Přejít na výpis diskuzí
B.J. Blazkowicz bude v Quake Champions drtit nepřátele dvěma zbraněmi najednou
16.6.2017 | Adam Homola
58 příspěvků
-
stejně je ten quake takovej divnej...nejsou tam lesby ani gajové ani hrdinové s ADHD, tudíž se člověk s těma hrdinama nemůže tak nějak ztotožnit a inklinovat k nim jak povídal onehdá pan Homola..
-
-
su tam zeny. a nikomu to nevadi, predstav si
-
-
Co furt plácáš ph?
-
-
on placa nademnou
-
-
-
To je brekot *1*
-
-
Čím více čtu o té hře a RPG prvky, tím více se přikláním raději k novému UT.
-
-
Tak nečti a raděj si to zahraj ...
-
-
1000000 Dolar TOURNAMENT ???
-
-
slušný peníz. tolik si nevydelam ani za týden
-
Je zajimavy ze na celem ceskem internetu o tom neni ani zminka :) Games.cz bych to jeste odpustil, ale ze to nestoji ani za zminku nasi "progamingovy" scene to nepochopim
-
-
Jakze neni? Ja som o tom vcera spominal v E3 speciali ;) Akurat, ze z toho nebola ziadna diskusia :D Holt Quaka uz dneska vela ludi nehraje...
Je to ale super hra a budem rad, ked QC bude uspesne pokracovanie a prinesie do komunity novu krv. Ja som zatim s betou az na par veci velmi spokojny :) -
-
Vzpomínat na tom v nějakým videu ... Si zaslouží článek.
-
hej pocul som tvoj nazor. ja si tiez myslim ze taketo ponatie quaka je vyborne a hru moze priblizit viac masam ludi. nieje to taka prehnana svetelna show ako overwatch a ak tam budu pridavat aj sampionov z inych hier bethesdy preco nie.
mna ta hra jednoducho bavi a to som povodneho quaka moc nehraval
-
-
Nase progamingova scena uz davno neexistuje.
-
-
-
Co bude priste, Casius Cosades ??!
-
-
doom by mohol byt
-
-
Dovahkiin a shouty. Už se těším *14* *7*
-
Z toho gameplaye uplne dejchá imerze devadesátých let. hlavne z tech prkenných animací
-
-
Ručník na hlavu a bude fajn.
-
-
ale jo at přidaj Blazkowicze ale poladěj trochu matchmaking.. nebo je to vinou toho že to je cbt a zatím moc lidí nehraje? já to hrát moc nebudu ale jak již jsem psal UT to má dobré a navíc i server browser.
Pokud chce QC uspět bude muset trochu poladit, to samé platí o championech prostě když někdo má zmáklýho některýho tak smolík a moc si proti němu nezahrajete... v neposlední řadě podivná optimilizace. UT se mi líbí že má i coop a na botech se dá parádně naučit účinek různejch zbraní atp... to tady citelně chybí. -
OMG a pořád žádná zmínka o nadcházejícím Quakeconu, kde je dotace $1,000,000 ...
https://www.youtube.com/watch?v=Pfp0Z6xVTRc -
ok takže tímto definitivne u mne QCH skoncil... nevybalancovane.. pridaji hrdinu, který bude dávat v podstate 2x takovou dmg atd.. delaji z toho HeroesOfTheStorm.. jeste by mohli pridat postavy ze Skyrimu, Dishonored, Falloutu... atd.. bb Quake
-
-
Nedelaji z toho hots, abilita je len jedna jedina a potom druha pasivna. Delaji z toho zabavnu hru a musim uznat ze sa im to podarilo.
balancovat sa to zrejme bude, od toho je asi ta closed beta ne ? niekde som zahliadol ze sa vyjadrili ze v bete to bude dost dlho. Menit sa mozu cooldowny, dmg, neviditelnost atd.
ja sa pri tej hre vyborne bavim. neznasam overwatch, ten je uz prehnany ale toto je vyborny mix starej klasiky a novych hernych prvkov -
Z tvýho příspěvku je vidět, že jsi to ani nehrál. Co k tomu dodat ...
-
-
Ja to nehral, ale sledoval sem stream Raphy. V duelu kolikrat dostaval kvuli abilitam od random hracu, hlavne kvuli invis. Vzhledem k tomu, ze je to jen na dve kola a ne na pocet fragu, tak mi to prijde jak dost op mechanika, ktera dost snizuje naroky na skill.
-
-
no, a urcite si si vsimol ze na zaciatku si volili troch sampionov na tie dve vyhrane kola. Takisto si si mozno vsimol ze sampionov nemusis hrat len vo zvolenom poradi ale mozes si vybrat akeho chces z tych troch.
co mu brani v tom picknut proti nyx visora alebo clutch ???? dokonca aj obidvoch, a dokonca mozu picknut rovnakeho sampiona obaja -
-
Bavi me, jak ti stale nedochazi pointa problemu. Ve finale vsichni budou hrat to samy, protoze perfektni balanc v kompetitivnim hrani nikdy nebude existovat. Docela fail, vzhledem k tomu, ze Q byl vzdy ciste o skillu. Timhle to moc nevylepsili, spis naopak. Pokud ti prijde ok obetovat skill, aby se na tu hru dalo koukat a byly tam cool ability, tak ok, me se to jako q veteranovi nelibi. Beru to jako laciny bait na hrace OW apod. Muj nazor.
-
-
Říká ti něco beta? Spousta věcí se dá pořád doladit. Já to nechci nějak obhajovat, jakože super hra atd., ale rozhodně na to nebudu plivat, když je to teď jediný pořádný fps, který má pouze pár problémů, který se dají bez problému fixnout.
btw. tvůj nick z Q3 ?? -
podla mna to je lepsie, nie preto ze sa nato lepsie pozera ale preto ze sa to lepsie hra. tak sa hry nikam nepohnu ak budu vychadzat cisto len z prehistorickeho originalu.
to vobec nieje naskodu ze sa to rozdeli tj 80% skill + 20% schopnost vediet vyuzit v spravny cas ability.
ten skill tam stale zostava, to ze to nieje cisto pure quake 3 arena vobec nevadi. oni potrebuju hracov, a nie par veteranov -
Pak tím, že budou hrát to samý, ti tu hru vybalancuje, ne? *1*
-
-
-
Jojo Nyx je counter na všechno, dost to podělali.
-
-
-
-
Část co dèlalo ID v pohodě, nové příspěvky ze strany Bethesdy jako obvykle stojí za vyliž. Bethesda neumí dělat hry
-
-
hram teraz Wolfenstein a je to paradna hra pri ktorej som sa tak dlho nebavil. vyborna po technickej stranke, grafika, prestrelky, dizajn levelov. vyborny pribeh, nacisti vyhrali vojnu, Blazkowicz 14 rokov v kome, prebudi sa do sveta ovladaneho nacistami atd.
Takisto quake champions je zabavna zalezitost. rychle, akcne, ability ale nieje to take prehnane ako overwatch. neviem, ja sa az tak nestazujem
-