Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle bude velká tragédie:( to, co jsem dosud viděl na YT je neskutečná žumpa. Miloval jsem BG I i II, s láskou hrál uživatelské módy i například nejnovější Siege of Dragonspear....ale tohle...RIP ságo Baldurs Gate :(

• Opravdu záleží, co od toho očekáváš, ale jako BG2 to samozřejmě nebude. Souboje pouze tahové. Základ v pravidlech DnD 5e (cože je oproti ADnD 2. edice obrovský rozdíl). Zase je vidět, že se snaží, aby to nebylo DoS3. Třeba výrazným omezením výbušnosti prostředí. Pokud nepodělají příběh, tak mi to přijde jako velmi slušné RPG postavené na solidních základech DnD5e v prostředí Baldur's Gate a přilehlého okolí. Pro koho to bude nebo nebude to pravé pokračování Baldur's Gate, záleží na osobních preferencích.

• Ano, už se těším na to Divinity Original Sin 3 s jiným názvem. S původními dvěma Baldury to bohužel nemá mnoho společného.

• Vzhledem k tomu, jaký úspěch mělo Divinity 2, tak pro tebe na 99 % mám špatnou zprávu. A je to dobře, protože to bylo naprosto famózní.

• Jarisko84

Stale iba PC?

• No taky se bojím, mám to podobně. Mě třeba z nějakého důvodu vadil souboják v Divinity2. Přišlo mi to moc barevné, bouchací a přepálené. Strašně mě to štvalo, já se na to tak těšil a pak mi to strašně nesedlo :-( . Tak se bojím, aby BG3 nebylo to samé v bledě modrém. A hlavně, EA u vyprávěcího RPG je pro mě neakceptovatelné. To rozjet a pak 3 roky čekat, než jemnostpáni dodělají zbytek příběhu.

• tuco

Ja se toho tak bojim, ze jsem do EA ani nesel. Jsem BG purista ;) takze jestli to bude neco jinyho, tak budu zklamanej. 

Ted, co by to muselo mit aby to bylo BG? Respektive, co by to nemelo mit?

• skaven

chcel by som vediet, preco si autor mysli, ze cielovka BG3 a Diablo IV je rovnaka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit