Přejít na výpis diskuzí
Bad Company 2 mapa Operation Hastings přístupná všem
3.1.2011 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Chyba u konzolovych hracu bude vtom, ze proste nato kaslou sam mam PS 3 a vidim tam jak kolem me probehne medik a nic... proste to hrajou samy tupci hloupy na tech konzolich.. nikdy se mi snad nestalo v BF 2 aby me nikdo pobliz neozivil :)
-
-
Chyba u konzolových hráčů je v tom, že hrajou na konzoli
-
Ja jsem s timhle na xboxu nemel nikdy problem. Z casti to bude tim, ze hraju vetsinou v ceskem squadu a jenom normal mody. To se kolikrat o me pralo i vic mediku. HC mody jsou z tohohle hlediska katastrofa. Tam kdyz te tvuj medik primo nesleduje, tak te ma problem najit i podle hlasove navigace. HC by chtel update, hezky pridat medikum ikonku nad mrtvolu a konecne opravit hledi pro stacionarni zbrane.
To, ze to neodemkneme tak rychle jako oni neni dukaz o tom, ze hrajeme blbe, ale spis o tom, ze nas to moc nehraje jak jsem uz psal drive. Zajimala by me statistika z pohledu bodu na hrace MP.
-
-
A ještě vaše oblíbená lesba: Pamatuji si z dřívějška (asi 6-7 let zpátky), jak jsem četl novinku ohledně nějaký FPS (nevím, který), kde popisovali ty.....no to, jak bude brát hra zásahy na tělo v MP (prostě to, jak má každá postava v MP na svým tělem různý body a podle zásahů do nich se odečítá zdraví). A pamatuji si, jak vývojáři řekli
"v PC verzi bude těchto nevim-jak-se-to-jmenuje bodů zhruba 50x víc než v konzolových verzích."
Možná polygonů nebo tak něco :D já fakt nvm
*12* *12* *12* *12*
btw: taky se vám tak líbí smajlíky čuníků? *12* *12* *12* *12* *12* *12* -
-
Trošičku OT, ale ty si skôr transvestita nie? *4* *12*
-
-
a co mi řeknete na tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=xq9J8wjEtWA
je to jen o zvyku a cviku, i s gamepadem se dají dělat zázraky -
-
první a poslední kill: mířil asi tak půl metru vedle a kill se mu započítal (díky konzole). Stačí se kouknout v SP, když střelíte vojákovi půl metru nad hlavy a ona mu ulítne BOOM HEADSHOOT...Black Ops je jako starej Doom, jedno jestli je voják 10 metrů nad tebou, hlavně mířit jeho směrem a on se zásah započítá
btw: s gamepadem jsem hrál na PS1 a bylo to ok, ale na myš a klávesnici to stejně nemá, co jsem to zkoušel na PS3 tak to bylo v ovládání stejný a navíc vás bude po delší době bolet palec *2* -
-
čekal jsem že si toho někdo všimne a hned to hodí na konzoli, že mířil o něco málo vedle, ale stejně ho trefil, to je chyba hry samotný a ne konzole, je to chyba špatného síťového kódu, viděl jsem to i u PC her
-
-
Ako si robis srandu???!!!
Pozrio si 11 a 13 secundu videa kde striela asi pol metra za hraca!!!! a da ho dole??? to je co za idiotinu?? Nechapem ako Vas to moze bavit. Ale tak kazdy ma nejaky vkus. Niekto to potrebuje mat lahsie aby vobec nieco trafil... -
Ano je to i u PC her, díky konzolím...
-
-
protože na PC porty dnešní vývojáři kašlou.
-
-
-
teda, první kill ne, první kill s optikou
-
-
Ano daji, ale to nekterym mistnim nevysvetlis ze i s gamepadem to jde, oni maji tu svoji mysicku, mozna to jednou zkusili s gamepadem, totalne vyhoreli tak ted na to hazeji spinu a blby poznamky kde jen muzou. Ja osobne mam treba krasnej pocit kdyz mi to s gamepadem na PS3 pri hrani BC2 obcas jde *1* Tohle o PC nemuzu rict ani nahodou.
-
-
Podle jednoho nejmenovaneho zahranicniho serveru trvalo PC hracum odemknuti teto mapy 8 dni. Hraci xboxu meli v te dobe 40mil a hraci ps3 pouse 30mil. Tkakze kdyz to tak vezmu hracum xboxu by to priblizne trvalo asi jeste tyden aby dosahli na 69
-
Dříve bylo normální, že se přidávaly mp mapy zadara, teď už je to "milost" vydavatele.
-
-
Tak po přečtení vidím, že jsem tu napsal zbytečný příspěvek. tak to kdyžtak někdo z adminů smažte.
-
-
No DICE to muselo zpřístupnit konzolovým hráčům, protože podle toho jak jim to šlo, by to odemkly při jarním tání sněhu.
-
Konzoloví hráči jsou zaostalí...
-
-
teda pokud jsou tak gratuluji, prave si klesnul pod jejich uroven *12*
-
Vis mozna to bude taky tim, ze BF:BC2 neni na konzolich zrovna nejhranejsi titul. Treba na xboxu se podle poslednich zverejnenych cisel nachazel az na 14 miste a predjel ho i AC: Brotherhood. To se tam potom muze tech par lidi treba ubehat a stejne nic neodemkne. Neobo to bude tim, ze 99% konzolistu hraje pro zabavu a na nejake honeni bodu kvuli jedne mape sere, az to bude tak to bude.
-
-
A nebo to konzolisti neumi s gamepadem *1*
-
-
Achjo opět zase ukazujete vaší neschopnost *11* zjistit si informace o tom jestli se dá hrát s klávesnicí a myší na Xboxu360 ... TAK ANO DÁ !!! Já hraju normálně jak na compu a nedělá mi to problémy tak tu pořád neřešte gamepady a kdo co umí nebo neumí ... howgh
-
Pujc si nekde konzoli a radi ti ukazem jak to neumime.
-
-
Vím že se jednou psalo o spárování nějaké FPS multiplayer hry na všechny platformy.
To by bylo konzolového pláče..... -
-
to Duuku
Podla mna co pises ohladne poloamateroch je uplna blbost. Ako som uz pisal v prvej reakcii kde strelis za nepriatela vyse pol metra a trafis ho tak to nieje amaterstvo??? Navyse ked tak hovoris o poloamateroch tak uz vidim toho profika na gamepadu ktory by sa postavil profikovi mys+klavesnica. Ano je to lahsie a pohodlnejsie ako to hrat na gamepadu ale preto mas snad rozum aby si si vedel vybrat lepsiu volbu. Nebudem predsa hrat zavody aut na klavesnici ak mozem pouzit volant a pedale a popri tom tvrdit ze ten kto hra na klavesnici je profik a ten kto na volante je poloamater!! Bud ten clovek ktory by to tvrdil nieje normalny alebo nevie co hovori.... -
Smiky, prosim te nevyjadruj se k vecem o kterych nemas ani paru, atomaticky zamerovani? V ktery konzol. FPS hre s multiplayerem to mas? To same s tema 10 metrama? (zrovna v BC2 to neni) Diky za odpoved i kdyz vim, ze ty ktera by za neco stala se nedockam. Vis ono je to tim ze s mysi to umi kazdej poloamater pricemz na gamepadu je to mnohem vice o skillu takze ne kazdemu to jde a smat se jim je naprosto detinsky a ubohy. Jinak zasnu na inteligentnima odpovedma narazejici na konzole tu je, je mi z vas na *11*
-
a to je taky důvod proč to nikdy nezavedou jelikož by konzoláci byli pořád mrtvý a to si konzolisti přiznejte proti myši a klávesnici nemate s trapným gamepadem nejmenší šanci a nebojim se říct že i nějakej poloamater na PC by si vklidu daval tzv "skillera" s gamepadem. A navíc kdyby tedy chtěli zavést multiplayer pro všechny platformy tak by museli konzolistum odebrat ty jejich vychytavky díky nímž je ty hry tak baví jako je automaticky zaměřování a to že stači vystřelit 10m nad panďulaka a on se hned složi a to by se jim asi moc nelíbilo :D
-
..AL..: *1* Ta ktak *1*
-
-
Me staci ty vydejka z youtube. Vzdycky se strasne nasmeju *1* *1*
-
-
Adam:
Jo ty videa to je sílá.Je to vlastně stejné ,jako když jsem zkoušel hrát fps chodidly.
-
-
-
-
-
To že u toho nesedí nonstop neznamená, že je někdo zaostalý. To je max někdo, kdo tohle řekne ...
-
-
Nedovolim si nesouhlasit s tim "První tuto metu zvládli překonat virtuální vojáci na PC a to ještě v minulém roce. Konzoloví hráči se ale „flákali“ anebo neměli rádi své spoluhráče, a tak to do začátku nového roku nestihli" . Ponevadz datadisk na PC vyšel driv, tak je logické,ze PC hraci to měli driv... Je videt, ze tento clanek psal zaujaty nebo spise zarytý PCčkář *12* *12*
-
-
:) Flákali prosím brát jako nadsázku, proto je v uvozovkách :) Autor má doma PC, X360, PS3, PSP a DS a platformní války jej nechávají arkticky chladným ;)
-
Je vydet ze vubec nevys ocem mluvis, protoze pokud se nepletu tak pocitani zaclo vsem stejne a to 22.12 2010.
-
-
To tom: Buď si takové dilinče nebo nechápu... jak vůbec někdo může napsat "vidět" s tvrdým Y! Dej se dokopy a pak se teprve vyjadřuj ty ostudo čágo šílenče!
-
-
Píše se "do kopy", tak si sundej to máslo z hlavy. Interpunkce ti očividně taky nic neříká.
-
-
Aha! Takže se určitě píše i dávat se do hromady...
-
V tom případě pane profesore také nevíš :)
-
-
Boze dalsi, to je strasny ze tam napsal Y, budeme kamenovat? Ale poznamenat ze ma pravdu to uz ne co? *3* Jen mimochodem, ten kdo ve vete pouzije osobni poznamku na nekoho dilinče by se nemel ohanet necim o vyjadrovanim, kdyz sam slusnosti moc nepobral.
-
-
Dilinče je podle mě slušné... ono to jde ještě hůř, ale to bych tady asi před dětma neměl psat co myslíš ?
-
-
Kdyz to takhle beres tak jo *1* Ale lepsi to nepsat vubec ne? *3*
-
-
-
Uz sem cekal kdo se ozve. A jednucku s hvezdiskou(1*) dostava Ataker.
Kdyby to tu slo upravovat bez registrace tak to opravim, jenze..
-
-
-