Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz len ten chybal.
  • Ale zase jako Deathstroke je tam luxusní, Hawkman a Green Arrow jsou taky dobří, i když né až tak (plus u těch dvou nemůžu moc porovnávat, jelikož jsem nečetl ty starší).
  • Já se bojím že pak se bude WB snažit dostat do těch her co nejvíc lidí s JL aby přivedly pozornost k filmu
  • Herecky asi nepřekvapí, je to proste poleno. Jediny co me plni nadeji je, ze by se mohl v dalsim dile ujmout rezie.
  • schumicrast
    Já jsem čet že končí se sérií Arkham, ale ne s Batmanem. Nebudou třeba potom dělat sérii Gotham nebo něco podobného?
  • Doufám tedy, že to s grácíí i tou to hrou zakončí
  • Ronox
    Neříkám, že celá je skvělá, ale Soví část je parádní. Záleží taky jaké podání Jokera jestli v Death of the family, nebo v tý Villains odbočce a nebo v ostatních vesmírech. Sováci se zakončením Death of the Family se mi líbí a díky tomu jsem se víc dostal k S. Snyderovi.
  • kubi-wan
    Zažívám stejnej pocit vzrušení, jako když mělo vyjít Arkham City. Origins kolem mě prosvištělo, ani jsem ho ještě nehrál (až bude nějak víc zlevněný...). Tohle je to pokračování, na který všichni čekali! A možná dobře, že tim chtěj Rocksteady skončit s bat-univerzem a dělat něco jinýho. Jak se řiká - v nejlepšim se má přestat. A věřim, že tohle BUDE nejlepší!
  • kubi-wan
    52ka je největší DC fail. Zvlášť nový podání Jokera mě neskutečně irituje!
  • Ronox
    Batffleck :) já mu fandím a doufám, že překvapí stejně jako Ledger, Bale (na začátku) i jako prkno Cavill v MoS.
  • BoB.2
    Ben Affleck?
  • Takze necekan se radi batman hned za nejocekavanejsi hru roku a to za zaklinece 3. O Watch dogs stracim cim dal vic zajem.
  • Ronox
    Když už v 52ce tak skvěle přišli se Sováky, tak bych je do tohohle příběhu zakomponoval. Podle mě by se tam v čele s Talonem hodili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit