Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed Unity má nový, zádumčivý trailer
12.8.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
I kdyby kvůli ničemu jinému, tak jako obíhání Paříže. <3
-
-
Strašně se na to těším *2*
-
-
Super hudba, super Assassínsko-Parížska atmosféra, žiadne výbuchy, super trailer. Teším sa moc.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=FRj6G6RB7jc
-
-
A romantika je zpět, konečně, poprvé od dvojky ji zase cítím.:)
-
Proč ne. O sledování ta hra už stojí, ale mohli by raději ukázat něco dalšího z toho druhého, z Templar's Creedu.
-
Páči sa mi ten prekrásny "next" gen aliasing ale aj "next" gen distance blur, no nepohrdnem ani 30 fps ale ani "next" gen 720p. Najviac som ale zostal šokovaný z toho, že hra sa odohráva v Pariži, ale nikde som tam nepostrehol eifelovku
srandujem samozrejme -
Parkour vznikl ve Francii. Tuším, že přímo v Paříži. Možná se mi to jen zdá, ale z videí mám pocit, jako by na to hra odkazovala stylizovanějšími pohyby hlavního asasína. Osobně se na revoluční Paříž docela těším. Obrovský prostor se příběhově vyřádit *4*
-
Doufám, že tam bude minimum prostřihů do součastnosti. Vždycky mě to na AC hrách rušilo. Nejvíc na AC 4, kde to vůbec nebylo potřeba...
-
jsem zvedavy na technicky pokrok a jeste vice na pribehovou stranku. od dvojky je to po technicke strance vetsi a vetsi bida (s malym vzchopenim u tretiho dilu) a co se tyce pribehu, dialogu, postav, tak to jsem tuhle serii nikdy nedokazal brat vazne ale treba tohle bude zrovna dil, kde se to zlomi a hra dospeje. kazdopadne trailer super
-
-
Tak ono když v nějakym revelation nebo kde to bylo tam na sebe hučej italsky, nebo s jakym přízvukem, tak to ani vážně brát nejde *1*
-
Nesouhlasím že to od dvojky jde dolu čtyřka byla dobrá ale trojka byl odpad - jen můj názor *3*
-
-
áwsm. jaky budou DLC ? *1*
-
-
Dohrál jsem všechny AC (krom 1) a nikdy jsem neměl potřebu koupit k tomu jakýkoliv DLC
-
-
Ona ta potřeba neni nikdy... jde o to že mužeš.
-
-
-
Nuda.
-
-
No jo ono tam vlastně není 10 výbuchů, 50 mrtvol a metalová hudba co? *1*
-