Přejít na výpis diskuzí
Atmosféra DLC Last of Us: Left Behind bude hravější než v původní hře
13.1.2014 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
Kráááása !
*4* -
proč se s takovým volečkem vůbec hádáš, sám víš že žvatlá kraviny a názor nezmění
-
a prosímtě teď mi pověz, oco víc máš ty ten příspěvěk hodnotnější? řekl si taky jen svůj názor, ve kterým si přidal trochu víc omáčky :) Blaf je to stejnej
-
Neví někdo jestli budě česká lokalizace?
-
Opět velice hodnotý příspěvek od Jacka... Ostatně stejně jako téměř všechny jeho výplody. A k TLOU bych řekl, že patří s GTA V mezi nejlepší hry minulého roku, samo že z mého pohledu, takže DLC vítám i když ještě si budu hodně rozmýšlet, jestli za to ty peníze dám, protože jsem odvěký odpůrce DLCeček.
-
Bude také v cz ?
-
Jo, na to sem celkem zvedavy ( az sehraju TLOU samozrejme). Doufam ze to nebude posledni DLC a bude jich vice.
-
Stejně tak má pravo na to, že ti nic zdůvodňovat nemusí. Mě třeba také láká spoustu titulů z konzolí, ale kvůli tomu si ten krám kupovat nebudu, ale kdybych si mohl vybrat tituly, které bych chtěl vidět i na PC, bylo by to rozhodně Tha Last of Us a pak Red Dead Redemption. A ne, zdůvodňovat ti to nebudu.
-
Trapný je to, jak tady pořád každému tlačíš do hlavy, že to je jedna z nejlepších her nejen roku. Že to je tvůj názor, to beru, ale necpi ho každému na potkání.
-
http://www.youtube.com/watch?v=WoqHlb-cIbE&list=PL3iKUoRBs59STlpAOwZbx3oijQ8mXaiMY&feature=c4-overview-vl
Tohle je odpověď pro všechny, kteří tuto hru nehráli a přesto držkuj.u, že je to krav.na *3*
Právem získala 1. místo. -
Rovnou tě ujistím že neobjeví
-
Vždycky potěší, když mi někdo osvětlí, co si mám myslet a prezentuje mě jako bezduchého konzumenta, který nemaje vlastní názor, řídí se pouze reklamou a PR výroky... *7*
-
Nikdy nehraju na easy
-
Pokud jsi hrál normal, nebo easy tak ano. Zkus raději hard, to už se samo fakt nehraje.
-
Váš názor.. mě se to hrálo úplně samo až jsem si říkal proč tohle neudělali jako seriál.
-
Až si říká kdo co chce, ale The Last of Us je opravu dobrý. Ta hra měla před vydáním obrovskej hype. Nakonec to podle mě bylo ještě lepší, než se slibovalo :)
-
Spousta prumernych a podprumernych slov v jednom odstavci z ty hry podprumernou nebo prumernou nedělaj *1* Mozna ti nesedla, ale taky ji nedelali jen pro tebe
-
Interaktivni film to neni, je to standardni linearni koridorova hra.
-
Pribeh neoriginalni, schematicke beckove klise, apokalypsa, chlap doprovazi holku, putuji spolu a on pri tom pobije mnoho nepratel, to uz tu bylo mockrat. Herni prumer. A navazani vlastni hratelnosti na pribeh podprumerne, nepasuje to.
Gameplay me na teto hre zklamal nejvic, zvlaste stealth je odflaknuty, strileni prumerne (az na luk, ten je spatny), bitky se povedly, ale jsou dost brutalni a surove, kdo se v tom nevyziva, bude mit problem. AI spolecniku spatna.
Hudba je vyborna.
Inovace? Nejak jsem si nevsiml, jake mas na mysli? Co jeste nikde nebylo?
Voice acting? Hmm, mozna, nevsiml jsem si. -
Tohle je diskuse o Last of Us a ne Beyond. TLOU nemá s interaktivním filmem nic společného.