Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zagro
    OMG a pořád žádná zmínka o nadcházejícím Quakeconu, kde je dotace $1,000,000 ...

https://www.youtube.com/watch?v=Pfp0Z6xVTRc
  • on placa nademnou
  • Co furt plácáš ph??
  • Co furt plácáš ph?
  • hej pocul som tvoj nazor. ja si tiez myslim ze taketo ponatie quaka je vyborne a hru moze priblizit viac masam ludi. nieje to taka prehnana svetelna show ako overwatch a ak tam budu pridavat aj sampionov z inych hier bethesdy preco nie.

mna ta hra jednoducho bavi a to som povodneho quaka moc nehraval
  • tak to hraj a nemaj pocit. nekempi sa
  • su tam zeny. a nikomu to nevadi, predstav si
  • Dvojnasobek dps mi prijde jako dost. Mam pocit, ze diky abilitam se bude dost campit.
  • To je brekot *1*
  • lokiman
    Jakze neni? Ja som o tom vcera spominal v E3 speciali ;) Akurat, ze z toho nebola ziadna diskusia :D Holt Quaka uz dneska vela ludi nehraje...

Je to ale super hra a budem rad, ked QC bude uspesne pokracovanie a prinesie do komunity novu krv. Ja som zatim s betou az na par veci velmi spokojny :)
  • Z toho gameplaye uplne dejchá imerze devadesátých let. hlavne z tech prkenných animací
  • slušný peníz. tolik si nevydelam ani za týden
  • jenda84
    stejně je ten quake takovej divnej...nejsou tam lesby ani gajové ani hrdinové s ADHD, tudíž se člověk s těma hrdinama nemůže tak nějak ztotožnit a inklinovat k nim jak povídal onehdá pan Homola..
  • Nase progamingova scena uz davno neexistuje.
  • No finta je v tom, ze ich ma len v ramci svojej special ability a to cca iba na 5 sekund. Ostatni champs maju tiez svoje specialitky, takze sa to v celku vyrovnava.
  • XorxoxTalarius
    Nechci nic rikat, ale pokud muze mit Mr BJ (lol name) dve zbrane, tak to bude ocividne nejoblibenejsi hrdina.
  • Je zajimavy ze na celem ceskem internetu o tom neni ani zminka :) Games.cz bych to jeste odpustil, ale ze to nestoji ani za zminku nasi "progamingovy" scene to nepochopim
  • 1000000 Dolar TOURNAMENT ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit