Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a opat cela cesta a la dialnica.... *7*
  • USER47
    Ach jo, já byl natěšenej na ty nový záběry a ono se z toho vyklubalo měsíc starý video, který už bylo snad všude kromě TG...:)
  • No zatím můžeme soudit jenom grafiku..a ta vypadá prakticky stejně jako v Dirtu 2.
    Snad tam bude aspoň počasí a pořádný rally zaměření.
    Co by mě hodně potěšilo - deformace trati jako v Sega Rally (jediná fakt zatraceně dobrá věc na tý hře), ale moc v to nedoufám.
    • Jako Dirt 2 to nevypada. V grafice je videt poradny posun k realite . A take to uz konecne trosku vypada jako rally trat a ne jako ty pseudo trate ve dvojce. J
      • Mno let's agree to disagree.
        Mě to teda kvalitou textur, modelů atd připadá prakticky identický s dvojkou. Jiný je akorát osvětlení, ale to je samozřejmý, když se to odehrává jinde.
    • jj chtelo by to nejakej posun takova 100% v cele delce deformovatelna trat to by bylo...
  • Dyť ta cesta je tak široká, že by ni mohlo přístát dopravní letadlo :x
  • Fakt nechápu někoho, kdo vidí minutvé video v né moc dobré kvalitě, ale už z toho dokáže vyčíst, že je celá hra na nic, že grafika se nezměnila (nemůžete odsuzovat grafiku kvůli tomu, že video je čtverečkovaný), že modely aut jsou špatný atd.

    Takové schopnosti čtení z videí bych chtěl mít taky, taky bych podle videa chtěl vědět, jak celá hra bude vypadat.

    Podle mě to bude další dobrá hra, líbí se mi návrat k rally, doufám, že to nebude jen o trapných driftech stylu Ken Block atd. To opravdu nemusim. Trať z videa je podle mě rovná jen proto, aby se prostře představila hra.

    Tak nechápu, proč většina kritizuje to, co viděla jen pár vteřin.
    • zatímco někdo soudí z videa věci, který jsou evidentní (jako třeba, že místo klasický silnice je to opět široká dálnice), tak ty soudíš hru z něčeho, co ti někdo řekl, že tak bude a nebo máš věšteckou kouli :o) "podle mě to bude dobrá hra" :o)))

      z videa jsem moc technickej pasáží teda neviděl.. akorát vystřelená audi z praku a per jí.. per jí co to dá!! :o) Nějaká kosa, nebo záludnost nic... široká trať jako kráva, takže zatáčka projezditelná na milion způsobů a všechny budou dobře :o) Na co jsem ale zvědavej jsou zvuky, protože to znělo hodně dravě a jestli je tomu tak i opravdu přímo ve hře, tak by to mohlo být fajn.
  • A auta pořád drží na trati jako přilepená ):
  • Každý nový díl Colina jenom dokazuje že jde jenom a jenom o grafiku. Moc nechápu ty lidi co to hrajou jestli nikdy v reálu neřídili bo co. Vždyť to ovládání a fyzika je děs!! Poslední díl kterej za něco stál byl Colin 2 a potom, místo aby se to zlepšovalo tak z toho byla dalším dílem větší a větší arkáda. Ale tak když vás to baví hrát a čekáte až to vyjde tak si zatím zajděte někam na automat na kolotoče, bude to dost podobný.
    • Codies si s fyzikou aut moc hlavu nedelaj. Je to primarne delany pro konzole a predpoklada se ze absolutni vetsina to bude ridit gamepadem. A tak jsou silnice siroky, bez technickych pasazi. Jeden jim to nemuze mit za zly, planovite se o simulaci nesnazej a marketingovy blabol ze to bude vyvazenej mix arkady a simulace znamena ze to bude arkada.
      Je to skoda, auta vypadaj pekne, krajina taky slusne. Mam strach ze priznivci rally simulace si budou muset do smrti vystacit s RBR.
      • je to tak, ale donedávna jsem si myslel, že nepoznám lepší pocit z řízení (nebo alespoň rovnocenný) jaký je v RBR a tím je chování WRC aut v Gran Turismu. Bohužel je to jenom okrajová složka a tak tam neni rally věnováno tolik prostoru, aby to uspokojilo fanouška rally, ale na těch pár tratích, co tam v šotolině jsou je to opravdu nádhera a druhá extáze se dostaví, když si pustím replay, jak jsem jel. Moc hezky se to řídí a moc pěkně se na to potom kouká.
        • Fakt jo? Pokud muzes, tak nekam nahraj replay, chtel bych to videt. Z toho co sem videl to vypadalo celkem desne.
          • tohle je přímo můj replay:
            http://www.youtube.com/watch?v=qvWXMh6d7gI

            a neni to žádný piplání a donekonečna trénování až to nějak vyjde.. tohle konkrétně je tuším třetí jízda na téhle trati. když budeš chtít něco vědět, tak se ptej přímo na tom youtube.. tady už se to bude těžko hledat
  • Zvlastni, Dirt je jedna z tech her, co na statickych screenshotech vypadaji totalne k sezrani, ale kdyz jsem si pustil to video tak je to fakt ekl
  • mne se to libi. vypada to hodne dobre. dalsi RBR to asi nebude, ale nejlepsi "rally" za posledni dobu asi jo...
  • mě se líbí jak to auto v replayi smaží a ve skutečnosti to tak žhaví neni *1* ...no teda alespoň to bylo tak ve dvojce;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit