Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cibrut

    Jsem fanouškem AC od Altaira. AC hry mě vždycky donutily si nastudovat danou dobu nebo události. Po Unity a Syndicate už mě z toho neustálého přežvykování téhož pořádně bolela sanice a tak roční pauza a následné Origins chutnalo docela dobře, teda aspoň do momentu, než zas došlo na vyzobávání stovek nudných repetitivních otazníčků na nesmyslně obrovské mapě. Valhalla (a to mám vikingy rád) se mi možná už ani nedostane na disk. Stejně jako Far Cry. Na obojím je vidět, že to dělá jedno obří studio (byť jiní lidé v různých pobočkách studia), sdílející stejné herní mechanismy a hlavně stejný nudný repetitivní obsah bez špetky obměny. Víc pruhů, víc Adidas; víc otazníčků na mapě, víc Ubi. A taková to byla docela milá série.

    • Jack1947

      To tě asi Freemium Assasins creed nepotěší 😛

      Jinak přesně fanda a pak přišlo hořké probuzení nejhorší je se do nekonečné hry ještě nutit :S

  • Joshua

    No moc bych DLC uz od Ubisoftu nekupoval, aby to za par let nedopadlo jako s Might & Magic X: Legacy.

  • Miichaell

    Ano, konečně někdo zrecenzoval AC pravdivě. Neskutečné, že to trvalo 3 roky. Ten neuvěřitelný kolotoč lží, co se točil v recenzích na Odyssey a Valhallu byl k smíchu (spíše k pláči). Funkční hru (Origins), která byla skvěle vyvážená, naprosto zničili a všichni jim ještě tleskali. Nejen v rámci série ale i žánru je to prostě naprosto čistý průměr, dobře odvedená řemeslná práce, co ničím nezaujme, ale účel splní (vydělat na další stejnou práci). Nic víc, nic míň. Kdo si to nezahraje, o nic nepřijde, kdo zahraje, ničím ho to neobohatí. Konečně využíváme hodnotící stupnici ve standardech současné doby (tedy nehodnotíme 8 kvůli tomu, že kamera funguje dobře, nepřátelé se nezasekavají v texturách, protože to už je/měla by být naprostá samozřejmost). Děkuji. Po 10 letech jsem se vrátil na (Tiscali) Games (Eurogamer se stal tragickým už před lety, ale nějak jsem se neměl k tomu dokopat změnit odběr ve Feedly na něco jiného) a bez váhání musím říct, že jde o nejlepší herní web v ČR.

  • dworkin

    A co zvuková stránka DLC?

  • Ještě že je spousta dobrých nezávislých studií. Tyhle videoherní korporace už zřídkakdy přijdou s něčím novým a neokoukaným. Čest výjimkám jako Rockstar studio, Crytek, FromSoftware, Guerrilla Games, Piranha Bytes (i Risen bylo stravitelné a s Elexem se opět předvedli), Obsidian Entertainment.

    • Derp_1337

      Tak Rockstar bych zrovna v posledních letech moc nepočítal mezi kvalitní vývojáře. V posledních letech prakticky jenom neustále dokola dojí GTA5 Online. Prakticky veškerý přidaný obsah by se dal shrnout "a zase další zbytečný paywall".

      • Maxianimal

        "Tak Rockstar bych zrovna v posledních letech moc nepočítal mezi kvalitní vývojáře."

        Ty Rockstar, co vydali jednu z nejlepších SP her poslední let, RDR2?

        • Derp_1337

          A jak vypadá její online část? Chceš říct, že by to nedojili horem dolem, kdyby to bylo trochu víc úspěšnější?

          Jinak singleplayer v RDR2 je samozřejmě celkem dobrý, ale už je to 3 roky, co to vyšlo. Měli by už pomalu začít dělat něco nového a nejenom pořád dojit dokola tu samou kravičku.


          Tohle je samozřejmě můj osobní názor jako člověka, co hrál GTA Online (a Red Dead Online). Jestli se stýkáš jenom s jejich singleplayer tvorbou, tak je celkem pochopitelné, že budeš mít trochu jiný názor.

          • Jack1947

            Ještě jsem nehrál

          • LiarForHire1

            Raději luxusní herní zážitek jednou za 5 let, než průměr/nadprůměr jednou za 3 roky.

          • Maxianimal

            Jejich online tvorba mi nemůže být víc u zádele :) Rockstar jsou pro mě geniální tvůrci SP her. BTW "už tři roky co to vyšlo". Jakože by hru kvalit RDR2 měli vydávat každý dva roky nebo...? Vývoj takové hry zabírá spoustu času. A kdo si myslí, že už dávno nedělají na GTAVI musí být, velice jemně řečeno, naivní :)

  • Ivos155

    Origins s oběma skvělými DLC  je pro mě hra klidně na 9/10 a rád se k ní vracím. Odyssey je tak 7,5/10 bez ohledu na pridavky (hlavne Fate of Atlantis už skřípal) a celá Valhalla stěží přeleze 5. Přídavky v podstatě stejné jako základní hra. Tam kde do Origins přinesli egyptskou mytologii v Curse of the Pharaos a spoustu zajímavých doplňků, tak tady se jen reskinuje pár postav a placne nový kus velice podobné mapy. Ach jo. Už Odyssey bylo trošku varování věci příštích (ten grind, ke konci rozplizly příběh), ale pořád je zábava ho prozkoumat a třeba ulovit pár zbývajících kultistu. Valhalla k tomuhle vůbec nevybizi..

  • Jack1947

    Já tady ještě nedopařeno AC Odyssey... ten grind v poslední části Fate of Atlantis je slušně řečeno na ránu holí přes záda nejednu 😈!

    Aneb jak utopit solidní DLC rip...  dám si asi velkou pauzu než se vrhnu na Valhallu zjevně poslední singleplayer Creed na hooodně dlouhou dobu 😬

    Je to vtipné většinu věcí jsem dohrál  když pominu DLC... Watch dogs Legion ještě rozehráno to se nedá hrát furt, to je na hlavu.

    Bylo by super za pár let po tom co se nepovede, AC F2P tak by se vrátili zpátky do dob kdy Grind byl sprosté slovo a souboje více naskriptované a hra lineárnější ale se svobodou... protože to co předvádí ve Valhalle už je solidní Breakdown už jen proto že to nikdo skoro nedohrál, ušetřili by minimálně i dost lidí a dinančních prostředků!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit