nadavat a stejne ho volit).
Na blbou otazku blba odpoved. -
To je moc mala mnozina lidi - Hraci obecne - hraci v CR - hraci v CR co chodi na Games - hraci na Games co ctou a prispivaji do diskuzi - hraci na Games, kterym stoji za to neco do diskuze napsat...
Pak tu mas samozrejme spoustu pozitivnich ohlasu a Ti lide se proste nemaji chut hadat a nemaji zapotrebi jit do diskuze a jen napsat "Skvela volba, taky je to u me hra roku". Navic je spousta lidi, ktera AC IV ani poradne nehrala natoz aby to dohrala a protoze maji vuci tehle znacce predsudky, tak se maji nutkani ten svuj hlasity nesouhlas nekam napsat. Takhle Ti vyjde lehce to, ze vetsina toho negativniho co si prectes v te diskuzi pod Hrou Roku, je ve skutecnosti mala mnozina hlasujicich.