Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyhle posouvání dat vydání prakticky všeho mě pěkně s*rou...na arkham knighta jsem se těšil jako malej kluk a zase to vyjde téměř o rok později než mělo...klukům z Rocksteady sice věřim, že je to pro dobro věci a výsledek bude mega...ale ale....dá se sice pochopit, že všechno nejde podle plánu, ale na druhou stranu se dá taky rovnou říct, že je hra ve vývoji a teoreticky třeba vyjde za rok, ale tohle chrlení nesmyslnejch dat za rok nebo dva je prostě nesmyslný, nasírací a zbytečný...jako říct dětem tejden před Vánocema, že budou až za rok...
  • God-of-War
    Na tebe nestačí ani dvě. *3*
  • Jack1947
    Až v červnu? tak to je v poho. 5800,. za takovou edici proč ne? vždyt SR IV byla edice za 300k pokud si ještě vzpomínáte nebo kolik takže to je ok. *3*
  • dakujem, ze si mi dal dokonca dve moznosti na vyber *12*
  • Draken69CZ
    Žere to jen MasterCard :(
  • Buď to byl z tvé strany pokus o trapný vtip, nebo jsi opravdu tak blbý. *3*
  • Vtip tyzdna uz v utorok? :D Ale aj pre toto si hry predobjednavam uz zriedka, radsej si pockam na nejaku peknu (zlavnenu) GOTY ediciu. Hier co som ani raz nenainstaloval mam ajtak este kopec :(
  • Alas, priemerne IQ konzolisty *1*
  • TheGGG
    Wua, fakt velkej luxus. Arkham série, je jedna z nejlepších herních sérií vůbec. Zvlášť když všichni víme, že dobrý hry vznikaly až po roce 2006.
  • Naivko! Kde zijes? *7*
  • God-of-War
    Hážu prachy na monitor a nic se neděje... *13*
  • Mě by zajímalo, jestli za ty peníze bude dostupný i season pass, protože představa, že zaplatím takovou sumu a nedostanu k tomu všechna DLC se mi moc nelíbí.
  • Jsem zvědavý jaký objem bude k dostání..tu batmobil edici tipuji na velmi limitovanou...každopádně obě beru!!
  • CrocoRay
    Za sebe můžu říct, že u mě je Arkham Knight nejočekávanější hra a jsem zvědav spíše hlavně na obsah a to, kteří superpadouchové se ve hře ukážou, než co nabídnou speciální edice. A jinak samotná částka za tyto edice by pro mě jako fanouška série problém nebyla, větší problém mám s tím, že kvůli tohoto nového pokračování asi budu muset trochu vrazit i něco ho počítače, abych si to mohl užít na maximální nastavení :-)
    Každopádně se na samotnou hru těším (Arkham Asylum dohrán 4x, Arkham City 3x, Arkham Origins 2x) a jsem zvědav, jestli se tam utkám s mohutným Killer Crocem. Ten v Origins ještě nebyl tak zmutovaný a nebezpečný *1*
  • Mato1987
    200 euro, rovných 200 EURO !!! za batmobile edíciu, sa zbláznili nie? *8* V podstate mi to je jedno, lebo ma batman hry príliš nelákajú ale tá samotná soška batmobilu od triforce vyzerá fakt detailne.
  • Malleth
    Tak ten batmobil transformer mě hodně nahlodává...

Spíš si ale budu šetřit prachy na repliku rozkládacího sekáčku v životní velikosti, kterou musej dát k sběratelce Bloodborne.
  • Hanzales
    No já taky nejsem zrovna skalní fanoušek a za hru bych asi taky víc jak 1500 nedal, ale tak koukám na ten Bat Mobile a tiše vyju. Ten by se vyjímal nádherně :) Po Vetřelci druhá "soška" kterou bych fakt bral, kdybych na to měl :)
    No a spoždění, co se dá dělat, hlavně že to podle všeho bude stát za to! Já už si ty 3 extra měsíce navíc nějak prodloužím, třeba oprášit starší díly :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit