Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Myslím, že se střední znalostí angličtiny by to nemusel být takový problém. A když něco už nebudeš vědět, není problém se dnes rychle podívat do slovníku a doučit se nová slovíčka. Naopak, takovéhle hraní umí skvěle prohloubit znalost jazyka:) Já kdysi hrál prvního Fallouta v angličtině, když jsem ještě prakticky neuměl nic jiného než základy. Skoro jsem tomu nerozuměl, ale právě díky tomu a podobným hrám jsem se naučil anglicky lépe než by se mi to podařilo ve škole.

Držím palce, pokud se do hry pustíš:)
  • miluji tyhle old-school rpg ... myslite ze se to hrat se stredni urovni znalosti anglictiny ? A nebo nevite neco o cestine ?
  • mno když uz clovek na to ma a chtěl by hrat tak v podstate není co když to vypada takhle,sem rad za každý RPG ale kvůli tomuhle sem si kompa neporizoval i tech RTS co ted vyslo v podobnem grafickem kabatku *1*
  • Eschalon jsem hrál, pouze první díl tedy, a štve mě, že tam musím po každém souboji, byť by to bylo s krysou, odpočívat. Dostal jsem se , řekl bych, docela daleko, i když už nevím kam (takovch 8 hodin jsem tu hru hrál minimálně). Je to tím, že jsem hrál za mága? Protože hra mě jinak bavila a docela rád bych ji přehrál, ale prostě jsem se k tomu nedokázal dokopat s tímhle odpočíváním.
    Bych si kdyžtak mohl založit warriora.
    Taky docela matoucí mapa.
  • Kdyz to tak ctu tak si jdu nahodit dosbox a Wizardry VII :)
  • wut?
  • no protoze to sem blbe zavedli Ice a Andrew :) Jinde ve svete tenhle termin pouzivali.
  • tak jestli tohle patri Spiderwebu tak je jasne o co jde, to neni zadna ,,nova hra,, nebo znacka...tohle by se spis dalo brat jako specificky zanr uz od dob her Exile, Avernum a ted teda trilogie Avadon
  • kickasl
    Tak ja zkusim napsat neco, co tu jeste nepadlo. Me muze byt jedno jestli hru dela obrovske studio s miliardama nebo jeden clovek. Trochu k tomu prihlednu, na ty grafice mi zase tolik nezalezi, ale ve vysledku me zajima hlavne hra. U her neni grafika to hlavni, ale prinejmensim na prvnim dojmu se podili opravdu hodne. A hra by mela bavit od zacatku do konce.

A ted jeste neco do flamewar. I takovej planescape ma peknou(svym zpusobem) grafiku. A ten je z minuleho tisicileti.
  • Cestina nehrozi, kvůli par lidem co to mozna bude hrat to nikdo prekladat nebude..bohuzel
  • problém je ze se tvurcum poslední dobou nedari zkombinovat peknou kvalitni grafiku s peknou kvalitni hrou. To je myslim idealni kombinace..ale holt to nejak nejde..bud mame zajímavou hru a je hnusna nebo peknou hru a je to kravina:) I když třeba nad grafikou tehle hry by indie fandove mohly poradat oslavne tance:)
  • tonnymontana
    je mi lito lidi kteri si stezuji na grafiku..moje generace po tomhle (ne konkretne hre) volala ze to dlouho. chteji zpet hratelnost a grafika at se jde bodnout. klidne textovku bez grafiky kdyz to bude epic:) ja se na to moc tesim jen bych mel jeden dotaz po nekoho kdo tomu rozumi popripade klasicky blixu kterej tu brouzda po kmentarich

bude cestina? (pokud je to v clanku omlouvam se kvuli moznym spoilum jsem necetl)
  • jo aha pardon ono je to i na MAC a iPAD tak to je ješte horší *15* *15*
  • woooow další PC exkluzivita *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Keen
    Tak co se týče té grafiky, ony ani ty srovnání s BL2 a podobně nejsou zrovna ideální, protože přestože to jsou staré hry, tak ve své době měly obrovský rozpočet. Jsou věci, které prostě v malém týmu udělat nedokážete. Samozřejmě, že existují i graficky nádherné hry od malých studií, ale člověk musí koukat taky na rozsáhlost hry. A udělat kvalitní grafiku do takhle obrovské hry není žádná legrace.

Jinak jsem moc rád, že tady někdo vzpomenul Eschalon. Naprosto úžasná hra, první díl jsem dohrál komplet, druhý jsem prozatím zabalil zhruba po dvou třetinách kvůli poškozenému savu, ale plánuji se k němu vrátit. Mohu vřele doporučit.

Na Avadon se teprve chystám, ale asi se k němu jen tak nedostanu.
  • RPG? my sme tomu rikali dungeony tenkrat. Termin rpg sem slysel poprvy asi v roce 97.
  • nevadí a líbit se jsou dvě naprosto odlišné věci
  • BangMeInBangladesh
    odstavce jsou dobra vec
  • Khanemis
    Je vidět, že ti ten zvuk fakt leží v žaludku:) Nikdy by mě nenapadlo posuzovat míru vžití do hry podle zvuku (to spíše hlavně podle příběhu a dialogů, případně výtvarného stylu), ale každý to má jinak. Doporučuju ti si ten zvuk kompletně vypnout, když ti tak vadí a pustit si k tomu nějakou vlastní příhodnou hudbu. To by ti ten zážitek mohlo třebas trochu zlepšit:)
  • 1994...to jeste byl urodnej rok na RPGcka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit