Assassin’s Creed Shadows hrálo milion lidí během prvního dne. Bude to dost na záchranu Ubisoftu?
-
"Milion hráčů" mi přijde jako korporátní názvosloví a jako pěst na oko a snaha vytasit se s wow číslem za každou cenu.
Jiné firmy: "Dva milióny prodaných kusů!"
Ubisoft krčící se v koutě: "Milión hráčů... když započítáme i rodiny a přátele vývojářů a Ubisoft+ a kusy rozdané zadarmo..."
...naposledy jsem viděl a narážel na tak mocnou snahu přesvědčit mě o úspěchu něčeho u Veilguardu. Ne že bych tím teda chtěl něco naznačovat.
Asi return to form nebo co.
-
-
Tipuju hlavně ten Ubi+. Když máš hru v předplatném, tak počet prodaných kusů není až tak relevantní. Nicméně ten milion mi nepřijde nijak moc vzhledem k tomu, kolik stojí předplatné a kolik se na tom spálilo prostředků. I kdyby to po měsíci bylo 10M, tak je to furt bída.
-
-
Uz dva miliony hracu, pry maji lepsi launch nez Origins a Odyssey, i kdyz stale asi ne tolik jako Valhalla.
-
-
Zajímavější mi přijdou ta čísla na Steamu. Pokud to i tam hrálo víc lidí než Origins a Odyssey, tak už je to docela zajímavé. Poměr lidí hrajících na Steamu a v Ubi+ bude teď nejspíš víc ve prospěch Ubi+ než v dobách Origins.
-
-
pokial mi je zname tak v tych dobach hry od Ubi mali najmenej rocny odklad od uvedenia na STEAM. (kedysi to bola bezna vec, EA takisto, Blizz pre istotu na STEAMe nebol vobec...)
kazdopadne je to ohybanie cisiel pre akcionarov. Vysledne cisla sa ukazu az neskor casom (teraz len konci fin.rok)
-
-
Zpoždění na Steamu měla jen Valhala.
-
-
-
-
-