Přejít na výpis diskuzí
Atmosféru v Alien: Isolation obstarají autentické zvuky a dynamická hudba
4.4.2014 | Adam Homola
30 příspěvků
-
mrtě! autentický zvuky, takže oni to nechají nadabovat skutečným alienem? :D
-
Doufám, že tam nějak někde zakomponují i FaceHuggera. Ten malý parchant mně jako jediný dokázal skutečně vyděsit a shodit ze židle za celou dobu mého hraní :) Stačil by taky jen jeden, hráč by ho nějak v půlce hry mohl omylem vypustit a zadělat si na další problém :) Pak by stačilo párkrát za hru někde pustit ten ťapkavý zvuk a osobně bych se už krčil pod stolem s rukou na tlačítku "PowerOff" :D
-
-
Z něj mam bobky doteď *15*
-
keď som v avp1 počul tie ich zvuky ako niekde behajú dostával som z toho poctivý záchvat paniky a to som mohol mal pri seba aj raketomet. Inak neviem si predstaviť horšieho nepriatela ako facehugger ak bude mať hráč nasadený oculus *1*
-
-
No ještě to! Kdyby mi ten prevít skočil na Oculus, tak bych asi vážně dostal infarkt! Úplně mi to tehdy stačilo na tom 14 palcovém monitoru :D
-
AvP1 najlepsia FPS, aku som kedy hral. No a facehugger + VR = to znie az prilis hrozne; radsnej nie *3*
-
-
-
Creative Assembly!! Chceme Facehuggera a Oculus Rift!!! *8* *14*
-
-
To by bylo hodně rozbitých OR ve snaze dostat du svini z hlavy! :D
-
Ok, reknu klukum at to tam daj
-
-
Já vám nevim, ale dynamická hudba neni ve hrách žádná novinka...
-
-
No tak dělají promo, neber jim to, zrovna tito si to (zatím) nezaslouží *2*
-
-
toto musi mat podporu VR!
-
To mě jako alien ve tmě nenajde? Vyveďte mě prosím z omylu, jestli se mýlím, ale vždycky jsem měl za to, že alieni "vidí" ostatní pomocí feromonů?
-
Bože, já se tak těším. Alieny úplně zbožňuji a věřím, že tahle hra dopadne dobře. Mám rád tajemné Stealth hry. Trochu mě ale zaráží, že tak dobrý námět jako ALIEN nemá více her... nevím proč si SEGA vzala práva na Alieny, když je moc dělat neumí. Těším se nato ! *3*
-
Vypadá to slušně. Je super, že to je hra podobná spíše prvnímu filmu, který byl nejlepší z nich (IMHO)
-
Snad se to už konečně povede...
-
Jdou na to holky a kluci dobře a nesnažej se to odfláknout. Navíc ruchařina - těžká dřina :) Těšim se na to moc, atmosféra mi asi vyměni nejednu plenu ... jen ten konec ve videu se obávám uvidim asi mnohokrát, ale už aby to bylo :)