Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Můj, typ je, že to fungovat nebude.
V D2, odkud pro to načerpal Blizz zdravé sebevědomí, bylo na věcech založené. Jasně dané itemy, malé rozmezí náhodných statistik, unikátní vlastnosti na postavení buildu, daná šance na drop, to znamenalo, chci tohle a tohle a buď farmím, rvu se u každého dropu nebo mám dobrého kamaráda a potom pro ty co na to nemaj samozřejmě jdu na net a koupím to na černém trhu.
D3, primární statistika, vedlejší a ještě něco, má ta modrá věc, super. Hmm, rare, 6 statistik, mec s inteligenci, hmm, mnamka. Použitelné věci se asi na to hell nedočkám, tak aukce a za pár zlatých si koupím to nej co najdu. Ale proč bych to dělal, na hell je to tak obtížné, že padá zábava v kosení mobů a hlavně honba za věcma. Prakticky se na nic netěším, jen se divím co za stupidní statistiky ta věc dostane. O založení buildu na nějakém itemu? K smíchu, maximum skillů jde na přežití, a jeden dva, aby taky něco lehlo, jak na tom chcete postavit, neobvyklý build?
Takže, drahý Blizzarde, kašli na aukci a začni přidávat pořádné itemy, a to sakra rychle. D2 o ničem jiném nebylo a stačilo to dlouhých 12 let. D3 jsi vylepšil a citím, že mu to nevydrží ani měsíc. -
-
so many noobs there
-
Jj, sdílím stejný názor. Taky si myslím, že to v současné době nemůže nijak rozumně fungovat, anebo se to zvrtne a nikdo tam raději nepůjde vůbec. Jak je momentálně nastavený padání věcí, tak permanentně nacházíš věci, co jsou pro postavu o deset úrovní nižší. Pokud se nebudeš dívat do aukce, tak ti to nevadí, ale pokud ano, tak tě to namlsá a klidně si něco pořídíš. Horší je, že už sám Bashiok řekl, že padání věcí je nastavené s ohledem na aukci a tzn. až přijdeš na inferno, tak jsi skoro nucen jí využívat pokud nechceš strávit opravdu mnoho času v jednom aktu (pro ranged postavy to není až tak hrozný) a teprve když máš věci z vyších aktů, tak už to zvládáš v pohodě. Ty věci ale nemůžeš najít dokud se tam nedostaneš a je to takovej začarovanej kruh... :)
Bál jsem se, že tam zavedou "gear check", no a zavedli ho... A tím jak jsou 'nudně' nastavený veškerý charakteristiky věcí, tak tě momentálně doopravdy zajímá upgrade ala WoW (+50 resist je lepší než +40 resist, vitality, primární atribut, armor a ještě několik dalších...většina ostatních je k ničemu a hlavně strašně nezajímavých).
Kde jsou časy, kdy jsem našel unikátku která měla +200 procent poškození proti demonům...tady najdu mnhem lepší variantu +3 procenta :( A to máš vůbec štěstí, zda něco takového najdeš, pač jsem na Inferno a ještě jsem neviděl ani jednu unikátku :/
Doufám, že to Blizzard s časem změní, ale jsem zvědav zda se jim to měnit chce...zatím se zdá, že aukce je pro ně ohromná součást hry a ne jen doplněk...
P.S. Jinak hra je zábavná, ale některý věci se jim dle mého nepovedly (anebo spíš to tak pravděpodobně nastavili schválně...)
-
-
To se pomejou tvurci skriptu je easy naprogramovat skript co bude nahodne klikat po obrazovce on uz se do nakyho moba trefi a muzete vydelavat zlataky bez prace *1*
-
-
kandidát na příspěvek "blbost roku"? *14*
-
rofl co to meleš?
-
to je ale blábol... pořádný itemy padaji jen z elite a champion bossu a na ty rozhodne zadnej skript neuděláš
-
-
nejde o bezceny itemy tam by bylo slozitejsi je sbirat a vyhazovat, jde o farmeni goldu at uz pujdou prodat za realne penize rovnou ci za ne v aukci koupis dobre prodejnej rare item *3*
-
-
no jak myslis, bez nephalem valor zase tolik goldu nepada a moc nechapu jak by ten skript mel fungovat nikdy nevis kde na nejaky elite narazis
-
-
Na goldy žádný NV buff nepotřebuješ, stačí ti equip na gold find *7*
-
-
-
-
-
Aukce za virtuální peníze - no proč ne? i WoW to bylo, ale nesmí se z toho brát velký příklad, protože WoW je "trošku" jiná hra než Diablo, ve kterém by neměl být hráč závislý na ekonomice aukce.
Aukce za reálné peníze - opět si přijdou na své farmeři z východu nebo bohatí noobové. A upřímně nevěřím že si Blizzard tu a tam neodsekne trošku z výdělku pro sebe. Pokud dokázal "nečekaný" zájem o to hrát Diablo III strhnout servery Blizzardu hned první týden tak co potom transakce tohoto typu + nestoprocentní bezpečnost účtu na Battle.net.
Opět připomínám tohle je čistě můj názor, nikomu ho nevnucuju.
Váš L.S. *5* -
-
Musim s tebou souhlasit...ale asi je zbytecny predjimat co se stane. Uvidime jak se s tim v Bizzardu poperou a hlavne jaky opatreni udelaji pred tim nez se to ostartuje. Mysli, ze uz ten launch je trochu poucil.
-
-
Kdyz je nepoucil zatezovy betatest pochybuju ze je poucil launch, ale akcionari uz chtej videt ten tok bezpracnejch penez...
-
-
Betatest 1,5 milionu hráčů, ostré spuštění 6 miliónů hráčů. Tohle nikdo neočekával to zaprvé a za druhé nikdy žádná hra neměla takové spuštění jako Diablo III. Ono takové Anno 2070 má problém daleko větší, když jim blbne MRD ochrana a to se tam připojuje naráz tak 5000 hráčů.
-
-
To jsou zase kecy. Když byly problémy s betou kterou hrála pětina hráčů, jak nikdo nemohl neočekávat že při ostrém startu nebudou problémy? Vy si prostě za všech okolností necháte kakat na hlavu a budete tvrdit, že je to májový deštík... *7*
-
-
-
-
Bohati noobove? Ale no tak :D
-
-
Ahaháááá, neměl bych být tak škodolibý ale nemůžu si pomoct. *1*
-
Co jsem četl tento zajímavý článek:-> http://pc.hrej.cz/clanky/diablo-iii-na-inferno-4067/
Tak to vypadá na téměř nutnost používat aukce.Nejspíše to tak bylo předpokládáno.
Hraje to někdo na inferno?Jaké máte zkušenosti?Z článku to vypadá dost zoufale.V Diablo 2 mně obtížnost bavila tím jak byla udělána.Zde je udělána naprosto jinak jak se zdá.
Koukám,že tam uživatel Mambos dal jedno srandovní video *1*
http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4
Je to opravdu takové? :) -
-
Tak z osobni zkusenosti. Prosel jsem prvni act na infernu asi 5x (kvuli farmeni itemu). Ano je to tezky a kdyz jsem to poprvy zapnul, rikal jsem si WTF, tohle je nehratelny.
Pak jsem na to zacal prichazet, zmenil jsem si skilly, zacal trosku davat. Padli itemy, ty jsem prodal na aukci a za penize si nakoupil itemy pro sebe. V tuhle chvili prochazim inferno (1. act) s mojim magic find gearem (vybaveni postavy, kde mas vyssi % na nalezeni lepsiho itemu), ktera redukuje muj dmg zhruba o pulku, to same i HP, a nemam nejmensi problem. Jasny obcas chcipnu, ale to jen fakt na tech nejhorsich elitacich. Finalniho bosse pak vykostim za takovych 30s (doufam, ze jsem to neprehnal, ale fakt to jde hodne rychle).
Problem nastava v druhym actu, kterej zvedne obtiznost zase tak 3x oproti prvnimu. Takze clovek proste musi porad postupne, pomalinku zlepsovat svoji postavu a pak je videt aspon nejakej progress. Ale necha se to, urcite je to vyzva. Blizzard sam rikal, ze inferno neni pro normalni hrace, je to pro hrace, kteri hledaji skutecnou vyzvu. A musim rict, ze jsem za to rad. Sice je to nekdy flustrujici, ale ten pocit, az se dostanu nakonec a zabiju posledniho bosse bude stat za to :) -
No inferno je brutal a bez poradnych predmetu tam proste nemas sanci. A i kdyz budes treba tyden jenom farmit, stejne nesezenes tak dobre veci jako se daji najit v aukci. Ale zase ti padaji veci pro jine, takze neco prodas neco koupis a nakonec jsi rad za to ze tam ta aukce je.
Btw. ja mam na infernu wizarda, ktery to ma o neco jednodussi. Treba barbari nadavaji, ze aby prosli druhy akt, potrebuji itemy z vyssich aktu ;-) -
inferno equip by si za realne peniaze kupit nemal..aspon to sluboval Blizzard..
-
-
No jedine veci ktere stoji za to kupovat jsou ty z inferna. Pokud by nemohly jit do aukce, nema cenu tu aukci vubec delat.
-
-
Ahoj,
Hraju na inferno asi tak 6hodin porad valcim v prvnim aktu ale nemam pocit ze je obtiznost prestrelena spis jen lidi placou protoze to je najednou vazne hc.
Ohledne AH je otazka zda je potreba... neni podle me neni protoze v diablu dve jsi itemy taky vymenoval s prateli a nebo podvadeli pomoci editoru kdo to nedelal tak to dela dodnes. takze ah je cesta jak konecne utratit penize (stejne byli vzdy na ho...)
(btw v prvnim actu jsem porad kvuli kolegovi snazime se ject coop takze mame min casu kombinace monk mage je naprosto dostacujici a v solu kdyz farmim goldy itemy tak to je taky naprosto hratelne.) -
-
Ok, pak napis jak ti to jde ve druhem aktu. Podle me zmenis nazor.
-
-
Kdyby měl melee charakter, tak by takové blbosti neplácal.
-
-
No jsem docela zvedavy co tam bude rikat ten jeho kamos s mnichem ;-) Kdyz se na netu mnisi ptaji na rady jak to maji davat, vetsinou jim poradi vymenu postavy ;)
-
-
-
promin, ale pises, ze neni potreba a v zapeti napises, ze je to stejne kdyz jsi v Diablu vymenoval itemy a ze tim padem je potreba, abys mel za co utracet penize...
-
-
V podstate to tak je s tim, ze teoreticky si muzes veci i craftit, ale finacne se to nevyplati. Aukce je levnejsi.
-
-
Ale je to nutnost?V článku se píše o divné obtížnosti na inferno a nutnosti nakupovat předměty .
-
-
Tak asi je logicky ze vybavu se kterou muzes projit inferno nenafarmis za den a obtiznost je opravdu hodne vysoka ale s tou nutnosti je to dost diskutabilni. Neni nutnost na aukci nakupovat ale kdyz nejakej ten sestak uz vydelas tak je to lepsi nez na tech zlatacich sedet a efektivnejsi nez kraftit.
-
Pokud nemáš hodně vělkej luck na dropy nebo nechceš strávit desítky hodin farmenim, tak je aukce absolutní nutnost na vyšší obtížnosti.
-
-
Co jsem četl,tak ale ani to farmení moc nejde na inferno.Když tě tam monstrum dá na 1 ránu?!
-
-
Prvni akt inferna je jeste docela v pohode. Druhej akt se ale uz fakt neda. Monstra te davat na jednu ranu budou ale od toho je to inferno ne?
-
-
díky za ušetřený peníze :-( a já si to diablo tak cghtěl koupit *11*
-
-
Navíc už teď běží aukce za herní měnu, kde jsou tři tuny itemů.
-
nevim nakupovat za ingame penize mi neprijde jako nic, kvuli cemu by sis nemel hru kupovat, je to spis takovej smennej obchod :-) nepsal jsem o RMAH, vzdyt ten jeste ani nefunguje
-
-
-
-
-
-
Dobrá, už to přestává být sranda. Problémy v prvních pár hodinách po spuštění chápu. První týden....no budiž. Nemělo by, ale stane se.
Víc než 14 dní po spuštění to už je ale pěknej fail. -
-
Jaký problémy?
-
-
S nalogováním do hry. Viz článek.
Aukce mi je fakt ukradená.
Přitom ta hra samotná je fakt super. Ta služba už začíná bejt ovšem poněkud na pěst. -
-
Nebude to tim, ze to hraje snad kazdej kdo kdy neco hral? Jen z meho okoli to pari lidi co uz leta nic nehrali. Takovej zajem neustoji ani servery ozkouseny v nejlepsich casech wowka .)
-
Aha. Jó to dokáže nas*at samozřejmě, ale stejně by mě zajímalo jak to funguje, protože já se za uplynulej tejden dostal do hry pokaždý až na včerejší půlhodinku večer. A ano jsem na evropskejch serverech. Takže já osobně nemůžu blizzardu křivdit a stěžovat si.
EDIT: BTW ty mínuska u toho mýho předchozího postu v podobě jednoduchý neškodný otázky *1* . Komedie, ta zdejší komunita.
-
-
-
-
Hurá, článek o Diablo III, konečně budu mít dnes v práci co číst. Vsázím 20 zlaťáků, že do hodiny tu máme 100 příspěvků :-)
-
-
já bych řekl že to chvilku potrvá než hodinu :-) (nejdřív přece musí přijít děti ze škol)
-
-
hned ako pride trol.diskuzny...tak tu bude prispekov aj 500 *3*
-
-
Za to prostě musel jít palec nahoru. *1*
-
-
Zajímalo by mě kolik se na tom dá třeba měsíčně vydělat pokut by se na to člověk opravdu zaměřil.
-
-
Nevidím to moc růžově, když už teď se dá v pohodě nakupovat za herní měnu.
-
-
No právě. Já si totiž myslím, že všíchni jsou ted vlastne nucený prodávat alespon na týhle aukci, ale jakmile se spusti aukce za realný peníze, všichni si přesunou věci tam. Takže se obávám, že aukce za herní měnu bude úplně prázdná nebo tam budou hlouposti.
BTW: Jak to má být s tím vystavením předmětu na realný aukci? To platím Blizzardu za to ze mi vystaví předmět?? Tam se přece platí až za ukončený aukce nebo ne? Když jsem prodal item ,tak berou 1 dolar z toho. A z prodeje goldů má být nějaký procento. Nebo je to jinak?? -
-
Za to, ze vystavis aukci zaplatis dolar. Ale ma tam byt jako ze jedna aukec tydne gratis nebo co... A kdyz to prodas berou si jeste tech 5% (nekdo, paypal nebo blizz ted jsem se do toho zamotal). kazdopadne na battle.netu mas o tom clanek, vylozene o poplatcich. V ajine ;)
-
-
blizz si bere 1€ z prodaneho! predmetu a bud ty penize utratis, nebo si je posles na ucet tam si pak paypal strhava tech par % a pri neprodani predmetu nic neplatis omezeny je jen pocet najednou vystavenych predmetu
-
-
Dik, mas recht, fakt jsem se do toho zamotal...
-
-
-
-
-
Silne pochybuji, ze to v CR vubec pujde a pokud ano, budou s tim nemale problemy v ramci ucetnictvi (zahranicni firma, dph etc.). Zatim je videt, ze se chystaji na meny EUR, GBP a RUB.
-
-
V ČR to samozřejmě jde. Jaky ucetnictvi? Transakce mezi 2 hracema se u vas v Kocourkove musej uctovat? Proste neco vystavis, nekdo to koupi - Dojde ti na paypal ucet castka snizena o poplatky. Dnes je internet a jeho sluzby pro vetsinu lidi opravdu jeste jedna velka neznama...
-
-
To jestli to v CR pujde si nechame prekvapit, v kazdem pripade se bude jednat o tvuj prijem a ten musis nechat zdanit. Tady jsou dve moznosti. Bude to bude P2P, transakce mezi tebou a ten kdo to koupil a nebo to bude transakce mezi tebou a BZ -> BZ a ten kdo to koupil. Druha varianta je vice pravdepodobna. Pokud BZ bude tobe neco vyplacet, tak opet musis danit. A tady se to krapet komplikuje, protoze BZ je zahranicni firma. Samozrejme ze predpokladam, ze tvuj prijem je vetsi, nez minimalni castka, kdy uz danit musis.
-
-
-
hlavne za každou vystavenou aukci platíš jeden dolar blizzardu takze aby se ti to vyplatilo tak musís mit itemy zkterý jsou lidi ochotny dát aspon 1,5dolaru.
-