Přejít na výpis diskuzí
Batgirl v akci na záběrech z prvního DLC pro Batman: Arkham Knight
8.7.2015 | Honza Konfršt
58 příspěvků
-
Ja som dohral hru na 100% na PC a nemal som s nou bacsie problemy.. za 60h mi asi 3x padla a fps sa drzaloz cely cas od 50 do 60 na full detaily. Staznosti ludi mi pridu prehnane. Na DLC sa mrte tesim!! :)
-
Až na to, že na tomhle DLC dělá WB Montreal, ale hru fixujou Rocksteady...
-
Iron Galaxy je super studio, a že to WB vytlačilo ven nehotový... To se nedá shodit na outsourcing.
-
Logika nadřazeného konzolisty
-
Hele tohle neni zas tak špatné DLC. zajímá mě herní doba ale Classic Harley a Joker jsou pro mě velké plus.
-
Origins byl příšernej a hru se jim nechtělo patchovat tak místo toho vydali DLC
-
a co takhle když jsem si koupil batmana na PC? To se na to podle tebe mají prostě vykašlat a já co sem si tu hru koupil a nebyl schopen hrát déle jak 15 minut si mám k tomu kupovat DLC?
Co je to za divnou logiku? -
To není chyba konzolistů ale předobjednávajících bezmozků (což může být jak PC hráč tak i konzolista) a nebo bezmozků co kupují aniž by počkali na první recenzi kdyby lidi aspoň počkali na recenze, zaklínače jsem koupil pár dní po vydání, ale to už na netu byly desítky recenzí. Pokud někdo kupuje hry bez přemýšlení tak je to za a) hlupák, za b) jsou to peníze jeho rodičů, v obou případech je to zkáza průmyslu
-
Proč i pro konzolisty? Konzolisti přece koupí všechno a jsou ochotní platit za hru mnohem vyšší a prakticky neměnnou cenu a na to prodejci spoléhají. Jenom díky tomu běží a vypadá Arkham Knight na PC tak jak vypadá. Původní Batmany jsem hrál na svém pár let starém notebooku prakticky na maximální detaily a teď když mám konečně stroj co zvládne poslední pecky na ultra nemůžu si zahrát posledního Batmana ani na medium a ještě to padá? Super.
-
Angry Joe to rozjede na full jenže a) 980 2xSLI, b) pořád mu to padá, dokud tohle neopraví tak si můžou DLC strčit do Batcave.... Na tuhle hru jsem se fakt tešil, ještě že nepředobjednávám, i když mám fakt beefy PC, tak tohle nekupuju (ne "nezkoušel jsem to" -oblíbená výmluva pirátů, hry zásadně kupuju na zjištění technického stavu stačí mrknout na youtube na performance testy nebo recenze), dokud to neopraví a za tuhle prasárnu by ty DLC měli dát zdarma a to pro všechny i konzolisty jako omluvu za FPS dropy
-
Jo to byla a furt je super punková kapela, tohle je spíš suicide joke
-
Protože port na PC outsourcovali. Btw mně to na PC jede v pohodě, až na bug kvůli kterýmu nemůžu hru splnit na 100% *9*
-
Na co patche? Vždyť na konzolích hra funguje víceméně bez problémů už od vydání, takže na DLCčkách klidně můžou dělat.
-
Ještě nedá.... a myslím si, že tohle bude další kauza ala Lords of the Fallen, kterej se přes svoje bugy nedá hrát doteď :D
Nechápu, proč první dva díly Arkhamu se hrály jedna báseň a byly krásně optimalizovaný... A teď tohle.. -
Na co opravný patche? My vydáváme DLC!
-
Hi all,
The team is currently working hard on the upcoming DLC and there currently are no plans for releasing another patch to address the issues that have been reported on the forums.
Tohle prohlaseni vydal WB u posledniho dilu *1* Tentokrat si to nedovolili ale vsichni vidime jak to je.
Ta herni scena jde vazne do prd3le *1* , -
Killing Joke?
-
A už tu hru opravili? Jde mi hlavně o to, že hra se na PC po vydání nedala téměř hrát... *9*