Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham Knight vyjde až příští rok, tvůrci by jinak nemohli ručit za kvalitu
3.6.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
To jsou teda pěkně blbé výmluvy. *4*
-
Kdyz si vezmu jak byli skvely predchozi Batmani od Rocksteady tak jsem za jejich pristup rad. Je mi jasny ze to bude jeste vetsi parada nez Arkham City a rad si na to pockam, tim spis kdyz si daji zalezet (coz oni si daji). Klidne si vsichni nadavejte na posunuty datum, ale ja si mnohem vic vazim mensiho studia co udela poradnou praci i kdyz dyl, nez velkych, ktery chteji na prvnim miste prachy, aby se pak ukazalo, ze hra je tak nedodelana, ze za to ani nestoji (viz predchozi Batman od Warneru a z nedavna samozrejme a hlavne Watch_Dogs).
-
Upřímně se mi ta bugina nelíbí, vypadá to spíš jako něco, co přistálo z Halo anebo military akce situované do blízké budoucnosti. Batman dbá na eleganci, je to přeci rozmazlený pracháč.
-
-
Bugina je fešná. mnohem hezčí, než třeba ten transporter z Homefront, kde sice vypadá hightech, jak speciální jednotky Cerberus, ale jestli to budou odpalovat tím RPGčkem vyrobeným z ha*zlpapírových ruliček, tak to je konec.
-
-
Mohli by tedy oznámit GOTY Batman: AO.
-
-
GOTY? Asi ztěžka :D leda tak FOTY. Fail of the year
-
-
How about NO!
-
-
-
Třeba to auto bude umět tohle:
http://youtu.be/xBzW5XYXAds -
Jsem v naprosté pohodě, na staré konzole se stejně nedočkám a nové mají ještě spoustuu času před sebou...-No stress-