Přejít na výpis diskuzí
Assetto Corsa - recenze Xbox One verze
2.1.2017 | Václav Rybář
100 příspěvků
-
PC :-).
-
Diky vsem za napady, vecer to projdu. A pardon, bylo to na PC.
Fakt jsem u toho stravil hromadu casu a ta hra mela sama o sobe dokonale zarizeno, ze clovek u ni sedel a chtel ta kola zajet byt o setinku vteriny lepe!!
Zkouknu vase doporuceni a snad se tam objevi. -
klasika...kdyby to melo 8 a vice, nadava se na autora za podplacenost, kdyz to ma mene nez 8, nadava se, ze autor tomu vubec nerozumi *1*
-
Pletes nesmysly. Seasson pass mel sice mozna 5mega ale kazdy z Porsche DLC nemelo min nez 400 mega. Auta se samozrejme vyvyji v prubehu... Viz. licence od Porsche.
-
GT Legends, GTR 1 a 2 a možná i Toca Race Driver 1 (Pro Race Driver - mělo to několik názvů podle regionů)
-
Do DCS:World a jiných leteckých simulátorů stojí jedno surové letadlo i 2000kč, tady brečíte nad pár éčkama.
-
Nebyla to Richard burns rally? Existuje její opensourcová verze RBRSR
-
jinak me tedy prekvapuje, pokud je to pravda s tim grafickym portem. Protoze Asseto neni zrovna graficka orgie ani na pc a moje sunka GTX 970 dava ve FullHD pres 150fps pri prakticky maximalnich detailech mozna tam nemam 8xAA. To by znamenalo, ze se port opravdu nepovedl, nebo ze ty konsole stoji vykonem za prdlacku.
-
V podstate celou recenzi autor vycita hre, ze to neni dalsi arkada. Tech je preci na konzolich habadej.
-
první díl už 1997
-
Jaká platforma? Pokud PS1, tak je to podle mě vážně ta TOCA World Touring Car. Vyšlo to v roce 2000.
-
To by mohlo byt prvni GTR, skvela hra na svou dobu, nejak rok 2003.
-
Life for speed? Rfactor?
-
Třebas GTR?
-
A pred zavodem se nastavovala konfigurace auta: brzdy, gumy dle ocekavaneho pocasi, KOLIK PALIVA OD STARTU, atd.
Nejak jsem si na to po recenzi vzpomnel a rad bych oprasil. -
Zdravim a chtel bych poprosit o radu..
Nekdy v letech 98-05 musla vyjit zavodni hra se ,,skvelym,, fyzikalnim modelem na tu dobu, ze treba poskozeni zadniho kridla nebo predniho melo vliv na rizeni, dal hra resila opotrebeni gum, stav paliva - muselo se tedy jezdit i do boxu. Byla zde ruzna auta audi, bmw, porsche mi tak nejak utkvela v hlave.
Zavody se jezdily ciste na asfaltu (okruhy) a uz tehdy to dost bralo v potaz vyjeti na kacirek ci travu a clovek si musel davat bacha.
Nasel jsem serii TOCA, ale dle videi, fotek mi prijde, ze to neni ono.
Mate prosim, lide toto tema sledujici, nejake napady co to mohlo byt?
Moc diky -
Tak na druhou stranu je to fajn, pojmout tu recenzi z pohledu mainstreamového hráče, protože je hned vidět, že to pro něj určené není. A oni jsou drtivá většina konzolového trhu.
Celkově je to na konzolích hlavně devalvované už od nepaměti tím, že GT a Forza tam nastavily laťku "tohle je simulátor". Když pak přijde něco víc "simulátorovějšího", neslučuje se to s očekáváním. Nic proti nim, jsou to fajn autíčkový hry. -
Simulace bez A.I a modelu poškození? To jde?
-
Závodní hry mě nezajímají a ani je nehraju, ale recenzi jsem si stejně přečetl, protože si kamarád tuhle hru nemůže vynachválit (prostě zvědavost, znáte to).
Předně vůbec nechápu proč v recenzi simulátoru čtu o "mainstream to" "mainstream ono" - nehrají náhodou simulátory lidé, které mainstream naopak vůbec nezajímá? Jak se o to recenzent vůbec může opírat? A strhávat za něco takového hodnocení? Možná by recenze na určitý druh her měli psát ti, co jim opravdu rozumí a jsou schopní hodnotit v rozsahu daného žánru a neutíkat někam, kde vůbec nepatří.
Někdy tu fakt kroutím hlavou nad obsahem článků. -
Tento sim ma neskutocnu hratelnost, kazde kolo je originalne.