Přejít na výpis diskuzí
Asurové z Guild Wars 2 jsou malí, ale šikovní a nevzdávají se
23.7.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Přeně. Taky jsem si myslel, že tyhle by byli poslední, za který bych hrál. A po betě můžu řict, že bych si tuhle veverku klidně založil. Naopak mě zklamali Silvari. Původně jsem sic chtěl založit nějakou pěknou "elfku", ale v při tvorbě postav jsem zjistil, že na můj vkus jsou až přespříliš "listnatí." ;o)
-
Ještě jsem zapomněl na minihry ve městech. Fun as fu*k.
-
No, ani ne hele. Jistě, máš tu základní archetypy: válečník, svatý bojovník, nekromant, mág, ranger, rogue, engineer (ok, ten ani ne) a divný mág aka mesmer, ale válečník může být lepší ranged dps než ranger a ranger s mečem a dýkou může konkurovat roguovi. Ony se ty povoání dost prolínají (až moc imo) a, alespoň v téhle betě, kde byla hodně nízká obtížnost dle fora, stejně všichni jen DPS evertything.
A spíše než fantasy je to takový steamfantasy jako WoW - tanci, mortary, těžkoobrněná vozidla... jen se stačí podívat na engineera. -
ted jsem koukal na tu jejich stranku, no jen škoda že ty profese jsou v podstate to same jako wowko (oslovil me tam iluzionista) a škoda že je to další fantasy. jinak hra vypada dobre, určite to zkusim.
-
Hlavně je super mít ve hře rasy který jsou od sebe nějak odlišný. Ne jako v Old Republic, kde jsou všechny rasy jen variace na člověka.
-
Tento BWE byl můj první a musím říct, že mě hra nahlodala ke koupi.
Zajímal jsem se o ni někdy v prosinci minulého roku a protože k vydání ještě chybělo půl roku, přestal jsem se o ni starat. Teď jsem si ale sehnal přes Curse klíč na onu betu a jakkoliv jsem si myslel, že o víkendu něco nahraju a pak se na hru vykašlu, opak byl pravdou.
V betě jsem byl od spuštění (tj. páteční 19. hodiny) do sobotních 5 ráno. Pak jsem vstal v 11 a znovu jsem ve hře zůstal do 5 ráno. A kdybych dneska nemusel spát ve 4 ráno, zůstal bych tam do konce, protože mi takhle unikl ten závěrečný event (kdyby na něj měl někdo video, linkněte ho prosím).
Jen je škoda že první 2 dny byla na obou serverech, na kterých jsem hrál, nulová komunikace mezi hráči - každý se snažil jen o to, aby si betu co nejvíc užil a většinou docházelo k pouhému zergu celé mapy a přilehlých eventů. Až v neděli v noci se lidi začali konečně socializovat a když jsme se ve třech vydali na skákací puzzle, užil jsem si srandy jako nikdy, protože to, co Anet předvedl, je k neuvěření. Hra by se klidně mohla jmenovat Guild Wars2: Jumping simulator edition.
Docela mě ovšem mrzí, že jsem na většinu super věcí přišel až v neděli v noci, do té doby jsem jen jel svou Nornku a chtěl jsem dokončit personal story a prolízt svět.
Není to ovšem tak, že by se mi vše líbilo - některá designerská rozhodnutí Anetu jsem neschvaloval před hraním a ani teď mě nedokázal Anet přesvědčit o opaku. Například kdyby místo přemíry teleportů zvolili raději mounty. A nebo alespoň nedělali teleport instantní. Taky PvP zabíjení je příliš dlouhé kvůli FINISH HIM - 5sekund, kterých to zabere, je příliš.
Je tu i pár dalších věcí, ale overall jsem docela spokojen. Optimalizace mohla být imo lepší, graficky na tom není okolí při bližším pžiblížení moc dobře (zato postavy vypadají nádherně). Přesto hra vše zachraňuje skvělým artstylem, díky kterému věci vypadají jako... malované. Dívat se pod sebe na létající ostrůvky, které se vznášejí mezi mraky (Asurské puzzle s branami a attunementem, pokud někdo ví) je něco opravdu nádherného.
IMO Nornská a Lidská základní zóna je pro tento artdirection jako dělaná - Charrské pustiny v ní tak nevyniknou, zato surový Nornský les je nádherný a lidské zelené louky též.
Docela mi ale přišla hra celkově taková tmavá a že postavy příliš splývaly s okolím. Možná to bylo ale způsobené pouze unavou. -
to vobec nieje trailer ale neva :D
-
Co je na Asurách špatného? Jasně, vypadj trochu jak pokémoni, ale je to fantasy svět a i ty asury jsou pořád ještě dost přizemi oproti těm kýčům, které lze vidět v některých asijských hrách.
-
Asury jsou ty malý ušatý potvory, které byly ukázány snad každou sekundu v tomto traileru. *3*
-
,,delat trailer na sury a ani je neukazat,, Ja je tam teda videl v pěti záběrech a taky to chce poslouchat. Hned na začátku tam říká ,,I am Asura,, a záběr je na jak ty píšeš pidimužíka, tak to budou asi ty golemové *7*
-
jo jsou to ty malé ještěrky, charrům jsou třeba ani ne po kolena
-a jak píšou pode mnou, není to trailer, ale intro z tvorby postav -
ted nevim asury jsou ti mali pidimuzici nebo ti kovovi golemove? docela fail delat trailer na sury a ani je neukazat
-
Věř mi, Asura don't give a fu*k. Oni jsou sice malí, ale jejich vzhled kontrastuje s jejich povahou.
-
Tak co víš, v základní sběratelce je Rytlock, ve sběratelce k datadisku může být Zojja, jinak pro mě po charrech je výborná rasa sylvari, líbí se mi ta upravitelnost, není to omezeno barvou kůže, může být zelená modrá atd, i když je zatím ten editor omezenější na tvorbu, kdo ví jak to bude po vydání
-
Jak sou na tom charrové?
-
Mě asury totálně dostali už před betou .... a musím říct že se mě to o víkendu jenom potvrdilo. A to že zojju namluvila Felicia Day tomu jenom nasadilo korunu. Prostě nejlepší rasa ze všech.... Co bych dal za to abych měl doma sošku golema se zojjou jako na jednom konceptu. Jinak ale ve startovní oblasti asur se mě zdál celkem nedostatek eventů. Ale jinak už sem rozhodnutý ... asura ele bude můj main.
-
Ach jo, proto mě asi nebude GW nikdy bavit. Nedokážu brát takový rasy vážně a protože hraju rád RP, asi bych si to neužil. Škoda. *9*
-
Ze začátku sem si říkal jak může někdo hrát za takový Pokémony. Ale po vyzkoušení v betě musim přiznat že jsou skvělí. Především díky výborně udělaným animacím bylo hrozně zábavný za ně hrát.