Přejít na výpis diskuzí
Attack on Titan z vás udělá zabijáckého Spider-Mana
16.5.2016 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Němci...to jako vážně? tak to mi uniklo :D
-
Já neříkám, že mi to vadí. Co říkám je to, že pro někoho, kdo nikdy neviděl žádné anime to může být podivné a může ho to odradit od tohoto žánru.
-
Osobně bych jako první anime doporučil buď tohle nebo Death Note.
-
Ono i ty "dvanáctileté" holčičky můžou být dobře zpracovaný Haibane Renmei, Mahou Shoujo Madoka★Magica atd...
-
Možná tak vstupní brána pro dnešní diváky anime, ale i proto bych raději doporučoval spíše jiné anime(Bebop). Prostě typické anime současné doby. Dlouho jsem neviděl novější anime kromě Mushishi zoku shō, které opravdu zanechá něco na duši - Texhnolyze, Ergo Proxy, Casshern Sins...
-
Odehrává se to v německém prostředí. 99% všech postav jsou Němci. Nejsou tam žádné japonské úchylárny (dvanáctileté holčičky s 90cm hrudí, chapadla, atd...). Ne, opravdu to není západně laděné. I americká anime jsou víc anime, než AoT.
Co se týče děje (pozor, spoilery). V prvních dvou dílech vymře 20% lidské populace. V 5. díle zemře hlavní hrdina. V 8. díle se dozvíme, že hlavní hrdina, který nesnáší titány je sám titán. V dalších dílech se ho lidstvo pokusí několikrát popravit. Zjistíme, že 2 nejnebezpečnější titáni, kteří se kdy objevili jsou také lidé. Objeví se další inteligentní titán. Zabije dobrou polovinu průzkumníků (včetně několika elitních vojáků). Poté zjistíme, že onen titán je jeden z dobrých přátel hlavního hrdiny. Na konci zjistíme, že zdi, které chrání lidi před titány jsou plné titánů. To jsem přeskočil všechny důležité rozhovory a epické souboje. Podle mého se toho stalo dost. A v druhé sérii se toho stane mnohem více. -
akčoli anime a podobné úchylárny nesnáším, tak jsem zkouknul první sérii tohoto seriálu a musím říct, že se za nějakých 20 dílů nic nestalo, nevíme kdo jsou titáni, kdo je hlavní záporák, co se tam vůbec děje....prostě nic!!! A západně laděné to taky není tvl kdes nechal oči *7* ....jen znělka je chytlavá
-
Rozhodně se na to těším, ale mám obavy. Titáni mají být nebezpeční. Jeden titán má být schopen zabít desítky vycvičených vojáků a přesto to ve hře vypadá, že zabíjet je nebude zas takový problém. Doufám, že finální verze bude opravdu hardcore, protože ten svět takový je. Hardcore a neférový.
Btw... mrzí mě, že tam nebude OST z anime, protože anime mělo opravdu skvělý OST. -
Jo ale když slyším odněkud Manga/Anime tak si hned představím to bláznovinu, létajicí protivníky s velkýma mečema nebo kanonáma co se řežou ve vzduchu. Ve hře to bude taky něco no.
-
Mluvíš o tom hraném filmu, že ano? Ten byl příšerný, raději dělej jako by neexistoval.
-
Tak já to beru podle toho obrázku a nadpisu, snad to tak nebude no ale když jsem viděl obrázky z filmu tak by mne to nepřesvědčilo.
-
ANonymové se taky časem výlečej(vymýtěj) a bude klid *3*
-
Zrovna Attack on Titan je známý tím, že se jedná o velmi západně laděné anime/mangu, takže pokud se budou držet předlohy co to jde, tak jsem si jist, že to japonská bláznovina nebude.
-
Kompulzivně obsedantní poruchy se daj léčit, ačkoliv ve tvým případě to bude chtít asi hodně silný medikamenty.
-
To bude tradiční japonská bláznovina *7*