Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

    Nedavno jsem dohral God of War na PC, tak můžu srovnávat :D


    Jsem zhruba ve 2/3 po 20h, takže na nějakých zhruba 30h to možna bude.

    Celkově už mám ve Valhalle přes 200h (i s DLC) podobně jako v Odyssey.

    Jo, je to to samý, prostě reskin mapy, recyklace assetů, par novych zbroji a zbraní (ale jsou hezky). super schopnosti u Odina/Eivora moc nevyužívám, pokud to hra nevyzaduje, takže promarneny potencial.

    Ale Eivor byl fajn a Odin je pro změnu dobrý douchebag :D

    Jsem zvědav co s assassinem vyvedou dále. Za mě ale ty velký světy jsou fajn, já se tam vyblbnu.

    PS k ceně. DLC se dá koupit s 20% slevou přímo v Ubi shopu za 32€

  • Maxianimal

    Přesně, Xcom 2 bez Chosenu ani nemá smysl hrát. 

  • LessPh

    Ja jsem treba WotC treba nedohral, skoncil jsem po zabiti prvniho Chosena, uz to bylo moc komplexni a neprehledny pro me... takze tohle DLC i se slevou drahy pro me:-) To same u Zaklinace, plnou hru jsem prosel, obe DLC koupil hned po vydani kvuli fyzickymu Gwentu, ale ani jedno nikdy nepustil, dokonce Vino mam jeste v celofanu :D

    Jinak protip, pokud vlastnite Z3 v krabicove verzi a nesnasite gog jako ja, tak si muzete svoji kopii zahrat zadarmo na steamu. Staci jen koupit na steamu v obchodu, pustit, hned refundnout, hra Vam v knihovne zustane a muzete ji hrat bez omezeni. Jen ji nesmite odinstalovat, pak by Vam u zmizela z knihovny. 100% funguje pro DLC a pro hru samotnou to pujde taky... proste DRM free! :D

  • LiarForHire1

    No to DLC Xcomu 2 stojí za každý dollar. U mě rozhoduje hlavně, jestli to DLC smrdí starou dobrou expanzí. To zrovna ten XCOM splňuje, potom Witcher 3 a samozřejmě Fallout New Vegas.

  • twicer

    No není to málo a mají to moc pěkně spočítané, ale ve výsledku záleží jak dlouho tu hru hraješ, když stím strávíš půl roku nebo i víc, tak je to jak když si jiný koupí pět her. Baví se u toho oba stejně.

  • LessPh

    Tak to je drsny, ja myslel, ze takovy penize za jednu hru jsou jenom povidacky, a ze to ve skutenosti nikdo neda... ale evidentne ano. Proste vydavatele umi fakt hezky monetizovat a vytahovat z lidi penize..

    Kdyz tak premyslim o sobe, tak jsem season pass kupoval snad jen u Wastelandu 3 a Desperados 3 za plnou cenu a hned po vydani... ale celkem me kazdy titul s Passem vysel tak 60 EUR (levna krabice z obchodu plus drahy DLC digitalne ze Steamu). Jinak jsem uspesny ignorant vsech druhu DLC :D A kdyz uz, tak cekam na vyrazny slevy, treba u Civ nebo Xcomu..

  • bodmrazu

    No nevim kolik lidi si to za 40 EUR koupi. Za puvodni hru plus season pass a par drobnych za odemceni mapy s poklady jsem uz dal tipuju tak 130 EUR, ted dalsich 40, to uz pomalu atakujeme 200 ;-) zatim jeste nejsem velryba ale levna single player hra to teda rozhodne neni. Bohuzel toho aktualne na XBOXu moc neni ;-( maji to dobre naplanovane kluci z UbiSoftu ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit