Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed Origins přidá po vydání mumie, nemrtvé i Hordu
11.10.2017 | Adam Homola
17 příspěvků
-
jak je to s tou "bonus" misi co dostanou jen ti co maji preorder? to jako fakt vysekli ze hry kousek, aby podporili preorder hype?
-
Ale do Division mi zombie nedají sviňáci líní :-( ....
-
Snaží se se zalíbit všem a pak to bude ještě horší než kdy by tam dali jen nový souboják... atp...
-
Přesně, jako by si neuvědomovali že hlavní We Wuz Kangs dostatečně zastoupí mytologii, fantazii a alternativní vesmír.
-
chcelo by to skiny jaffov .. kree ! kelshak
-
Origins alespoň nemá podělaný lootboxy. I když uznávám že mě to dost láká..za 35EUR..hmm
Jenže na druhou stranu nechce se mi podporovat hry do kterých se vydavatelé rozhodli přidat pračku na peníze. To samé battlefront 2(gameplay slušnej, systém progresu totální katastrofa).
Jinak Origins vypadá jako hra kterou bych se i mohl bavit..otázkou zní zda budou schopný ten open world vyplnit nečím rozumným...ne jen podělanýma outpostama který je potřeba vyvraždit atd(známe generické open-world rpg). Já chci zapamatovatelné questy, postavy a ideálně i skvéle momenty z hraní. Nic z toho mi letošní hry až na pár vyjímek neukázali(mluvím převážně o hrách z března). -
Blue.Shark máš moji..kráječku na pizzu (sekerou moc nevládnu). Jo mě se to taky nelíbí, trošku to dává znát, že ubi už tolik nevěří hlavnímu příběhu (že by už templáři přestávali bavit..?) a tak tam cpou další vycpávky. já DLC obecně moc rád nemám. alespoň ne v podání takhle velkých studií, pro které je to jen marketing, něco jinýho je to u malýho studia, který ten content fakt nestihne vytvořit, tohle ale ten případ není.
-
Míšo, neboj, nekupuju už od druhého dílu. Co kdybys odhodil svoji teenage masku a místo drsňáckého odseknutí, při kterém se mi úplně zapotilo temeno, napsal, co si o tom myslíš?
Tobě se líbí, že se celá série točila kolem alternativní historie, kde sem tam problesklo nějaké nadpřirozeno, a najednou v ní máme mytologická monstra? Východiskem by byla nějaká berlička v podobě manipulace s Animem... -
Nechceš, nekupuj a hlavně nep*ičuj
-
A aby to dorazily přidají tam podobné blbosti ( Mumie ok je to hovadina ale prosím) zombíci musej bejt koukám ted všude nebo to není dostatečně dobré *7*
-
Eh. Mám rád mytologii, fantazii a alternativní vesmíry, to jo. Ale že bych to musel potkat ve hře, která vytvořila celkem nemagický alternativní svět, to zase ne. Mohli by zůstat konzistentní...
-
I kdyby tam přidali onanuj*cí nočníky, tak mě nepřesvědčí o koupi. Vydali se úplně jiným směrem, než jsem doufal. Pro mě AC už skončilo.
-
Snad ne, zrovna v těchle dvou dílech mě přítomnost totálně na**ala. I 4 ji měla dobrou
-
kdyz uz,tak spis origins...
-
Helix kredity? Takže ten proklatej stroj z AC Unity a AC Syndicate je zpět? To je první znamení že přítomnost se bude hrát furt stejně, tedy nijak.
-
Teď určitě SoW. První hra mě ohromně bavila. Za to poslední dva AC mě docela zklamali a zatím netuším, jak se bude hrát Origins. Ale budu hrát obojí.
-
me by zajimalo co vas vic laka... Shadow of War, nebo Origins ?