Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • da sem ta to rozmazani v dalce vypnout? je to hnus
    • na pc jo, na konzoli ne
  • Samozrejme zase nejde spustiť ani jedno video. Kliknem na video a zobrazí sa: Loading ad (nahrávam reklamu). Žiadna reklama sa ale nespúšťa a preto sa video nedá prehrať. Ja chápem, že web musí z niečoho žiť a preto tie nechutné reklamy musia byť. Ale to sa vážne nedá spraviť iným spôsobom? Zmeňte kód, alebo niečo, pretože toto je už druhý prípad, keď som si nemohol pozrieť video v článku. A iba kvôli nespúšťajúcej sa reklame dementnej.
    • A nemas nahodou zaply adblock? Pak ti videa, ktera maji na zacatku reklamu, nemusi fungovat. Deal with it, nebo nepouzivej adblock.
      • A pri iných článkoch videá idú? (aj s reklamou). Takže asi niečo neni košér na tejto stránke, keď na iných stránkach idú videá aj s reklamou a dokonca aj tu idú videá s reklamou. Ale tu je to tak 50 na 50. Pri niektorých článkoch neni problém, pri niektorých je.
        • Mam dojem, ze jsem se nedozvedel, jestli pouzivas adblock nebo ne.
          • Nemám nainštalovaný žiadny ADbloker. Ak tam nejaký je, tak potom iba ten, ktorý má Explorer v sebe. Iný nepoužívam. Ale zaujímavé, že niektoré videá idú aj s reklamou a iné nejdu. A tak isto pri prezeraní obrázkov sa spustí debilná reklama. Takže aký ADbloker ty lama? A maminka vie, že si pri počítači?
            • Ano používam Explorer. Má síce svoje muchy a dosť dier, ale dokáže niečo, čo iné prehliadače nedokážu. To ale človeku, ktorý nevie ani ako ADblok pracuje budem ťažko vysvetlovať.
            • Ty pouzivas Explorer? :D:D:D Oh my, ty jsi legracnejsi, nez jsem si myslel :D :D :D
  • kostejnesmrtelny
    Soudě podle jiných recenzí, hra má hloubku louže. Což je u city builderu celkem problém.
    • Právě. Z toho co jsem ze hry viděl to na mě vůbec nepůsobí jako city builder, ale jako trošku bohatší Tower Defense co se snaží za city builder schovat.
      Třeba zrovna na PS4 to vydávat tři týdny před Cities Skylines je trošku nedomylšný datum vydání :-D
      • kostejnesmrtelny
        RPS tvrdí, že to je spíš nepříliš uspokojivej simulátor hašení nekonečnýho řetězu katastrof.
        • No dyt. Takze v principu Tower Defence kde na tebe neco utoci (ruzne katastrofy) a ty proti tomu budujes obranu. Kdyz by to neprodavali jako city simulator (kdy to kazdy srovna se Skylines) a radeji to prodavali jako nastupce Defence Gridu, mohli imho dopadnout lip, protoze by zakaznici meli realnejsi ocekavani co se tyce stylu a hloubky hry.
    • a jakou hloubku ma cities skylines?
      • DwaR
        príbehovo? nulovú. herne? nekonečnú
      • Nekonečnou
    • Souhlas, hra v takové grafice, ale aspoň se přibližující komplexnosti napr. Rimworldu, to by byla nádhera
  • Ve članku jsem nenašel, jak je to s optimalizací. Byla dost šílená a málem jsem spálil grafárnu. Jinak to byla celkem nuda a nic mě nelákalo k delšímu hraní.
  • No každému podle gusta...ale co mě týče tak je to pěkná nuda.
  • Jako hra je to zoufale nudné. Jakmile se naučíte rutinní postup stavění, tak vás v podstatě nic moc neohrozí, už od 3. mise jsem stavěl v podstatě stále to stejné tím stejným způsobem. Hrál jsem na obtížnost normal, možná větší obtížnost by byla náročnější, ale na normal mě v podstatě nic nehrozilo. Jen ze začátku jsem párkrát zkrachoval/vyhynul/prohrál referendum než jsem přišel na to co a jak.
    Ani grafiku bych jako extra dobrou neoznačil, všechno je úplně statické, jediné co se pohybuje jsou zdroje nákazy a případné katastrofické události (a kvalitou jsou tak někde u spritů z doby 16bitových počítačů), sem tam teda přeletí pták nebo udeří blesk. Na sandbox mode jsem teda už nervy neměl, po dohrání kampaně to šlo z disku.
  • Připomíná mi to takové Tropico ve vesmíru.
  • DwaR
    ešte som sa nevyblbol v cities: skylines, takže toto ide len do whoshlistu. ale vďaka za upozornenie a recenziu.
  • Super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit