Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3 herni spolecnost co vyhlasila bankrot? snad vyhlasi i ea :D
  • Prvni Test Drive Unlimited byla skvela zavodni hra. Krasny tropicky ostrov s tisici kilometry silnic a dalnic. Moc povedeny jizdni model, pomer mezi simulaci a arcadou opravdu pekne trefeny. 400kmh na uzke silnici a vyhybat se provozu, strasne rad na tu hru vzpominam :)
    • TDU melo jeden obrovsky problem. Neslo nastavil citlivost pedalu cili plyn fungoval temer jako spinac. Jinak na hardcore mod a doladenim parametru pres komunitni tool nebyl jizdni model vubec spatny. Stravil jsem hodiny honickami s policajty kere jsem vyprovokoval bourackou. Pak byl jeste mod kery to cele hodil do 70-tych let. Vypadalo to fakt dobre.
      TDU2 byla ledova sprcha. Vubec nechapu jak to nekdo muze hrat. Ale jo, pokud nekdo hleda simulaci zivota zlaty mladeze, auto pouziva jenom na presun mezi mejdany a ridi klavesnici, pak budiz.
    • ... a stacilo len spravit pokracovanie na urovni, vyslysat prosby komunity a nie komercnych kravatakov a mohli sme mat na nejake roky slusny open world racing... a takto to dopadlo... po NFS dalsia znicena seria ... RIP ATARI
  • Xcomik
    Atari za poslední roky nic extra nevydalo TDU2 mě ani nezajímalo takže ve výsledku je mi tahle firma lhostejná od doby co se od ní odpoutal Cryptic se svím ST Online(asi chlapci něco čuli tak si vzali v pravý čas svá fidlátka).

Jenže THQ je jiná káva od nich chodí často výborné hry hell ya i první Stalker, Supreme Commander jsou od nich co teprve obě Metra a řada dalších super titulů na které do dneška nedám dopustit a to při představě že Metro skončí u EA nebo Ubi jdou na mě mdloby.

Ani jednoho ze zmíněných vydavatelů nemám opravdu v lásce ale nějaký Atari to mi je ukradené!
    • eeeee
      Metro by ubisoftu sluselo, zadnou takovou akcni koridorovku se silnym pribehem nema.
  • Skvělé no, ještě může přijít zpráva, že vypnou TDU2 servery a můžu se jít zahrabat... *9*
  • BoB.2
    Když už jde i Atari do haj*lu tak už teda nevím.
    • smejki
      Atari byla v hajzlu už v době, kdy jsem teprve vylejzal ze základky...
      • N7N7
        Takže už loni, jo? *2*
        • smejki
          to taky
  • MickTheMage
    Atari je v problemoch uz z cias ked to este bol Infogrames a snazili sa nejako transformovat a menit a furt nic. Blby pristup k zakaznikom, blby pristup k servisu a znackam, ktore vlastnili, skrakta Atari nema poslednych par rokov dobre meno.
  • Homer Simpson " Já tě miluju....Atari" - a já taky :), velká ztráta velké ikony...
  • Radioaktivni_surikata
    Tak snad koupi licenci na Alone in the Dark někdo rozumnej. To byla jedna z jejich nejlepších her. Jojo, tuna bugů, dementní kamera a strašný ovládání s nesmyslným počtem specielních kláves na každou blbost, ale základ byl dobrej a nikdo tomu neodpáře, že se nebáli jít vlastní cestou a realizovat spoustu novejch nápadů, i když občas nešikovně. Celou dobu jsem doufal v pokračování, tak asi nic no. Každopádně má ta série zvučný jméno a Edwarda Carnbyho jako bonus, takže by o ni někdo mohl mit zajem
  • Není poslední hrou od Atari Test Drive: Ferrari?
  • Hmm hlavne ze uz jsem na support xxx psal... (ziju a hraju s dobou uz asi 18 let)

Spis se podivej ze TDU2 web poradne uz nejede a kompletni forum od Atari je offline...

A co mi povis ted ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit