Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

A naštěstí také nikdy tahové nebyly, protože v Bioware alespoň tenkrát měli koule na to udělat něco originálního. Navíc když senior designer soubojových mechanik říká, že chvíli hrál dvojku, ale že tenkrát měl radši Final Fantasy chce se mi vykřikovat leccos, ale slovo paráda mezi tím rozhodně není. Já chci Baldur's Gate 3 a ne Divinity Original Sins 3 s pravidlama D&D a možnostma pro streamery. Hrát to budu stejně, protože Divinity je dobrá série, ale čistě tahové souboje mě štvou, protože v téhle sérii nemají co dělat. Tahové D&D patří do minulosti do časů Pool of Radiance a EOTB kde měli zůstat, tohle je imo krok zpátky.

• Jarisko84

Presne ako pises...dufam ze to bude nieco ako golier v divinty 2 ...ale zas tam mozu dat obrovsky casovy limit tak to bude surit iba na oko...

• dworkin

Jestli něco nesnáším, tak jsou to timed questy nebo umělá ku*vitka typu "odteď máš hroznou kletbu, a když každých šest hodin nesnis chleba s maslem, vybuchne ti ksicht". Tak doufam, ze larva je jen drobná neprijemnost na par chvil a ne neco, na cem je vystavena hlavní zápletka.

• Rohlikator

Když jsem viděl ten obrázek, na chvíli jsem zaplesal že bude řeč o Legacy of Kain :D

• Houdini

Čiže také, aké malo byť už BG1 a BG2! Paráda!

• uher

Bude to pouze tahové 😐 v Larianu asi nehráli předešlé díly...

• Jarisko84

Ja len dufam ze z toho nebude divinity 3...

• 0tecFura

Těším se moc. Počkám až to vyleze z ea a mezitím snad dohraju dvojku. Pro mě osobně jsem rád, že to převzal larian. Mě je toto studio velmi sympatické a divinity: original sin (jednička i dvojka) jsou parádní hry (bohužel předešlé divinity jsem nehrál) 

• skaven

mna najviac serie obmedzenie postav v grupe na 4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit