Přejít na výpis diskuzí
Assetto Corsa - recenze skvostné závodní simulace
11.2.2015 | Ondřej Švára
123 příspěvků
-
nazdar....
nejak sem se z recenze nedovedel zda tam ten single player je nebo neni... je to multi... ale co ten single ?? -
čau,jsu tady novej a nezkušenej.Mám Assetto Corsa pár dní.Existuje do ní čeština?
Jinak jsem se chtěl zeptat, je vydaná nějaká DEMO verze Project Cars? -
-
Čeština do AC bohužel neexistuje. Sice tam neni moc co překládat, ale třeba u nastavení vozu by to bylo opravdu potřeba. V těch podrobnostech aby se čert vyznal. A demo Project CARS taky neni. To ti ale samozřejmě nebrání v tom ho vyzkoušet zdarma, že. *3*
-
-
čeština se do ní dělá sna už rok
-
-
-
Intel je lepší než AMD.
-
Pokud se chcete zapojit do československé komunity virtuálních jezdců v simulátoru Assetto Corsa, určitě navštivte stránky Ústavu Virtuálních Závodníků. Každý týden se pořádají závody včetně šampionátů. Máme vlastní teamspeak i herní server, na kterém běží 2 dedikované servery současně. Samozřejmostí je obsáhlé forum, kde můžete diskutovat s ostatními řidiči, najít spoustu rad či novinek ze světa Assetto Corsa. Pokud se nemůžete rozhodnout, zda si AC pořídit, pak by vás mohl zajímat stream UVZ, kde uvidíte naše řidiče přímo v akci.
Ústav Virtuálních Závodníků je bratrským webem Ústavu Virtuálních Pilotů (který se zabývá hardcore leteckým simulátorem DCS World) a snaží se být hlavním a stěžejním střediskem informací a diskuze ohledně simulace Assetto Corsa v českém a slovenském jazyce. Naším cílem je, aby zde byly v budoucnu komplexní užitečné návody a rady pro začínající ale i zkušené a ostřílené virtuální piloty závodních speciálů.
A pamatujte:
"Assetto Corsa není jen hra, to je diagnóza"
UVZ: Ústav Virtuálních Závodníků
http://ac-uvz.cz -
-
9/10 ? tak to jsem zvědav, co dostane pCARS - nepodporuje to módy, ale je/bude to mnohem lepší :)
a ta recenze je, jak už tu někdo psal.. fakt děsná -
-
Pcars nesaha AC ani po kotniky,fyzika je v AC na uplne jiny urovni jedinej konkurent je Rfactor 2...Pcars neni spatny hlavne efekty pocasi atd...ale ta fyzika je spis na urovni Gridu autosport zadnej zazrak do vydani maj hosi jeste co ladit.
-
-
Fyzika v AC rozhodně není "jiná úroveň", je jen prostě o něco málo lepší, ale i tak fyzika v AC není žádný zázrak. Konkrétně chování náprav a podvozku je občas dost zvláštní. pCARS má naprosto v pohodě fyziku, která je několik světelných let dál než Grid apod. Problém je spíš, že třeba na trávě nebo ve štěrku je příliš mnoho trakce, ale předpokládám, že tyto věci do vydání vychytají. Ale ono je to celkem fuk, protože pCARS narozdíl od AC nabízí luxusní single-player. AC je fajn na sólo ježdění, ale tam veškerá zábava končí.
-
Jo, záleží na autě no. Od pondělka do pátku vydávaj aktualizace, dřív to byla tragédie, vypadalo to pěkně ale jízdní model neseděl, chovalo se to prazvláštně...Teď už je to o něčem jiné, GT3ky jsou parádní...klasiky supersporty už jsou taky vychytanější..omáčku maj hotovou a do března to doladěj
A s tim Autosportem to snad nemyslíš vážně ne ..možná tak s pomocníkama..GRID je ještě horší než série od Simbinu
AC taky dobré, neříkám, že ne. Je to dobrá konkurence, na čemž vydělají především hráči. Obsahově uspokojivé, mody jsou ale v režii arkády
rFactor mě nikdy nechytl, kdežto iRacing...a když si pak jedu v SLSu v CARSech, mám stejnej požitek z jízdy jako v iR, nemluvě o zvuku :) -
-
Ja urcite Project cars v breznu kupovat budu dost se me libi ale neberu ho jako sim spis proste jako zavodni hru,pocit z jizdy a rychlosti je fakt dobrej kazdopadne ta fyzika zatim (snad to jeste aspon trochu doladej)me proste prijde dost arkadova hlavne stary F1 z 80 let sedej jako pribity na kolejich stejne tak stary GTcka z 80let ktery muselo bejt strasne tezky uridit je tam proste videt ze se musej s fyzikou dost krotit protoze to vyjde i na konzole a samo chtej vydelat co nejvic penez ne konkurovat Rfactoru,Rfactor 2 je proste nekde jinde.Jestli bych mel na Pcars neco vyzdvihnout krome pocasi tak urcite zvuky motoru ktery nemaj konkurenci treba GT 400hp Ford capry z 80tek ma naprosto uzasnej zvuk,mel jsem z toho pomalu husi kuzi. *8*
-
-
-
-
Tenhle simulátor se mi vůbec nelíbí, zkusil jsem to a zase vymazal.
-
Naprosto příšerná recenze, kterou nejspíš psal člověk, který hrál závodní simulátor poprvé v životě a do teď si asi jen hrál s angličákama. Co jiného by se od Games.cz dalo čekat
-
Jen doplňuji, že pro tento rok jsou od vývojařů krom DLC s Nordschleife potvrzeny tyto další okruhy: Brands Hatch, Zandvoort, Catalunya (Circuit de Barcelona) a dvě historické verze již existujících tratí.
Z modů je nejlepší asi Donnington... -
-
Donnington je super, ale vynikajúco spracovaných tratí je viac, ja radím medzi najlepšie väčšinu konverzií z F12013 a F12014 - napríklad COTA, Valencia, Soci, okruh Gillesa Villeneuva sa vizuálnou kvalitou aj optimalizáciou blížia k originálnym tratiam od Kunosa. Keďže sú to ale konverzie z iných hier, neobjavia sa na Racedepartment alebo Drivingitalia. No a ešte nesmiem zabudnúť na Outlon Park alebo Macau. Vynikajúco spracované traťe.
-
-
Jo vím, z těch hraju hlavně Hockenheim, Sepang a Bahrain, ani jednu z těch co jsi napsal napatří k mým oblíbeným. Když už jsem chtěl nějakej mod vyzdvihnout tak tady radši uvedu poctivou práci než ilegální konverzi. Jinak Oulton Park pro AC mi přijde graficky slabej, Macou je vpohodě..
-
-
Konečně něco pro mě (BH a Zandvoort) :)
-
-
Zatial prvy simulator, pri ktorom je aj v treningu kazde dalsie kolo "este jedno". Mna ta fyzika proste bavi, aj ked stale este treba nejake veci vylepsit. Jazdil som skoro vsetky sucastne simulatory a tak vidim kde to ma slabiny. Autori budu AC stale vylepsovat a to je hlavne. Aut je dost uz teraz, len by to chcelo viac trati. Docela ma prekvapili niektore neoficialne trate, ktore su v hodne dobrej kvalite. Bohuzial AI tam ma stale problemy.
Sim racing je bohuzial docela drahy konicek. Ked to cloveka chyti, tak nie je uniku. *1* Chcel som vymenit sucastny volant GT3RS za Clubsport, ale asi bude istejsie priplatit za Accuforce. Kreditna karta place, ale ja sa tvarim ze nic nepocujem. *14* -
-
Bazarový ClubsportV1 se dá sehnat za dobré peníze. Accuforce určitě bude fajn, ale už to nebude takový rozdíl v pocitu, jako v cenovce :-)
-
-
V1 maju problem s motorom a presekavani kablu vo vnutri zakladne. To by som z bazaru radsej neriskoval. Ked si zratam kolko stoji Clubsport V2 s BMW a Formula volantom, tak ten Accuforce nie je az tak o moc drahsi vzhladom na to co ponuka. Bude aj lacnejsia DIY verzia. Servo bez remenov je asi najlepsia cesta a myslim, ze aj Fanatec nejaky vyrobi, ked v tom uvidia potencial.
-
-
Já jsem právě vzal V1 z bazaru a funguje perfektně. Byl to ale pozdní model, takže je možné, že všechny problémy byly už vyřešeny. Dal jsem za něj 9 tisíc. Předtím jsem měl Fanatec CSR a ten byl ve srovnání s ním jako dětská hračka.
-
-
V2 spolu s dvomi volantami alebo s jednym GT rim flat bottom by ma vysiel na asi 1000€. *1* Accuforce vychadza asi na 1500€, ale myslim ze je to aj lepsia investicia v pripade predaja. Kazdopadne je to ale hodne drahy konicek. *15*
-
-
-
-
-
Ja bych AC snad ani neradil mezi hry a tudiz ji tzv. zavodnikum, kteri si mysli ze s levnym volantem a nebo dokonce gamepadem budou jezdit jak buh, rozhodne NEDOPORUCUJI !
Ceka vas jenom frustrace. Nedokazete si priznat ze to neumite a budete se pouze vybijet hatovanim po forech. Proste tento simulator ignorujte, mate dostatek svych Crew, Driveclubu, Forz, GT a nevim ceho jeste. Tam jste mistri a muzete si vychutnavat jizdu po kolejnicich. *3* -
-
Nemůžu mluvit za hráče Crew a DC, ale Forzu a GT jsi viděl leda tak na obrázcích, ty kolejnice.
-
Ne každy ma tak slabou povahu jako ty ;)
-
jezdim na gamepadu jako polobuh to mi staci...
-