Přejít na výpis diskuzí
Autoři Sniper Elite 2: Hry se vrací zpět k 2. světové
25.1.2012 | levis
46 příspěvků
-
Já osobně mám rád hry z 2.sv., ale ocenil bych v náký střílečce kvalitní kampaň za němce myslim že by to byla velmi příjemná změna a dal by se udělat kvalitní neohranej příběh, nee furt dokola běhat za amíky. *3*
-
Slovník toho filtru je záležitost celýho Tiscali, ne jen games.cz :)
-
Osobně nerozumím tomu honu na čarodějnice, který se pojí s tituly od Treyarch. Samozřejmě chápu, že je CoD především MP titul a jeho kvality zřejmě pramení zrovna z tohoto faktu. Co se single části týče nemám co bych jim vytnul. CoD 5, ano sic se navrací k tématu WWII, ale ukazuje nám alespoň konflit z trochu jiné perspektivy a to z bojů v pacifiku. Kde jinde krom Pacific assaultu jsme se s tímto fenoménem mohli setkat? Co se Black Ops týče, nemám co bych mu vytkl. Konečně díl, který nám nastínil i nějaký (nejen rámcový) příběh i když byl jak z pera laciných spisovatelů válečných thrillerů. Kdo si stěžoval na přehnanost tohoto dílu je pokrytec, protože dejme si ruku na srdce, který z dílů CoD měl co do uvěritelnosti, či realističnosti blízko.
-
Škoda zbytečných chyb a nevyužitého potenciálu Sniper Elite. Kéž by se u dvojky polepšili.
-
Sniper Elite ve Vietnamu by podle mě fakt byl jenom pro fajnšmekry. Všude ta zeleň, jaj, to bych snad musel používat nějaký spešl filtr, sniprovat tam po celou válku :D
-
A sperma tu můžem cákat všude. No chudák kravička.
-
Právě, právě... Tak nelogické mi to přišlo, že jsem na to musel poukázat. Sperma.
-
Kráv4 je tu bráno jako sprosté slovo? Fakt že jo. To abych pak psal "samice od býka" pokud budu chtít použít toto slovo ve významu zvířete *1*
Ta cenzura je nelogická. Nejen že jde obejít a napsat třeba "pyča" a každý to pochopí anebo vynechat jedno písmenko a nahradit ho hvězdou, ale zakazovat slova, co vpodst. nejsou ani sprostá....ehm. -
Další tituly z 2 sv. války by bodly.
A jak už tu někdo psal.. Hodně zajímavý byl Black Ops, ve kterém bylo spoustu válečných konfliktu. A z těch moderních serii Call of Duty nabídl nejlepší příběh. Tento rok to májí zase v rukou lidi s Treyarchu, a padl název Black Ops 2, tak to bude asi zase na ten způsob, různorodé mise a speciální jednotky. -
Mě druhá světová těžko nějak vzruší. Vím jak dopadne, kteří jsou ti špatní ... jak je psáno níž - nejdůležitější je celkový uchopení látky a hratelnost. Co se týče látky, tak moje nejoblíbenější gamesy jsou všechny z nějakýho fiktivního místa .... bioshock, half life, gears of war a postapo mám rád, ale už je toho taky docela dost ... WW2 mě přestala bavit někdy u MoH - Alied assault a nebo byl dobrej třeba Return to castle Wolfenstein kterej aspon nekopiroval moc realií ...
-
moje vysněná hra je ze 2. světové ve stylu Operation Flashpoint: resistance. Tedy hra za odboj:), a k tomu trochu víc rpg prvků ve smyslu úkolů (něco jako boiling point)
-
Na H&D jsem vyrůstal. Dávno dohráno několikrát.
-
Nesouhlasím a pan producent se šikovně snaží manipulovat. Red Orchestra co jsem kde slyšel tak boduje hlavně minimem kompromisů a důrazem na takový styl hry, kterou BF3 ani CoD nenabízí. A taky částečně sbírá body za jistou formu elitářstí - nejdu CoD/BF davem, já jsem jiný, lepší, protože já pařím Red Orchestru 2.
Naproti tomu Sniper Elite alespoň podle dostupných materiálů naopak oproti původnímu dílu některé berličky a pomůcky pro hráče zavádí. Uvidí se, jestli k dobru. -
Třeba tuší něco, co běžný smrtelník ne ;)
-
Což takhle se vrátit k tématu? O čem, že je to řeč? Další CoD?
-
22 storocia ??? Trocha preklep, nie ?
-
*7* další mravokárce
-
Pánové zdržte se takového vyjadřování
-
Jednoduché jak facka. Používej patvary jako sviňa, pyča, kurevsky. Na toto je filter krátký.
-
BTW: Opravdu games.cz?
Příspěvek obsahuje zakázané slovo k r á v a
Příspěvek obsahuje zakázané slovo s v i n ě.
Musel sem použít "sviňa".
Máte nahnáno fakt z NEBEZPEČNÝCH slov *1* *1* *1*