Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eh, no, video dobré. Takže na tomhl teď pracuje Monolith, hezké že zase dělají hru která se nebere vážně. Ale nebyl bych to já kdybych neřekl- Chci NOLF 3!! :D
  • Hrál jsem betu, hra je docela zábavná, přišla mi malinko nevyvážená, ale to se jistě dá zvládnout. Možná, že je až moc rychlá umíráte hrozně rychle. Ale co mi přišlo divné je pocit při střílení. Prostě takej divnej no... Těžko se to vysvětluje. Ale představte si když jste zvyklí mít zbraň v pravo a někdo ji vám hodí doleva... Tak asi takej no.
  • Odkdy lidí nemají rádi karikování ikon? Pomineme-li karikování náboženských ikon, což se nelíbí jejich věřícím (i když southpark se netrápí ani s tímhle), tak pokud vím, parodie a karikatury se vždycky těšily naopak velký oblibě, a to nejen v současti..
  • proc ve vsech videi ruznych her, kde demonstruji neviditelnost, vzdycky nevidelnej zabijak zabije typka ze zadu :d
  • Že by zombies nebyli už dost cool ? No Batman není zas tak hyper duper celospolečenská značka , která by se už ted´nezajídala ... ( Arkham OK , další ? .... uvidíme )
  • 6vs6 je docela málo.... takovy řežby jako v traileru tam určitě nebudou
  • Ja by som sa tiež viac potešil tomu tretiemu NOLFovi, prečo ho tu ešte nemáme?
    A prečo Monolith už nerobí F.E.A.R.?
    • yuri337
      Zřejmě se do toho už Monolithu nechtělo nebo došly nápady. Tak to předali té bandě fušeráků z Day 1 Studios. Jinak si to neumím vysvětlit..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit