Přejít na výpis diskuzí
Batman ani Watch Dogs nemají na Wii U na růžích ustláno
31.1.2014 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Tak ty máš dost, chlapče. Jdi se na to vyspat.
-
Wii U - jednotný hardware
PC - tisíce různě výkonných sestav
Až pochopíš tyhle podstatný rozdíly, tak se snad nebudeš tak hloupě ptát. Krom toho, Wii U rozohdně není horší HW než X360 a PS3. Sám šéf vývoje potvrdil, že Wii U verze WD graficky vypadá líp než old-gen verze, ale o něco hůře, než current gen verze, to jest takový mezičlánek. -
Používáš divnou skladbu vět s divnými slovy, máš tam chyby a dáváš zbytečně do uvozovek, typický Jack.
-
cicham cicham hype
-
Jestli podle tebe můj psaný projev připomíná ten Jackův, tak v tom případě jsem do lidské podoby zhmotněný langoš se sýrem, česnekem a kečupem a ty jsi 35letá panna. Jinak opravdu nevím.
-
Tady ten styl psaní je jako Jack, Martine, Martine ...
-
Na poli hw se děje pořád něco, pořád je co vylepšovat, měnit, kupovat a nad čím přemýšlet a tím si vylepšovat zážitky her. A u her samotných se dá psát o zajímavějších věcech, než potřetí za týden o tom jestli na slaboučké konzoli kterou tu nikdo nemá vyjde jedna hra nebo ne.
-
Kde přesně se toho děje dost? Protože afaik v herní branži se momentálně děje, jak se říká, 'okurková sezóna'.
-
Já bych jako správnou otázku viděl, jak by jako watch dogs mělo vůbec fungovat na wiiU vzhledem k požadavkům hry. To mi chcete tvrdit že by ta hra mohla stabilně běžet na konzoli horší než x360 když její "MINIMÁLNÍ" požadavky jsou čtyřjádro a 6 bg ram?
Pokud by tam totiž fungovat mohla, tak tady něco dost smrdí směrem z kanceláří Ubisoftu... -
Otázka spíš zní - zajímá to tu někoho ?
Ptám se zcela bezesrandy, je tu majitel WiiU ? Který na tom chce hrát tuto hru a čeká na ni ?
Nebylo by zajímavější věnovat energii jiným článkům? Děje se toho dost. -
kdo by delal hru pro vsech 6 vlastniku WiiU kteri o ni meli zajem?