Přejít na výpis diskuzí
Batman "uklízí" továrnu na chemikálie na záběrech videa z Arkham Knight
24.11.2014 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Náhodou Batmobil co štráfuje je super.
-
Hrál sem jedničku, dvojka mne před koncem přestala bavit a trojka šla už úplně mimo, ale tak třeba se vytáhnou a nebude to furt na jedno brdo *7* .
-
-
To se mi na tom právě líbí, na Assassin´s Creed každý komentuje ten strašlivý stereotyp, u Batmana nikdo ani necekne a to se během tří původních dílů změnilo opravdu minimum a v podstatě hlavní postavy zůstávají pořád stejné, jen ten soubojový systém je vcelku povedený.
-
-
možná se to opakuje, ale funguje to dohromady daleko víc než Assassin.
-
-
-
Na posledního Batmana se hrozně těším, ale stejně bych si tam přál místo tanku Batmobil *13*
-
-
Slova batmobil a tank, to jsou synonyma, né? *2*
-
-
Samozejmě je to dost subjektivní názor, ale tohle si představím pod pojmem Batmobil:
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/07/batmobiles-throughout-history.jpg
Už Nolanův Thumbler byl dost na hraně, ale tohle už je opravdu tank...
Navíc Batmobil používal už v Arkham Asylum a v Origins byl rozsetavěný v Batcave *14* -
-
Nevím to není moc moderní a na to by děti z mainstream vlny neletěli. Chceto pořádné... dělo. *3*
Navíc Batmobil používal už v Arkham Asylum... kdy jak? v nějaké vedlejší misi. -
-
Na zaciatkuv nom viezol Jokera do Asylum a potom tusim Bane s nim odstrelil do roho zalivu....
-
-
Aha, já jsem si to špatně vyložil já myslel že ho používal -hrál ... takto potom jo no.
-
-
-
-
-