Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som absolutne v pohode s trochu horsou (byt stale dostatocne peknou) grafikou, pokial je to rozumne zoptimalizovane, a bude mi to bezat na decku. A prave Atomfall zevraj dava stabilnych 45fps, co je pre mna na handhelde uplne v pohode. Takze sa tesim!

• Pardon, ale napsat, že hra vypadá jako 10 let stará, je poklona. Kvalita grafiky šla v posledních cca 5 letech výrazně dolů. Nejhezčími hrami jsou stále Assassin's Creed Unity, Batman Arkham Knights, Uncharted 4, Hitman atd. Hry Rebellionu vypadají pěkně, hezky se na to kouká, ale jsou někde na přelomu PS3 a PS4. Což mě osobně nijak nevadí, alespoň je to ostré a barevné.

• Duncan66

Je to silne vec nazoru a zalezi taky na konkretni hre. Rada novych titulu vypada naopak lepe, nez ty starsi. Vetsi textury, nove efekty, lepsi vyhlazovani, prace se svetlem, stiny atp. 

• x_ander

Musím souhlasit. Zrovna minulý měsíc jsem dohrál Uncharted 4 (pravda, na PC) a pochvaloval jsem si, jakou to má parádní grafiku. A pak jsem si uvědomil, že ta hra je 9 let stará!

Když si vzpomenu, jak jsem třeba v roce 2006 pustil 9 let starou hru...

• Souhlas. Dneska všechno přeplacany, všude se všechno leskne a blýská. Spousta zbytečných post prosess efektů, blur, bloom, vignette a ja nevím co všechno. Ve výsledku je z toho pak mazanice s kterou má problém i 5090. Tohle vypadá naprosto v pohodě, sharp and crystal clear 🙂

• Unreal mi tolik nevadí. Spíš mám problém u her, které vypadají, že je někdo v 80-90 zapomněl vydat a i tenkrát by byly hnusné, natož teď. Přitom i ta 2D grafika jde udělat pěkně. Dodnes si pamatuji na demo settlers 2, které v té době vypadalo jako zjevení. Další kapitola jsou low poly 3D, které taky hraju s velkým sebezapřením, protože to tak není moc pěkné na koukání, ale paradoxně se mi u nich často potí grafika víc, než u her, kde měli v týmu i grafika.

• Inquisitor

Protože je teď všechno na unreal engine. Jinak ty věci co jsi vyjmenoval vždy vypínám. Hlavně motion blur, chromatic aberration apod. filmové efekty:) no někdy ani to nepomůže.

• Tak tak, nevím proč bych se měl koukat na něco rozmazaného (motion blur) nebo zrnitého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit