Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som este ani jednu batman hru nehral... ale ak vyjde toto, tak si kupim krasne trilogiu, zhasnem svetla v piatok vecer, zatiahnem rolety... a v pondelok rano vyjdem bud ako znicena troska, alebo ako novy batmanov pomocnik :D (i ked na wonderboya to bude chciet dost stretchingu pri tom kaleni...)
    • CrocoRay
      Kura, tak ty už to máš dobře naplánovaný *1*
      Ale jo, šel bych do všech čtyř her a Ondru bych zase tak moc neposlouchal, že by ses měl prvnímu dílu vyhnout. Je sice hodně lineární a takový náznak, kam se chtěli tvůrci dál pohnout, pokud bude mít první díl úspěch (jakože měl), ale i tak je to dobrá hra nevynechával bych ji.
    • až tohle vyjde, tak to bude quatrologie (už 4. díl) :D ale klidně si zahraj jenom tři od Arkham city jelikož první arkham asylum už je starý a i když dřív to byla pecka, tak nemá oproti těm dalším dílům moc cenu se jím zabývat *4*
      • kubi-wan
        Naopak. Mně přijde Arkham Asylum jako čistá esence batmanovský zábavy. Mám rád i City a Origins, ale Asylum byla jedna z mála her (myslim her vůbec), která mě bez ustání bavila od začátku do konce. Rozhodně by proto bylo hloupý tenhle díl (prostě je a bude vždycky první) přeskočit jen proto, že další díly toho nabízej víc (přičemž už se u mě u žádnýho z nich při hraní neprojevil ten pocit něčeho jedinečnýho a dřív neviděnýho).
        Každej díl má něco, ale jednička pro mě bude vždycky srdcovka. Nedávno jsem si ji znovu zahrál (po absolvování City i Origins) a pořád to mělo koule.
        • CrocoRay
          Souhlasím. Nebýt tvého komentu, tak bych asi později napsal něco podobného. Asylum má u mě 9/10, zatímco další dva díly už "jen" 8,5/10. Jde právě o to, že Arkham Asylum, jak už jsi ty napsal, na mě působil něčím jedinečným a neviděným. Jakkoli byly další dva díly skvělé, tak jednička prostě byla první a pokračování už jen vycházely ze základu a vylepšovaly to.
      • Naopak bych se spíše nezabýval prozatím posledním dílem, který na rozdíl od předchůdců téměř postrádá nějaký hmatatelný příběh který by se postupně vyvíjel. Ale to je jen můj názor, doporučuju si zahrát všechny protože pořád je to nejlepší série podle komiksů co vyšla a díky "encyklopedii" postav se hráč i něco přiučí o postavách z DC univerza.
        • cumpi3
          me zrovna ORIGINS prislo pribehove nejlepsi :) ...
          • Origins je pribehovo a herne oproti predoslym dielom chudobny smutny pribuzny....to vsak nemeni nic na tom ze v porovnani s ostatnymi komiksovymi hrami od konkurencie je to stale velmi dobry kusok....
  • Hanzales
    Tak a čověk bude napnutý půl roku... kuadrát *1*
  • Vite, co se trochu bojim? Je to vicemene smesna obava, ale i tak - ze tam toho bude proste moc. Ze hlavne v uvodnich hodinach hry bude clovek zasypany tolika moznostma, vecma ke sbirani, vedlejsima ukolama, volitelnejma challengema a vsim timhle moznym. Asylum bylo v tomhle ohledu velice dobre davkovane a chytre rozdelene a postupne otevirane, ale kazdy dalsi titul byl hrr a hrr a vic a vic.
    • kubi-wan
      Přijde mi, že to bylo vždycky dobře dávkovaný, akorát autoři prostě už počítaj, žes vždycky ten předchozí díl už hrál...
  • Khanemis
    Batman v plné tankové bitvě, kde vše vybuchuje? To je jak vize Michaela Baye...

Doufám, že všechny ty tanky, co vyhazoval do vzduchu, byly jen ovládané na dálku, jinak by porušil své pravidlo o nezabíjení.

Osobně se mi mi tohle zaměření se na tank-batmobil vůbec nelíbí. Batman prostě nemá být takhle hrozně hlučný a neohrabaně brutální, to se mi k němu nehodí. Ale uznávám, že jako způsob, jak odlišit novou hru od předešlých, to je pro Rocksteady zřejmě dobrý tah. A jistě se to bude spoustě lidí líbit...
    • https://www.youtube.com/watch?v=9DUz38n-fvQ
      • Khanemis
        Chtěl jsem zmínit s výjimkou tank-batmobilu v Dark Knight Returns...ale přišlo mi, že postarší Batman v podání Franka Millera je něco příliš specifického na to, aby se to dalo považovat za precedens...
        • jasný, je to non kánon, ale scéna je to moc hezká na to jí sem nedat *1*
          • Khanemis
            No proti tomu se nedá nic namítat:))
            • Khanemis
              To můžou a já jim to vůbec neberu. Nicméně to neznamená, že se mi to musí líbit:) Zrovna v Dark Knight Returns mi přišlo, že i ten jeho těžkotonážní batmobile měl smysl (zvlášť když sám Batman tam byl dost těžkotonážní:)), tady se mi to ale zdá poněkud over the top (a co se vzhledu týče, tak mi to taky nebezpečně začíná připomínat Schumacherův "hračkářský" vizuál:)

Což neznamená, že to ve výsledku nebude skvělá hra. Věřím, že bude a že se jim to zase povede. Jen bych byl rád, kdyby nechali ten vymazlený batmobile už být a soustředili se víc na jiné, dle mého názoru důležitější, věci.
            • no a hry jsou stejně mimo kanon jako DKR od Millera (a taky ten tvůj krteček teda ;) tak si tam klidně můžou dát něco podobného
  • Pride to len mne az moc High-Tech ? Proste ako batman v buducnosti, az sa mi to nepaci, celkovo to rpostredie mi pride take moc vojenske skarede...
    Asylum/City boli bomba, tuto je toho az moc.. Ako na hru sa tesim, je v (zasa)v správanych rukách ale neviem nemam z nej ten feeling ako som mal pri traileroch na AA/AC...
  • *2* *13* kdyby udělali batmobil jako byl v 90 letech tak by to bylo fajn.. tuten nesrazitelný tank co se ovládá jak RC autíčko no nevím.. budu lítat :D
    • A batbradavky jako v 90 letech, viď? protože co je to za Batamana bez pořádně vyrýsovaných bradavek a hýždí *1*
      • vlastik.plaminek
        A nesmí chybět zářez na prdeli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit