Assassin’s Creed Valhalla sama určí, kdy budete hrát za ženu a kdy za muže
-
Dragon Age Origins měl skvěle vyřešené postavy a opravdu to byl jiný zážitek, když člověk hrál za jinou postavu. Nicméně v AC:O bylo znát, že je to šité na míru jednomu pohlaví a pak hromada scén a reakcí npc působila strašně nepatřičně. Hrál jsem to za Alexia a nemohl jsem se zbavit pocitu, že se mnou automaticky flirtuje každý druhý chlap až je musíte odmítat, ale ženskou aby člověk přemlouval. Bojím se, že tady to nebude o moc jiné.
-
-
mě nic neurčí, protože tuto slátaninu a parodii na vikingy hrát nebudu.... díky ubisoftu člověk ušetří spoustu peněz...
-
-
Já jo zjistil jsem že na mé 770GTX to ještě pojede na Medium( Což nedává smysl když AC odyssey jede na High a graficky to nevypadá o moc naročněji)
-
Haha
Tak to s těmi ušetřenými penězmi nefunguje. Tímhle stylem by se dalo donekonečna říkat třeba "Nekoupil jsem si Lamborghini Murciélago a ušetřil jsem 3 000 000kč".
-
-
ubisoft mě šetří peníze svými špatnými kroky a rozhodnutími.... sporťák bych si nekoupil nikdy, to nelze srovnávat, ale věc kterou bych si koupil a nakonec si ji kvůli nějakému rozhodnutí výrobce nekoupím, to jsou ušetřené peníze.
Když si budu chtít koupit párek v rohlíku, ale budou mít jen verzi s tatarkou a né s kečupem nebo hořčicí a proto se rozhodnu si ho nekoupit, tak sem ušetřil peníze. Oproti tomu ústřice si nekoupím nikdy tak jako tak, takže v tom případě se o ušetření peněz nejedná.
Rozhodnutí a kroky ubisoftu v posledních letech mě prostě peníze ušetřily....
-
-
-
Vtipné je, že během včerejška Ubisoft vypustil tolik nových informací o Valhalle a vy uděláte článek na tu nejméně důležitou a navíc by to šlo napsat ve 2 větách.
-
tak podstatne je, ze to pujde vypnout
-
vypada to suprově
-
😂
-
Jinde za to lidi platí a tady ve hře to bude zadarmo :-).
-
Takže jako Syndicate zase ta ženská role bude ořízlá :/
-
Asi to uplne nechapu - jak presne mohou byt obe postavy kanonicke? Kdyz vezmu, ze Animus stavi na "geneticke pameti" (a blablabla) konkretni postavy, zalozene na jeji DNA, to ta pokrocila technologie neni schopna urcit tak elementarni vec? I kdyz, pri teto sci-fi technologii se najde berlicka pro vse. Ovsem chaos s automatickym prepinanim pohlavi postav behem hry jiste bude uvadet hrace v nadseni. :)
-
-
Jednoduše. Snaží se uspokojit všechny ale marně. Dokud nebude možnost hrát za Queer Vikinga a Trans Vikinga, tak je to homofobní hra a šmytec.
-
-
na twitteru bude bouře a řev bez ohledu na to, jak moc ubisoft ohne hřbet a překroutí historii...
-
-
To by myslím zvhledem k Assassins creed neměl být moc problém :D
-
-
-
-
Mi se to líbí, že budu hrát za obě pohlaví, nicméně taky mi to přijde nelogické.
- Zaprvé, má být asi jen jeden Eivor, ať už žena nebo chlap, ne?
- Za druhé, i kdyby byli dva sourozenci se stejným jménem, nedává moc smysl, že má v DNA vzpomínky obou, pokud je hlavní postava přítomnosti potomek z linie jednoho z nich, ne? 😀
-
-
"...nicméně mi to přijde nelogické"
Problém je v tom, že celá série Assassin's Creed je plná nelogických věcí.
-
Pokud by tedy neměli sourozeneckého potomka, což by se v té době asi mohlo stát 😀
-
-
A nebo by to vlastně nemuseli být sourozenci, ale jen dva vikingové se stejným jménem, kteří budou mít potomka 😱 ... tolik otázek!! 😀
Každopádně jsem ale rád za možnost hrát za oba, jelikož mi jsou sympatické obě postavy narozdíl od Odyssey, kde mi byla sympatická pouze Kassandra.
-
-