Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda té lokalizace
  • Kdyz jsem se o tehle hre dozvedel byl jsem nadsen, rikal jsem si konecne poradna hra s vetrelci a jeste k tomu s filmovym nametem, jenze jak zacaly vylezat na prvrch prvotni informace, tak jsme byl cim dale vic zdesen a ted uz jsem zcela presvedcen, ze tohle si jiste nekoupim.
  • To fakt miluju.
    Video stopa dlouha 56 vterin a z toho 32 clovek cumi na loga/titulky. Uplne bezva zpusob jak cloveka uspat jeste nez dojde na samotne video.
  • Pokud si udělali alternativní verzi Cameronových Vetřelců s tím, že Ripleyová a ostatní nakonec neodletěli (třeba tam stále jsou) a ten reaktor nevybuchnul, budiž. Maj u mě plus. Ale jestli logicky nevysvětlej, jak je možný, že tam běhá xenomorf velkej jako barák, tak to jejich vážný a děsivý atmosféře dá docela pěknou podpásovku.
  • mám takové tušení, že to skončí jako poslední AVP, no uvidíme
  • unreal engine 3 to ma uz za sebou, bohuzel. graficky to bude slabsi, ale halvne herne, pro konzole, to bude totalni kravina. nebrat.
    • God-of-War
      Ty si to už snad hrál? Horší než poslední AvP to nebude.
  • Miluju vetřelčí univerzum, tahle hra je můj černý kůň na příští rok a hned na začátku... snad se to povede, bylo by to perfektní, moc mi taková atmosférická doomovka chybí v záplavě všech těch Kodblbostí. Držím palce aby se to povedlo. Nečeská lokalizace mě ale trošku naštvala teď. "Naštěstí "mluvit by se tam moc nemělo...
    • "nečeská" "... ale trošku naštvala teď" Kamaráde, raději ty si zopákni gramatiku teď.
      • Kozy
        Co je špatně na nečeská?
        • Otazka zní : Co neje na tom nešpatne?
    • je to 17+
      to uz by si mal vediet trochu anglicky
  • zlatej aliens vs predátor. tahle hra to u mně projela na plný čáře to se s avp nedá vůbec rovnat. takže abych to shrnul. myslím že sou to vyhozený prachy ale to je každýho věc. mrzí mně to protože sem se na to těšil ale co kašlat na to bude jich eště spousta.
  • Xcomik
    No tak sem zvědav co ještě ze stařičkého Unrelala 3 vykřešou kluci z GearBoxu. Na druhou stranu jim věřím protože u jejich her jsem se vždy královsky bavil (Borderlands, Brother in Arms, HL:CunterStrike, CounterStrike Condition Zero) Pokud jde vůbec o hry s Mulťíkem tak ty jim šly vždycky na jedničku z hvězdičkou i třeba ten Counter se ještě do dneška paří a málo kdo ví že to dělali tihle kluci :-)
    • z jejich posledních produkcí třeba Duke Nukem: Forever...
  • je tam moc světla
    • áá dětičky nesnesou kritiku, kdo tu vůbec hrál AvP1?
      • Pravdu díž kamaráde...Jestli si nějaká hra zaslouží být označována jako ekvivalent skutečně syrové hororové atmosféry, pak jedině AVP1! Viděl jsem videa kde se předělává do lepší HD grafiky (podobně jak HL- black messa). Pokud na nic jiného nesáhnou, bude to dokonalé (no save, no hope :) ). Už aby to bylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit