Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

    Uz je recenze na Rogalo od Linusu https://youtu.be/qLVgr29NMA0

  • owny

    Podle prvních recenzí už to nevypadá tak dokonale. Výtky jsou především na software, ať už na Windows (který sice spustí více her než SteamOS, ale není tak optimalizovaný, aby fungoval efektivně na handheldu) nebo na nadstavbu Asusu, která je prý docela zabugovaná.

    Dále třeba nefunguje rychlé uspání/probuzení během hry a výdrž baterie taky není nic moc. Co mi přišlo zajímavé, je to, že ačkoliv to nové APU je super výkoné ve 25W a 30W performance profilech, tak při 15W je už jen mírně lepší než Steam Deck (15W je jeho maximum) a při 10W dokonce horší.

    • 30 W? I těch 15 W u Steam Decku je dost nepříjemné a hlučné topení. Na léto si budu muset přichystat sadu méně náročných her. Uspávání ve hře na SD taky není úplně 100% (už se mi to párkrát probudilo v ne úplně dokonalém stavu), ale i tak je to velmi šikovná funkce šetřící čas. No a Asusu chybí touchpady, které jsem si velmi oblíbil jak v některých hrách (třeba XCOM2) tak na ovládání kurzoru na desktopu nebo virtuální klávesnice. No, evidentně to není zařízení, co by mě přesvědčilo změnit značku, ale kdo ví jak se tento trh vyvine během dalších let.

  • MalyZeli

    Asus je nejvíc předražený produkt co můžete koupit, a kvalita tomu neodpovídá, a už vůbec ne jejich customer support. Nedoporučoval bych to. 

  • sugyn

    Ten nazev, ja tomu jinak nez rogalo nereknu. 😀 Ja osobne jsem zvedavy na Steamdeck v2.

  • ripper

    "autor: Jan Slavík", ale text je klasický PR článek, kde je všechno vychváleno do nebes a není zmíněno jediné negativum nebo obava. Přitom to není recenze, autor to v ruce zjevně neměl.

    Tak nevím, proč to není označeno jako reklama? Skryté reklamy mě dost prudí, je to manipulace čtenářů. Nejsem s tímto přístupem spokojený.

    • ales.smutny

      Ne, není to recenze, protože to jako recenze označené není.

      Přístroj jsme zatím v ruce neměli a jen uvádíme údaje z tiskovky... 🤦

      • ripper

        Výhrada nebyla, že to není recenze, ale že to je klasická PR zpráva, jen neoznačená. Nikde není napsané, že to je přeložená tiskovka, naopak se to tváří jako text od Honzy Slavíka, který je pod tím podepsaný.

        Zajímalo by mě, jestli je to placený článek nebo ne. Pokud ano, proč není tak označený? Pokud ne, proč je to přetištěno bez jakékoliv kritického komentáře? Jaký má smysl dělat neplacenou reklamu nějaké společnosti? Protože jako služba pro čtenáře mi tento typ článku nepřijde.

        Můj komentář není myšlen zle. Ale když vidím něco co mi přijde jako skrytá reklama, neoznačená, tak mě to odrazuje od čtení daného webu. Takže to dávám vědět.

        • ales.smutny

          Probůh, nic není placené (na to jsem pes, nikdy tu nebude placený obsah, který by nebyl jasně označený ), jen Honza zpracoval novinky z čerstvého představení nového kusu hardwaru, kdy jsme dostali info i o české ceně apod. V tu chvíli, kdy ještě nemáme HW v ruce (a budeme mít), můžeme jen zopakovat technické specifikace a cenu a počkat si. Ono se to nijak neliší od toho, když se ukáže nová hra a je tam spousta tvrzení o tom, jaká formálně je a bude.

          • ripper

            Ok, asi by stačilo jenom lépe odlišit text autora od tiskové zprávy dané společnosti. Úplně by stačilo "Následuje tisková zpráva společnosti Asus:"...

    • ripper

      Kdyby chtěl někdo recenzi místo nefiltrovaného marketingového vychvalování, tak třeba tady:

      https://www.ign.com/articles/asus-rog-ally-review


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit