Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja se ted s odstupem cash vratil k Valhalle prave kvuli dohrani DLC a nestacim se divit, kolik Ubi tvrdi, ze je jejich hodnota. 

Jejich DLC se v pone palbe pohybuji od 25 do 40 Eur, to je pomalu jak za plnou hru. Za tu cenu by to koupil jen blbec. Mozna i s tou 80% slevou bych hodne vahal, kdyz vidim jaka je to genericka nuda. 

Asi me rozmazlilo mj. KCD2 nebo Witcher, ale cokoliv co neni hlavni ukol se tady smrskava na prines - odnes - hlavne u toho hodne chod at natahneme herni dobu. 

Ale kdyz Vikingove a AC jsou moje slabina, tak to asi pretrpim. 

• Valhalla byla pro mě těžkým zklamáním. Obrovský svět, bambilion vedlejších misí, jako chápu, že v tomto se zavděčit všem nelze. Jsou hráči, kteří to uvítali. Já se akorát v příběhu ztrácel, nedokázal jsem si najít moc souvislosti, protože než jsem se skrze další miliardu věcí dostal k příběhu, tak uteklo i několik týdnů. Co už mě i začalo vadit, tak spousta repetetivních věcí. Skákačky, někd, i složité, abyste se k truhle dostali. No, dohrál jsem, ale s úlevou odinstaloval. 

• Mě už to u Ubisoftu nepřekvapuje. Valhalla, jak jsem tu reago al na některý z komentářů - za mě fail, Origins a Odyssey - dalo se, ale mělo to i svoji pozitivni stránku - tedy tu grafickou. Navic jsem si prostředí Řecka docela rád užíval. Mirage za mě asi po dlouhé době zase nejlepší díl. Návrat k původnímu konceptu, pěkné město, příběh, střídmě pár vedlejších misí, takže vše docela hezky navazovalo a já si Mirage užil. Shadows? Už jsem byl zas otrávený repetetivností některých vedlejších misí. Co mě však nadchlo, je příběh a docela čekal jak to dopadne a Naoe dost fandil. A super by bylo, kdyb Ubisoft ten příběh ještě doplnil, né jen CoA. Bohužel no

• Jevo83

Urcite to nebude preto, ze velke DLC im zarobilo privela penazi😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit