Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • irdzi
    Mě druhá světová těžko nějak vzruší. Vím jak dopadne, kteří jsou ti špatní ... jak je psáno níž - nejdůležitější je celkový uchopení látky a hratelnost. Co se týče látky, tak moje nejoblíbenější gamesy jsou všechny z nějakýho fiktivního místa .... bioshock, half life, gears of war a postapo mám rád, ale už je toho taky docela dost ... WW2 mě přestala bavit někdy u MoH - Alied assault a nebo byl dobrej třeba Return to castle Wolfenstein kterej aspon nekopiroval moc realií ...
  • moje vysněná hra je ze 2. světové ve stylu Operation Flashpoint: resistance. Tedy hra za odboj:), a k tomu trochu víc rpg prvků ve smyslu úkolů (něco jako boiling point)
  • Nesouhlasím a pan producent se šikovně snaží manipulovat. Red Orchestra co jsem kde slyšel tak boduje hlavně minimem kompromisů a důrazem na takový styl hry, kterou BF3 ani CoD nenabízí. A taky částečně sbírá body za jistou formu elitářstí - nejdu CoD/BF davem, já jsem jiný, lepší, protože já pařím Red Orchestru 2.

Naproti tomu Sniper Elite alespoň podle dostupných materiálů naopak oproti původnímu dílu některé berličky a pomůcky pro hráče zavádí. Uvidí se, jestli k dobru.
    • vlastik.plaminek
      Tak co si pamatuju, tak v jedničce to šlo taky ořezat na rovně letící kulku. Akorát si nevybavuju, jestli to bylo provázané s obtížností nebo to šlo normálně vypínat a zapínat jak asistenty u aut.
  • BTW: Opravdu games.cz?

Příspěvek obsahuje zakázané slovo k r á v a
    Příspěvek obsahuje zakázané slovo s v i n ě.

Musel sem použít "sviňa".
    Máte nahnáno fakt z NEBEZPEČNÝCH slov *1* *1* *1*
    • Anal.S
      Slovník toho filtru je záležitost celýho Tiscali, ne jen games.cz :)
    • CrocoRay
      Kráv4 je tu bráno jako sprosté slovo? Fakt že jo. To abych pak psal "samice od býka" pokud budu chtít použít toto slovo ve významu zvířete *1*

Ta cenzura je nelogická. Nejen že jde obejít a napsat třeba "pyča" a každý to pochopí anebo vynechat jedno písmenko a nahradit ho hvězdou, ale zakazovat slova, co vpodst. nejsou ani sprostá....ehm.
      • Právě, právě... Tak nelogické mi to přišlo, že jsem na to musel poukázat. Sperma.
        • A sperma tu můžem cákat všude. No chudák kravička.
    • Jednoduché jak facka. Používej patvary jako sviňa, pyča, kurevsky. Na toto je filter krátký.
      • Což takhle se vrátit k tématu? O čem, že je to řeč? Další CoD?
      • Pánové zdržte se takového vyjadřování
        • drž pyču ty kokos
        • *7* další mravokárce
  • Kr.Pa
    Během 22. století bylo tolik konfliktů, proč se jen omezují na 2. světovou a vietnam ??
    Já chci 1. sv a boj na západní frontě s bajonety.
    • Tak to jsi asi jedinej.
    • 22 storocia ??? Trocha preklep, nie ?
      • Třeba tuší něco, co běžný smrtelník ne ;)
        • Hairy_Ass
          Že by spiknutí? *4* A teď vážně, nedávno byl, myslím že na idnes, článek o tom, že jeden německý historik si myslí, že díky chybě, nebo schválnosti nám středověcí kronikáři přidali tři století navíc, takže by dnes neměl být rok 2012, ale asi tak 1712! *1*
          • ZvacA
            A měl to alespoň něčím trochu podložený nebo si to vycucal z prstu? Hlavně, aby se toho nechytla zase tlupa laiků nebo tady bude další z historiografických konspiračních teorií.... :D
            • Hairy_Ass
              Jo, tak to už teď nevím, zcela jistě to ale bude nějaký blábol.
  • Nejlešpí je jak se to tu hemží akcema z WW I. A přitom by to dle mě bylo atmosférický jako sviň
  • Vietnam, WWI, studená válka (ano, to se mi splnilo v Black Ops, u kterého nechápu, proč byl tak u hráčů odsuzován, nehodnotím MP)... Klidně bych si zahrál FPS z období americké občanské války. Jen, aby autoři konečně vyjeli ze zaběhnutých klišé a přišli s něčím svěžím. Točit se pořád dokola ve dvou tématických obdobích začíná být trochu nuda.
  • Asi takle...po dohrání čehokoliv nechci mít pocit že jsem právě dohrál znova CoD s jiným názvem...Takže ani tak mi nejde o dobu, ale o celkové uchopení tématiky a hratelnost.
    • Kr.Pa
      Zahraj si HaD 2 nebo 1
      • Na H&D jsem vyrůstal. Dávno dohráno několikrát.
  • Já bych to bral z Vietnamu, ale co už. Zase WW II
    • Sniper Elite ve Vietnamu by podle mě fakt byl jenom pro fajnšmekry. Všude ta zeleň, jaj, to bych snad musel používat nějaký spešl filtr, sniprovat tam po celou válku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit