Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Chyba u konzolových hráčů je v tom, že hrajou na konzoli
  • to Duuku
    Podla mna co pises ohladne poloamateroch je uplna blbost. Ako som uz pisal v prvej reakcii kde strelis za nepriatela vyse pol metra a trafis ho tak to nieje amaterstvo??? Navyse ked tak hovoris o poloamateroch tak uz vidim toho profika na gamepadu ktory by sa postavil profikovi mys+klavesnica. Ano je to lahsie a pohodlnejsie ako to hrat na gamepadu ale preto mas snad rozum aby si si vedel vybrat lepsiu volbu. Nebudem predsa hrat zavody aut na klavesnici ak mozem pouzit volant a pedale a popri tom tvrdit ze ten kto hra na klavesnici je profik a ten kto na volante je poloamater!! Bud ten clovek ktory by to tvrdil nieje normalny alebo nevie co hovori....
  • Ako si robis srandu???!!!
    Pozrio si 11 a 13 secundu videa kde striela asi pol metra za hraca!!!! a da ho dole??? to je co za idiotinu?? Nechapem ako Vas to moze bavit. Ale tak kazdy ma nejaky vkus. Niekto to potrebuje mat lahsie aby vobec nieco trafil...
  • Aha! Takže se určitě píše i dávat se do hromady...
  • Trošičku OT, ale ty si skôr transvestita nie? *4* *12*
  • Ja jsem s timhle na xboxu nemel nikdy problem. Z casti to bude tim, ze hraju vetsinou v ceskem squadu a jenom normal mody. To se kolikrat o me pralo i vic mediku. HC mody jsou z tohohle hlediska katastrofa. Tam kdyz te tvuj medik primo nesleduje, tak te ma problem najit i podle hlasove navigace. HC by chtel update, hezky pridat medikum ikonku nad mrtvolu a konecne opravit hledi pro stacionarni zbrane.
    To, ze to neodemkneme tak rychle jako oni neni dukaz o tom, ze hrajeme blbe, ale spis o tom, ze nas to moc nehraje jak jsem uz psal drive. Zajimala by me statistika z pohledu bodu na hrace MP.
  • Ataker
    V tom případě pane profesore také nevíš :)
  • Chyba u konzolovych hracu bude vtom, ze proste nato kaslou sam mam PS 3 a vidim tam jak kolem me probehne medik a nic... proste to hrajou samy tupci hloupy na tech konzolich.. nikdy se mi snad nestalo v BF 2 aby me nikdo pobliz neozivil :)
  • A ještě vaše oblíbená lesba: Pamatuji si z dřívějška (asi 6-7 let zpátky), jak jsem četl novinku ohledně nějaký FPS (nevím, který), kde popisovali ty.....no to, jak bude brát hra zásahy na tělo v MP (prostě to, jak má každá postava v MP na svým tělem různý body a podle zásahů do nich se odečítá zdraví). A pamatuji si, jak vývojáři řekli

"v PC verzi bude těchto nevim-jak-se-to-jmenuje bodů zhruba 50x víc než v konzolových verzích."

Možná polygonů nebo tak něco :D já fakt nvm

*12* *12* *12* *12*

btw: taky se vám tak líbí smajlíky čuníků? *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Píše se "do kopy", tak si sundej to máslo z hlavy. Interpunkce ti očividně taky nic neříká.
  • Tak po přečtení vidím, že jsem tu napsal zbytečný příspěvek. tak to kdyžtak někdo z adminů smažte.
  • Duuku_cz
    Kdyz to takhle beres tak jo *1* Ale lepsi to nepsat vubec ne? *3*
  • protože na PC porty dnešní vývojáři kašlou.
  • Ano je to i u PC her, díky konzolím...
  • čekal jsem že si toho někdo všimne a hned to hodí na konzoli, že mířil o něco málo vedle, ale stejně ho trefil, to je chyba hry samotný a ne konzole, je to chyba špatného síťového kódu, viděl jsem to i u PC her
  • teda, první kill ne, první kill s optikou
  • první a poslední kill: mířil asi tak půl metru vedle a kill se mu započítal (díky konzole). Stačí se kouknout v SP, když střelíte vojákovi půl metru nad hlavy a ona mu ulítne BOOM HEADSHOOT...Black Ops je jako starej Doom, jedno jestli je voják 10 metrů nad tebou, hlavně mířit jeho směrem a on se zásah započítá

btw: s gamepadem jsem hrál na PS1 a bylo to ok, ale na myš a klávesnici to stejně nemá, co jsem to zkoušel na PS3 tak to bylo v ovládání stejný a navíc vás bude po delší době bolet palec *2*
  • Ataker
    Dilinče je podle mě slušné... ono to jde ještě hůř, ale to bych tady asi před dětma neměl psat co myslíš ?
  • Duuku_cz
    Boze dalsi, to je strasny ze tam napsal Y, budeme kamenovat? Ale poznamenat ze ma pravdu to uz ne co? *3* Jen mimochodem, ten kdo ve vete pouzije osobni poznamku na nekoho dilinče by se nemel ohanet necim o vyjadrovanim, kdyz sam slusnosti moc nepobral.
  • Uz sem cekal kdo se ozve. A jednucku s hvezdiskou(1*) dostava Ataker.
    Kdyby to tu slo upravovat bez registrace tak to opravim, jenze..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit