Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duuku_cz
    Ano daji, ale to nekterym mistnim nevysvetlis ze i s gamepadem to jde, oni maji tu svoji mysicku, mozna to jednou zkusili s gamepadem, totalne vyhoreli tak ted na to hazeji spinu a blby poznamky kde jen muzou. Ja osobne mam treba krasnej pocit kdyz mi to s gamepadem na PS3 pri hrani BC2 obcas jde *1* Tohle o PC nemuzu rict ani nahodou.
  • Ataker
    To tom: Buď si takové dilinče nebo nechápu... jak vůbec někdo může napsat "vidět" s tvrdým Y! Dej se dokopy a pak se teprve vyjadřuj ty ostudo čágo šílenče!
  • a co mi řeknete na tohle?
    http://www.youtube.com/watch?v=xq9J8wjEtWA
    je to jen o zvyku a cviku, i s gamepadem se dají dělat zázraky
  • Duuku_cz
    teda pokud jsou tak gratuluji, prave si klesnul pod jejich uroven *12*
  • Duuku_cz
    Smiky, prosim te nevyjadruj se k vecem o kterych nemas ani paru, atomaticky zamerovani? V ktery konzol. FPS hre s multiplayerem to mas? To same s tema 10 metrama? (zrovna v BC2 to neni) Diky za odpoved i kdyz vim, ze ty ktera by za neco stala se nedockam. Vis ono je to tim ze s mysi to umi kazdej poloamater pricemz na gamepadu je to mnohem vice o skillu takze ne kazdemu to jde a smat se jim je naprosto detinsky a ubohy. Jinak zasnu na inteligentnima odpovedma narazejici na konzole tu je, je mi z vas na *11*
  • ahola
    Achjo opět zase ukazujete vaší neschopnost *11* zjistit si informace o tom jestli se dá hrát s klávesnicí a myší na Xboxu360 ... TAK ANO DÁ !!! Já hraju normálně jak na compu a nedělá mi to problémy tak tu pořád neřešte gamepady a kdo co umí nebo neumí ... howgh
  • a to je taky důvod proč to nikdy nezavedou jelikož by konzoláci byli pořád mrtvý a to si konzolisti přiznejte proti myši a klávesnici nemate s trapným gamepadem nejmenší šanci a nebojim se říct že i nějakej poloamater na PC by si vklidu daval tzv "skillera" s gamepadem. A navíc kdyby tedy chtěli zavést multiplayer pro všechny platformy tak by museli konzolistum odebrat ty jejich vychytavky díky nímž je ty hry tak baví jako je automaticky zaměřování a to že stači vystřelit 10m nad panďulaka a on se hned složi a to by se jim asi moc nelíbilo :D
  • ..AL..: *1* Ta ktak *1*
  • Adam:
    Jo ty videa to je sílá.Je to vlastně stejné ,jako když jsem zkoušel hrát fps chodidly.
  • Vím že se jednou psalo o spárování nějaké FPS multiplayer hry na všechny platformy.
    To by bylo konzolového pláče.....
  • Me staci ty vydejka z youtube. Vzdycky se strasne nasmeju *1* *1*
  • Podle jednoho nejmenovaneho zahranicniho serveru trvalo PC hracum odemknuti teto mapy 8 dni. Hraci xboxu meli v te dobe 40mil a hraci ps3 pouse 30mil. Tkakze kdyz to tak vezmu hracum xboxu by to priblizne trvalo asi jeste tyden aby dosahli na 69
  • Pujc si nekde konzoli a radi ti ukazem jak to neumime.
  • Dříve bylo normální, že se přidávaly mp mapy zadara, teď už je to "milost" vydavatele.
  • A nebo to konzolisti neumi s gamepadem *1*
  • No DICE to muselo zpřístupnit konzolovým hráčům, protože podle toho jak jim to šlo, by to odemkly při jarním tání sněhu.
  • ales.smutny
    :) Flákali prosím brát jako nadsázku, proto je v uvozovkách :) Autor má doma PC, X360, PS3, PSP a DS a platformní války jej nechávají arkticky chladným ;)
  • Vis mozna to bude taky tim, ze BF:BC2 neni na konzolich zrovna nejhranejsi titul. Treba na xboxu se podle poslednich zverejnenych cisel nachazel az na 14 miste a predjel ho i AC: Brotherhood. To se tam potom muze tech par lidi treba ubehat a stejne nic neodemkne. Neobo to bude tim, ze 99% konzolistu hraje pro zabavu a na nejake honeni bodu kvuli jedne mape sere, az to bude tak to bude.
  • To že u toho nesedí nonstop neznamená, že je někdo zaostalý. To je max někdo, kdo tohle řekne ...
  • Konzoloví hráči jsou zaostalí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit