Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Novej Creed se těším a věřím že dopadne. Pac jsem si svým způsobem zatím nebrecel u žádného AC až na trojku. Ta místama hodně nebyla sranda. 

    TLOU2 tak dám tak půl roku za rok v klidu k tomu sednu. Doufam že i zde dostanu krásně strávený čas až si komu s chutí jednou sednu. 

    Fallout 4 to zatím jistí. Ten jisti všechno.

    • Jack1947

      Aha, si teda asi nebyl tehdá vyhejpovanej z Unity nebo vytěsnil ( teda brečel z toho jak ta hra byl fail a zabugovaná) 😀 ne kvůli příběhu.

    • Thanquol

      ****TLOU2 dám tak za půl roku, za rok v klidu. Věřím že i zde dostanu krásně strávený čas až si k tomu s chutí jednou sednu. *** šhajt.. co já někdy odpálím za text.. 

  • TheGGG

    strašné...

  • Jack1947

    Bude to možná ještě více Rpg než předchozí dva díly což nevadí když tam bude pořádnej souboják, ubral bych ale grind to jediné Assassins nesluší.  I když ta doba bude zkrácená, jo a a hlavně aby to nebylo na epizody 😀 jinalk to je v poho.

    • Thanquol

      Grind je vždycky nahovno. Ale. To je tak, když neděláš tunely. 

      Ono udělat svět, soubojovej systém a pak z toho dělat nějakou hru se začátkem a. Koncem. Většinou konci tím, že se to nějak umělé odlevluje grindem. 

      Přitom tunely mohou např. Novou schopnost řešit tak, že proste najdeš v určitě casti příběhu unikátní item,etc. Prostě jinak než grindem, přirozeněji. 

      Každé se dá dělat nějak. Nelze očekávat od jednoho druhé. TLOu2 které jsem nehrál bude hádám tunel s iluzi větších ploch, což je to, co od té hry chci max. 


      • Jack1947

        Třeba +- co bylo Metro:EXODUS možnost volby  ne někoho navážet do světa kterej třeba ani nemá čas/ nechce prozkoumávat. Vikings mi příjde že se poučili ani si nedovedu představit obrovskej otevřenej svět tam!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit