Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hellgate jsem svého času dost žral. To samé Rebel galaxy. Chlapům držím palce, rozhodně mají potenciál 

• Stephano

Diablovky mám hodně rád. Jednička je dodnes skvěle hratelná s módem Belzebub a dvojka zase s módem Median XL. Něco gameplayově neskutečného.  Mám koupený i remaster. Trojku jsem si užil, ale mnohem víc se těším na čtyřku. Velmi mně baví Titan Quest, Grim Dawn nebo Path of Exile. Možná by to chtělo udělat zase nějaké scifi. The Ascent jsem zkoušel a docela fajn. Hades byl pecka, i když to není úplně diablovka stejně jako Bastion nebo Transistor. Podle mého teď bude trend něco mezi Diablem a Dark Souls, méně nepřátel, ale tuhé souboje. To celkem dobře zvláda Achilles. A zajimavá je i Examina - původně Sui Generis, jen vznikla díky Kickstarteru. Torchlight 2 je taky moc fajn, ale dávám přednost těmnější grafice. Graficky mně hodně zaujal Wolcen. Někdy musím zkusit Sacred. A je velká škoda, že se nepovedl Hellgate, za mně to vypadalo úžasně na papíře. Asi nejtěžší boss fighty byly v Blade and Swords, kde jste museli porazit všechny bosse z předešlých aktů a pak se otevřel poslední. :)

• deejaywolf

Last Epoch je taky na pohodu.

• zkus Hellgate London, to je v podstatě diablovka ve 3D, a hodně zábavná. Hrál jsem jen tu původní, ten remake nebo remaster ne

• Wolcen za mě strašně slabá hra, takový Diablo III z Wishe. Leda že by se ti z nějakých důvodů hnusilo to Diablo III, pak se kopie hodí :D.

• Stephano

O něm jsem už uvažoval. Je škoda, že nikde není k sehnání Harbinger. Jsem zvědavý, jak se povede Dreadhunter. :)

• zanek.s

Sacred 2. Rozhodně zkus  ;) 

• appendix68

Super! Klukum samozrejme fandim, jen jsem pomerne dost skepticky, s cim prijdou (a jestli vubec) .. protoze ty jejich prohlaseni sice zni prima, mozna z nich bude rano mokra perina, ale opravdu se daji najit nove zpusoby, jak bude tenhle zanr bavit? Nekonecnej grind a honba za co nejlepsim gearem ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit