Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pár postřehů:
    - konečně se ty auta klepou, sice né moc, ale aspoň už Forza není takové klidné poježdění
    - volantem už se opravdu točí a né posunuje o pár stupňů
  • Takové auto nikdy nechci, a víte proč? protože kdiž bych měl to štěstí že bych ho měl, tak by my bylo jasné že se v něm zabiju, a myslím že nejsem sám.
    • Od toho jsou tu hry, které ti to umožní bez toho rizika .) Spousta obyč lidí by za to dala bůhví co aby se mohla svést.. Včetně mě. Pokud se na tohle auto díváš a evokuje to v tobě tyhle pocity, asi závodní hry nebudou tvůj šálek kávy, asi tento koment sem tak nějak nepatří.. :)
      • ale jo mám rád závodní hry mám doma i celkem drahej volant bylo to myšleno tak že prostě mejt takový auto tak v něm člověk jezdí jak ho vado kdikoliv má příležitost a dřív nebo později to musí dopadnout špatně myslím si že takové auto které da z nuli na sto za 2 a pul vteřiny nepatři normalnimu človeku do rukou jedině profesionálovy. To auto tě prostě přímo vybízí k tomu abys jezdil jako prase.
        • vasekveselej
          Kdybych nedejbože získal nějakej takovej vůz tak bych v něm určitě nejezdil denodenně do práce atd. měl bych ho pěkně ustájený v garáži a o víkendu bych ho jel protáhnou a rozběsnít někam na vysočinu do kopečků, jéé to by byla nádhera *4* *2*
  • tak to je strasny video chybi zvuk aje je to nejak divne sestrihany dlouho cekam na zaber
    • vasekveselej
      Přesně tak, na tuhle hru se ostatní závodní hry prostě nechytají. Vývojáři co slíbí to vypilují a dokážou se věnovat jak té grafice, zvukům tak i hratelnosti. Ano, k simulátorům typu rFactor se realismem nepřiblíží, ale o to víc baví :)

      EDIT: Má to být o komentář níž, sorry :)
      • Jj je to tak, tek kdo ví, ten ví.. Jasně rFactor, Iracing apd super jen né na Xbox.
        Navíc tímhle ani snad nikdo nemůže argumentovat, např. Rfactor je pro opravdové jezdce, když nabídnete mase takový gameplay - 90% lidem to bude připadat tak těžký že budou fňukat že je to naprd... Když to je HC tak zas vadí že gameplay/fyzika není HC.... a to je furt keců....

        Nevím co se pořád někomu nelíbí a upřímně je mi to víte kde.

        Alespoň tvůrci nevtrdí "hra nevyjde dokud nebude dokonalá" a podobný srance, načež vývoj trvá půlku desetiletí a pak vyjde nedomrlý psakvil potřebující milión záplat hned zestartu. Nevšiml jsem si že by někdo ze strany Turn10 měl tak odvážné a nesplnitelné řeči, je snad mezi váma někdo kdo ano???
        Jasně dnes už můžu říct že Forza 3 je zastaralá a je to opravdu tak. Ale i po všech zkušenostech po GTR, Race, rFactor, iRacing apd. si stojím za svým že Forza je TOP co můžete dnes dostat. A čtyřka Vám všem zavře ústa.
        • vasekveselej
          Přesně tak, konečně sem tady našel svoji krevní skupinu, rFactor je opravdu hardcore záležitost kde se hraje na každej milimetr nastsvení přítlačných křídel a decilitr paliva v nádrži a kde rozdhodují setinky. Asi ne náhodou na ní trénují jak naši tak zahraniční profesionální jezdci a testují přesné kopie svých vozů, mám jednoho kamaráda, kterýmu se podařilo proniknout do téhle dost uzavřené komunity a celkem se mu v závodech daří ikdyž musí mít specialistu od kolegy z týmu, který mu připravuje auto na jednotlivé závody. Tomuhle se dá říkat simulátor, ne Forze, ne Gran Turismu, o NFS a Race Driver ani nemluvím to sou neskutečný arkády.

          Ale jak říkáš, rFactor není hra kterou by si hrál aby sis užil zábavu a odreagoval se, jezdíš ji aby si byl nejlepší, aby si závodil, dokázal se dokonale soustředit. Právě tady ten kopec zábavy a odreagovýní ti nabídne právě Forza a o tom to je, není alternativy která by se jí přiblížila

          *4*
          • Ano, toť přesná definice.
            • Souhlas!!!
            • vasekveselej
              Jojo, je to tak *3* *4*
  • *Tak co se zvuků týče... Stále někde jinde než fény/sekačky/pračky v GT5.

    Pokud někdo srovnává s Dirt2,3 - tak ano zvuky fajn ale hratelnost - pro 3letý děti a obsahově absolutně nesrovnatelné :) Nestačí aby měla hra dobré zvuky, dobrou grafiku... Ale aby byla dobrá jako celek a to Forza dle mýho je a čtyřka to jen potvrdí.

    Na grafice by mohli zapracovat - přehnaná barevnost / nasvícení a budou všichni happy.

    Jinak by mělo jít o 16 aut na trati i v Online modu, takže za mě spokojenost....

    Čekám a těším se, už jednou Forza splňila vše co si přecevzala, resp. vývojáři. Narozdíl od planých keců konkurence. Nebojím se o to ani letos.
  • vasekveselej
    Tak když jsem koukal živě na E3 tak ten trailer mě uchvátil, ta tráva, stromy a keříky kolem vozovky, vypadalo to nádherně, v tomhle toho hodně chybí a to enmluvím jen o zvuku, mimochodem je to moje nejočekávanější hra tak doufám že nezklame :)
  • až bude i při závodech grafika jak při tom photo módu, začne to bejt zajímavý. Též u zvukového enginu by se mohli inspirovat u dirt2,3 nebo battlefield bc2 .) jinak je to alloveragain. *5*
    • vasekveselej
      alloveragain se dá u závodních her těžko použít, z jedné strany máš pravdu ale z druhé zase není moc věcí které by šli inovovat, vylepšit, změnit. Myslím že těch novinek je ve Forze 4 až až :)
      • V zavodech bude grafika jak v photo modu teprve az vydaji PC verzi a nebudou vybornou hru omezovat timhle ubohym zastaralym hardwarem.
        • vasekveselej
          Proč by dělali tuhle hru na PC, na xboxu je to tradiční hra, perfektně odladěná, graficky nádherná a detailní, Forze žádný NFS nebo TDU nesahá ani po kotníky. Pokud se ti líbí ubercool efekty, miliony barev, zářící karoserie, prostě to co odvádí pozornost vývojářů od pořádné hratelnosti, tak prosím, žeň se za hrama se špičkovou grafikou, já mile rád zůstanu u Forzy, která je asi nejlepší závodní hrou spolu s GT pro široké masy...
  • Pete.palis
    ok, ale příště by to chtělo trochu zvuku ze začátku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit