Přejít na výpis diskuzí
Asurové z Guild Wars 2 jsou malí, ale šikovní a nevzdávají se
23.7.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
tak ja budu hrát asi za asuru a messmera, a co vy?
-
-
Když běžela beta, tak jsem měl o víkendu zrovna asi jen tři hodiny času, takže jsem toho moc nestihl. S toho co jsem ale odehrál mi byl nejsympatičtější Guardian. Já byl prostě vždycky takovej srábek, kterej spíš podporoval lidi v partě než aby se přímo na férovku zapojil do řežby *1*
No a jaká rasa ? V tomhle jsem byl vždycky spíš trochu konzervativní a nebudu natom nejspíš nic měnit. Takže u mě to bude Human a nebo Norn. Jestli ženská postava a nebo chalan (Wake - ještě teď se směju *1* ) to ještě nevim. Zatim jsem vždycky začínal všude za mužskou postavu, ale v Guild Wars 2 jsou ty modely ženskej postav tak úžasný, že asi udělám poprvé změnu *4*
-
-
Víte někdo jaký maj vůbec racial skilly?
-
-
Elitky mají útočného golema, obraného golema a golem suit který funguje skoro jako zbraň.
http://www.youtube.com/watch?v=HJSKGz0dujI
http://www.youtube.com/watch?v=1xMeH5pfsDM
http://www.youtube.com/watch?v=EZOGrK23ZLs
A potom utility tři...
http://www.youtube.com/watch?v=aBK-0zfx66U
http://www.youtube.com/watch?v=CA5cS4KmnAw
http://www.youtube.com/watch?v=oozN8zWhdFk
Staty sou na wiki
http://wiki.guildwars2.com/wiki/List_of_asura_racial_skills -
-
+1
Já to hledal jak blbec. *1*
Měl by si info. o racial skillech silvari? -
Díky :)
Sem si myslel že to bude něco s golemama
-
-
-
Ja budu hrát klidne dál wowko a počkám až odladí ty bugy a servry. Jestli to po par mesicich bude ješte nekdo hrát, tak tomu dám možná šanci. I když to zas vyjde Pandaria. No, vypadá to že král zustava nadale neohrožen *7*
-
-
GW2 zase bude něco jiného než WoW. A hrát to budou lidi i za několik let, to jsem si jistý. Samozřejmě ten prvotní nával opadne, ale to je jen dobře. Já se na GW2 těším a myslím si, že je to jedno z mála opravdu zajímavých nových MMORPG, co mají vyjít a co vyšly za poslední dobu. Ale zase chápu, že ne všem sedne.
-
-
chce to aspoň malou dávku skillu, kdo nemá ani to, má smůlu
-
-
Všechna MMO, co jsem zatím hrál, vyžadují aspoň špetku skillu. U GW2 ale nebude potřeba špetka skillu ale pořádná dávka, když je to hra hodně zaměřená na PVP.
-
-
-
asi takhle.. WoWko už je prostě tak zažité a rozšířené mezi obyčejné lidi (nehráče), že ho prostě svým způsobem nemůže jen tak něco ohrozit.. nazývat ho králem, král jak pro koho.. já vidím krále uplně jinde a neberu v potaz to, kolik to hraje lidí, ale spíš co to MMOčko doopravdy nabízí za komplexní systém hraní.. kdo má aspon trochu přehled v titulech tohoto žánru, tak prostě musí vidět, že to WoWko je po hratelnostní strance uplně v hajzluu.. GW2 přinese zase něco navíc, lidem se to většinou líbí tak proč ne, rozhodně bych řekl, že GW2 dopadne mnohem lépe než takový TOR
-
-
no co jsem četl tak jsou akorát zklamaní ti, co čekali, že to bude jako GW1 a nebo lidi co od té hry chtěli až moc, že to bude nějaký mega převrat, když je to jenom posunutí žánru dál
-
Souhlasím pro mě je a bude král MMO vždycky buď EVE a nebo Ultima a to že vovko je král mainstreamu z něho nedělá dobrou hru.
-
-
Pod to se mohu podepsat, pro mne je a také zůstane králem Ultima, co ta nabízela dodnes nemá žádné jiné MMO.
-
Kdyby to nebyla dobrá hra, tak by to těžko hrálo tolik lidí, tvoje logika je trochu zvláštní. Těžko by někdo hrál hru, která by byla nudná/špatná. Spojovat hry (nebo cokoliv, to je dnes v módě) se slovíčkem mainstream aby to navodilo jakože dojem špatnosti je směšné, protože prakticky každá AAA hra je mainstreamová, včetně GW2 samozřejmě.
-
-
Není to špatná hra .... je průměrná a nic nepřináší, je lehká a tím pádem pro mě nudná ... GW2 sem koupil jenom kvůli tomu že nemá měsíční poplatky a protože není jiné dobré MMO které už bych nehrál příliš dlouho. GW2 mě taky přestane bavit protože je to prostě moc lehká hra u které se člověk všechno naučí za pár měsíců. Já chci hry kde bych nacházel nové věci i po dvou letech jak v EVE ale takovoáu hru už asi hrát nebudu protože nejprodávanější = nejlepší.
-
-
-
-
lol ....
-
-
ted jsem koukal na tu jejich stranku, no jen škoda že ty profese jsou v podstate to same jako wowko (oslovil me tam iluzionista) a škoda že je to další fantasy. jinak hra vypada dobre, určite to zkusim.
-
-
No, ani ne hele. Jistě, máš tu základní archetypy: válečník, svatý bojovník, nekromant, mág, ranger, rogue, engineer (ok, ten ani ne) a divný mág aka mesmer, ale válečník může být lepší ranged dps než ranger a ranger s mečem a dýkou může konkurovat roguovi. Ony se ty povoání dost prolínají (až moc imo) a, alespoň v téhle betě, kde byla hodně nízká obtížnost dle fora, stejně všichni jen DPS evertything.
A spíše než fantasy je to takový steamfantasy jako WoW - tanci, mortary, těžkoobrněná vozidla... jen se stačí podívat na engineera. -
-
No asi jak která rasa ... charrové sou čistý steampunk tam je všude špína, ocel a pot. Lidi sou imho klasické fantasy. A asury? Ty už sou skoro ze scifi. Bych řekl že díky tomu jak sou ty rasy odlišné, tak to, že to je fantasy ani nevadí.
A jinak povolání sou celkem dost variabilní, ale vzhledově je to celkem taková fantasy klasika kterou má skoro každé MMO. Možná až na engineera ten není úplně všude.
-
-
-
Tento BWE byl můj první a musím říct, že mě hra nahlodala ke koupi.
Zajímal jsem se o ni někdy v prosinci minulého roku a protože k vydání ještě chybělo půl roku, přestal jsem se o ni starat. Teď jsem si ale sehnal přes Curse klíč na onu betu a jakkoliv jsem si myslel, že o víkendu něco nahraju a pak se na hru vykašlu, opak byl pravdou.
V betě jsem byl od spuštění (tj. páteční 19. hodiny) do sobotních 5 ráno. Pak jsem vstal v 11 a znovu jsem ve hře zůstal do 5 ráno. A kdybych dneska nemusel spát ve 4 ráno, zůstal bych tam do konce, protože mi takhle unikl ten závěrečný event (kdyby na něj měl někdo video, linkněte ho prosím).
Jen je škoda že první 2 dny byla na obou serverech, na kterých jsem hrál, nulová komunikace mezi hráči - každý se snažil jen o to, aby si betu co nejvíc užil a většinou docházelo k pouhému zergu celé mapy a přilehlých eventů. Až v neděli v noci se lidi začali konečně socializovat a když jsme se ve třech vydali na skákací puzzle, užil jsem si srandy jako nikdy, protože to, co Anet předvedl, je k neuvěření. Hra by se klidně mohla jmenovat Guild Wars2: Jumping simulator edition.
Docela mě ovšem mrzí, že jsem na většinu super věcí přišel až v neděli v noci, do té doby jsem jen jel svou Nornku a chtěl jsem dokončit personal story a prolízt svět.
Není to ovšem tak, že by se mi vše líbilo - některá designerská rozhodnutí Anetu jsem neschvaloval před hraním a ani teď mě nedokázal Anet přesvědčit o opaku. Například kdyby místo přemíry teleportů zvolili raději mounty. A nebo alespoň nedělali teleport instantní. Taky PvP zabíjení je příliš dlouhé kvůli FINISH HIM - 5sekund, kterých to zabere, je příliš.
Je tu i pár dalších věcí, ale overall jsem docela spokojen. Optimalizace mohla být imo lepší, graficky na tom není okolí při bližším pžiblížení moc dobře (zato postavy vypadají nádherně). Přesto hra vše zachraňuje skvělým artstylem, díky kterému věci vypadají jako... malované. Dívat se pod sebe na létající ostrůvky, které se vznášejí mezi mraky (Asurské puzzle s branami a attunementem, pokud někdo ví) je něco opravdu nádherného.
IMO Nornská a Lidská základní zóna je pro tento artdirection jako dělaná - Charrské pustiny v ní tak nevyniknou, zato surový Nornský les je nádherný a lidské zelené louky též.
Docela mi ale přišla hra celkově taková tmavá a že postavy příliš splývaly s okolím. Možná to bylo ale způsobené pouze unavou. -
-
Tento BWE musel byt nocni murou pro vsechny lidi, kteri chteji hrat thiefa. Po minule bete decka brecely a tak arenanet nerfoval a nerfoval az z nej zbyla postava co sice dava slusny dmg ale nic nevydrzi a pokud neradi jedete na ranged, tak se ani poradne nemate jak dostat k nepriteli, protoze jeho nejdelsi stealth je na 5s a aktivuje se jen, kdyz vam nekdo slapne do pasti. Tim se stava napriklad ve WvW naprosto nepouzitelnym a v PVE si uzijete chcipani mnohem vic nez za jakykoliv jiny char.
-
-
Já jen doufám že Anet nebude poslouchat bandu ubrečenejch casualů a neznerfuje tu hru na uroveň dnešního WoW(i když už i Wotlk byl lehkej). To je to nejhorší - uděláš hru lehkou a lidi se ji nikdy nenaučí pořádně hrát. A co pak s tím? Nic.
Ale chápu, že najít správnou hranici pro balance je těžký, obzvlášť u MMO her, kde je tolik proměnných, že to je snad nemožné.
-
-
Ještě jsem zapomněl na minihry ve městech. Fun as fu*k.
-
-
ted nevim asury jsou ti mali pidimuzici nebo ti kovovi golemove? docela fail delat trailer na sury a ani je neukazat
-
-
to vobec nieje trailer ale neva :D
-
Asury jsou ty malý ušatý potvory, které byly ukázány snad každou sekundu v tomto traileru. *3*
-
,,delat trailer na sury a ani je neukazat,, Ja je tam teda videl v pěti záběrech a taky to chce poslouchat. Hned na začátku tam říká ,,I am Asura,, a záběr je na jak ty píšeš pidimužíka, tak to budou asi ty golemové *7*
-
jo jsou to ty malé ještěrky, charrům jsou třeba ani ne po kolena
-a jak píšou pode mnou, není to trailer, ale intro z tvorby postav
-
-
Mě asury totálně dostali už před betou .... a musím říct že se mě to o víkendu jenom potvrdilo. A to že zojju namluvila Felicia Day tomu jenom nasadilo korunu. Prostě nejlepší rasa ze všech.... Co bych dal za to abych měl doma sošku golema se zojjou jako na jednom konceptu. Jinak ale ve startovní oblasti asur se mě zdál celkem nedostatek eventů. Ale jinak už sem rozhodnutý ... asura ele bude můj main.
-
-
Tak co víš, v základní sběratelce je Rytlock, ve sběratelce k datadisku může být Zojja, jinak pro mě po charrech je výborná rasa sylvari, líbí se mi ta upravitelnost, není to omezeno barvou kůže, může být zelená modrá atd, i když je zatím ten editor omezenější na tvorbu, kdo ví jak to bude po vydání
-
Jak sou na tom charrové?
-
-
Imho charrové sou hned na druhém místě. Já sem nikdy v žádné MMO nehrál jinou rasu než lidi ... tohle je první MMO kde mě lidi příjdou jako nejnudnější volba. Charrové mají parádní animace, super příběh a podle mě nejlepší startovní zónu.
-
-
Ja mám charry na prvním místě, trochu mi připomínají taureny, což je má oblíbená rasa. Navíc jejich startovní zóna mě zaujala nejvíc. Zklamali mě nornové, na můj vkus až příliš "uhlazení".
Asury mě nelákaly, ale asi jsem udělal chybu podle komentářů. Budu muset počkat až na ostrý start.
-
-
-
-
Ach jo, proto mě asi nebude GW nikdy bavit. Nedokážu brát takový rasy vážně a protože hraju rád RP, asi bych si to neužil. Škoda. *9*
-
-
moje rec :(
-
Co je na Asurách špatného? Jasně, vypadj trochu jak pokémoni, ale je to fantasy svět a i ty asury jsou pořád ještě dost přizemi oproti těm kýčům, které lze vidět v některých asijských hrách.
-
-
Jak jsem řekl, prostě se mi nelíbí, nepotřebuji na to důvody a asijský hry nehraju, potřebuji se s hrou sžít, což by mi u tohodle nešlo, to je vše, kvůli tomu mě není třeba sníst. I fantasy mám raději...jak to říct...jak říkáš, přízemnější.
-
-
Včak v pořádku. Mám kamaráda, kterému se Asury doslova hnusí a já to beru. Mně se ale Asury celkem líbí. U asur se při hraní mohu zasmát, zatímco lidi, norni a vlastně všechny ostatní classy mi přijdou takové hodně vážné. Je to skoro jak hobiti v LOTRO, kteří jsou taky docela srandovní a hrát za ně stojí za to.
-
Jo tohle se mě stalo u každé jiné MMO ... vždycky sem hrál člověka a ostatní rasy mě přišli takové nějaké divné. Ale je zajímavé, že tady ne .... člověk co dělal backstory k téhle hře se překonal a když se člověk s tou rasou seznámí tak ten vzhled se tam prostě začne hodit.... ale chápu, že někomu se rasy nelíbí ... já zase nemůžu vystát silvari ... na nich mě něco nesedí a celkově se me nelíbí.
-
-
rasYsmus!
-
I know that feel, bro :)
Ostatně, kvůli tomu jsem toho taky moc v MMO nenahrál. Nejvíc mě teď láká The secret world. Ale tam mě užírá model, kdy si hru musí člověk koupit, platit měsíční poplatky a ještě tam je ingame obchod, brrr. Možná časem zkusím to GW, ono to nevypadá vůbec špatně. Jak bylo řečeno, mnohý MMO jsou na tom mnohem hůř. Jak vzhledem, tak i příběhy jednotlivých ras. -
-
Tsw je celkem dobré, ale druhý měsíc už sem nezaplatil ... jediné proč sem chtěl hrát dál byli vyšetřovací mise a to není dost na to, abych za to platil každý měsíc. GW2 toho má mnohem víc a je bez polatků, takže když budu chtít platit 15€ za měsíc tak si za to nakoupím body.
-
-
-
-
Hlavně je super mít ve hře rasy který jsou od sebe nějak odlišný. Ne jako v Old Republic, kde jsou všechny rasy jen variace na člověka.
-
-
Věř mi, Asura don't give a fu*k. Oni jsou sice malí, ale jejich vzhled kontrastuje s jejich povahou.
-
-
Ze začátku sem si říkal jak může někdo hrát za takový Pokémony. Ale po vyzkoušení v betě musim přiznat že jsou skvělí. Především díky výborně udělaným animacím bylo hrozně zábavný za ně hrát.
-
-
To sem si taky řekl poprvé když jsem je viděl .... potom ale byl asura racial week a od té doby sou to favoriti. Prostě rasa šílených géniů? Co víc člověk může chtít?
-
Přeně. Taky jsem si myslel, že tyhle by byli poslední, za který bych hrál. A po betě můžu řict, že bych si tuhle veverku klidně založil. Naopak mě zklamali Silvari. Původně jsem sic chtěl založit nějakou pěknou "elfku", ale v při tvorbě postav jsem zjistil, že na můj vkus jsou až přespříliš "listnatí." ;o)
-