Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham City - první záběry přímo ze hry
15.3.2011 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Připomíná mi to trochu Assassina ale to budu asi jenom já.
-
Tohle rozhodně kupuju. Každý kdo měl rád první díl by měl. Škoda, že to zase plno nezodpovědných lidí zpirátí. Ale snad se to bude prodávat ještě lépe než první díl a rocksteady udělají za čas opět nějaké to pokračování. Víc takových her!
-
Adminstrátoři IGN opravili problém se zvukem v cca 17:20 našeho času, pravděpodobně proto bylo video okolo páté odpolední nedostupné (upload nové verze videa).
Ukázka velmi atmosférická, to se musí nechat. Ale stále platí moje výtka - kde je AI? Proč se Rocksteady nepochlubí tím, co dokáží protivníci? Efektní nálety a likvidace dvou až tří protivníků je hezká věc, ale jsou to protivníci, nebo boxovací pytle?
Pro účely diskuse: Batmana nesrážím, naopak, těším se. To ale neznamená, že budu nekriticy slintat když vidím to, co vidím. Ve chvíli, kdy se ve hře objevují "úchvatné" záběry plachtící postavy a "cool slowmo" efekty dorážek (pokud možno více soupeřů naráz), tak jsou to první varovné signály, že AI bude pravděpodobně nulová a půjde hráči na ruku, aby se mohl bezstarostně kochat audiovisuálem.
Ale co když chci výzvu? Ne, replika "Tak to nehraj" neplatí. To bych totiž z dnešní produkce nehrál nic -_-. A ani obtížnosti to nespraví, protože u soudobých her HARD odpovídá tomu, co bylo kdysi NORMAL. -
Zvuk uz jede, puvodne nefungoval ve zdrojovem video. IGN uz to opravili. A jinak, Joker je na samotnem konci videa.
-
Mě zvuk jede taky (Chrome), btw, zajímá mě, kde tiscali někdy šťourá (snad v nose) své komentáře... Nebo jste ve videu někdo viděli *Jokerovu Kebuli*? *12*
-
http://www.theaveragegamer.com/2011/03/15/batman-arkham-city-this-aint-no-place-for-a-hero-trailer/ aj so zvukom
-
Mně zvuk jede,je to paráda!!!
-
sakra proč se to nedá spustit furt to jenom načítá *10*
-
vubec se to nechytá
-
Mě se to dokonce ani nechce spustit, možná bude načase oprášit mozzilu. *4*
-
Nevim co mám dělat dřív, jestli slintat blahem nad tím dokonalým gameplayem, a nebo zuřit vzteky, že do vydání zbívá více jak půl roku!
Že já debil se na to video vůbec díval *7* -
Ty voel ukázka bez zvuku pane bože! *10*
-
nejsi sám
-
Než se vrhneš na samotné video, tak si zkus přečíst co je nad nim *12*
-
Sakra to vypadá dobře. Btw jsem sám komu nešel zvuk?